Nie zawsze chcą skany - różnie bywa. Jeśli jednak będą chcieli to dowód/paszport/prawko (jeden dokument z tych) + jakiś dokument potwierdzający adres zamieszkania.
co za żałosny buk , wygrałem tam jeden kupon i drugiego juz nie moge dac bo jakiś limit gdy mam kurs wiekszy niz 2,1 (a tyle trzeba zeby obracać) nawet dajac 2 zł nie chce zaakceptowac z kursem wiekszym niz 2,1 zassało dopiero jak jedno zdarzenie usunałem i byl kurs 1,85 to jak mam to niby obrocic jak nie chca przyjac wogole kursow od 2,1 w gore (a taki jest wymagany do obrotu)
Dopiero teraz doczytałem, że otrzymany bonus można wypłacić, a ja obracam go heh. dobra promocja
Nie rozumiem? Przecież najpierw trzeba obrócić, aby móc wypłacić?!
@Igorr, niemożliwe, żeby ci dali limity tak szybko. Impossible. Wyjaśnij to z supportem, bo pewnie to jakaś techniczna sprawa.
_________________ "Wiesz...mieć hopla na punkcie kogoś takiego jak ty...to zawsze bardzo słuszne zachowanie. Gdybyśmy się spotkali, kiedy jeszcze byłem w branży, byłabyś moją damą numer jeden". LINK
Bonus otrzymujesz dopiero po dokonaniu obrotu. Obracasz sam depozyt pięć razy, później dopisują Ci bonus. Wystarczy tylko przeczytać regulamin w pierwszym poście.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2011-08-29, 11:28
Limity są możliwe, to żadna nowość jeżeli się obraca w buku dla bonusu, to jest na pewno uciążliwe dla Nas, klientów danego bukmachera. W Jetbullu sam obracałem bonus już od czterocyfrówek (około rok temu), żeby było szybciej Spróbuj pobawić się stawkami, albo zapytaj czy limity masz założone na stałe, czy tylko na bonus, etc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group