No właśnie ziomal weź ustal jakieś żelazne zasady. Nie wiem może układczy kuponów w danym tygodniu, w jakie dni gramy itp. Bo w ten weekend już Premiership rusza. A tak swoją drogą to nie mam pojęcia dlaczego nie nalizujemy ligi francuzkiej ale to szczegół :zdzwiwiony:
Wysłany: 2006-08-16, 09:57
Cytat:
Nie wiem może układczy kuponów w danym tygodniu, w jakie dni gramy itp.
W Regulaminie jest JASNO Napisane , że gramy kupony na SOBOTE I NIEDZIELE A jeżeli chodzi o ukladanie kuponów to myśle , że ja bede to robił bo i tak będa to typy z Pod-Grup , które wyznaczą ich członkowie ( po analizie miedzy sobą , z typów ktore podała kazda z osób znajdujacych się w Niej ) i ja nie bede wymyśał Propozycji z kosmosu .
Jeśli chodzi o start to myśle , że warto jeszcze troche poczekac ( niespoadzianki na poczatku sezonu ?? ) . Ja proponuje żebyśmy zaczeli od Kuponu ( ów ) na 2-3 Września
Ps. Prosze o przeczytanie REGULAMINU !! Tam wszystko ( prawie ) pisze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group