10bet

Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » ..... UWAGI ....
Przesunięty przez:
2011-01-08, 15:08
..... UWAGI ....
Autor Wiadomość
ziomal_Q
I nie ma mocnych

Tematy: 64

Wysłany: 2006-03-06, 19:59    ..... UWAGI ....

Tutaj wpisujemy jeżeli ktoś ma jakąś uwage co do Grupy bądź jakieś propozycje ulepszenia:)

Ostatnio zmieniony przez ziomal_Q 2006-03-07, 13:43, w całości zmieniany 2 razy  
Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

obst_nazimek
Oi! Bootboy

Tematy: 80

Wysłany: 2006-03-06, 22:14    

rozumiem,ze typy z innych lig daje do dyskusji z innych podgrup tak??

troche zbyt duze wymagania odnośnie tych analiz chyba ;)

proponuje zacząc od soboty panowie i panie ;)

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-07, 07:09    

W sobote bedzie puszczony 1 kupon :)

A wiec tak jak jest w regulaminie Mecze Pod-Grup mają byc podane do Piątku 19,00 ;)

Acha i apropo Pod-Grup :

Najpierw kazda osoba podaje swoj typ(y) ( 1.70 ) do swojego tematu a następnie przez gg ustalacie "najlepsze" mecze wg was i jedna osoba podaje wybrane mecze powiedzmy o godzinie 18,45 ( wg schematu ) .

Czylu z tego wynika ze typy kazda czlonek grupy musi podac do PIĄTKU GODZINA 15,00 !! Zapomnialem umieścic to w regulaminie ale mam nadzieje ze każdy sie do tego zastosuje! :D

Ostatnio zmieniony przez ziomal_Q 2006-03-07, 07:09, w całości zmieniany 1 raz  

Ferryt

Tematy: 9

Wysłany: 2006-03-07, 08:30    

W punktach bo nie mam za wiele czasu ;)

#1 sprawa analiz - faktycznie rowniez uważam ze są one za bardzo rozbudowane i z nie każdego meczu da się zebrać aż tak dokładne informacje np. hokej

#2 jeżeli mamy podać typy do soboty to powiniśmy już chyba poznać kto jest w jakiej grupie

#3 jestem na tak za grupą pucharową, ale nie oddzielną tylko aby każdy mógł podać swój typ ponieważ puchary nie koniecznie są co tydzień ;)

#4 kontakt przez gg, równie dobrze możemy dyskutować tutaj, ale gg to nie jest zły pomysł

#5 podgrupa hokej - czy liga fińska i szwedzka to wszystko ? a może czasmi warto coś wrzucić z Niemiec lub NHL tym bardziej,że play-off coraz bliżej

#6 na koniec pytanie - czy można podawać typy z innych lig np. szwajcarkiej polskiej czeskiej itp

to narazie na tyle może ten post chaotyczny ale naprawdę muszę lecieć na uczelnie narqa ;)

obst_runner1000

Tematy: 44

Wysłany: 2006-03-07, 08:44    

Co do analiz to troche za duzo np. sklady ja osobiscie nie zwracam na nie wiekszej uwagi bo najlepsze kluby maja takie lawki ze jak im wypadnie jakis zawodnik to maja go kim zastapic a ostatni przyklad to mecz PSG-OM gdzie w OM grala na znak protestu druzyna amatorska i co 0-0 proponuje tez nizsze ligi angielskie i najlepiej jakby dyskusja byla prowadzona tu bo ja GG nie uzywam zbyt czesto

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-07, 13:00    

ok Panowie to stoworze osobny temat do dyskusji na temat typow :)

Co do Składów to sklady to oczywiscie od Grupy hokejowej i od .. Tenisu nie wymagam :lol: ale Piłka Nożna by sie przydała ale to mozecie uzupelniac np w Piątek :P i wybierzecie jedną osobe z Pod-Grupy , ktora bedzie to robiła ( lub na zmiane ) .

Postaram sie uzbierac jak najwiecej info do kontaktowania sie zeby nie bylo z tym problemu:)

Pozdroxy :)

Ps. Do okolo godziny 16,00 bedą juz znane Składy Pod-Grup :)

Dalapon

Tematy: 15

Wysłany: 2006-03-07, 13:32    

Dobra panowie to ja się wypowiem także. Co do analiz to powinny być standartowe, żeby nie zajmowały czasu na studiowanie jednego zdarzenia (nie każdy będzie miał czas na tabelki, a od siebie zawsze coś może napisać, jeżeli dla danego typera jest to pewne spotkanie), ale powinny być zwięzłe i rzeczowe, podparte faktami.

Moja dodatkowa UWAGA to to, że nie ma ligi portugalskiej i nazej polskiej. Ja jestem za stworzeniem dodatkowej grupy.

Dodam jeszcze, że u typera nie będzie decydowała jakość analizy, lecz skuteczność i to jest sprawa priorytetowa dla tego przedsięwzięcia.

Ostatnio zmieniony przez Dalapon 2006-03-07, 13:36, w całości zmieniany 1 raz  

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-07, 13:40    

Dalapon, Zgadzam sie , że liczy sie skutecznośc ale jeżeli ANALIZA bedzie przejżysta to o wiele lepiej niz za przeproszniem bedzie w niej nasra** głupotami !

Niech każdy poświeci Czas na grupe to bedzie dobrze :) Acha i Co do ligi Polskiej to....
dodałem ją do Pucharowej:)

Ferryt

Wysłany: 2006-03-07, 13:55    

Każdy podaje typ który jego zdaniem jest pewny i chyba każdemu zależy aby to jakoś uzasadnić. Jeżeli chce kogoś przekonać aby zagrał ten konkretny mecz to chyba będę używał argumentów merytowycznych a nie tekstów w stylu "bo ja chcę aby wygrali". To jedna sprawa.

Druga sprawa skuteczność jest podstawą sukcesu a analiza ma pomóc w wyborze spotkania. Dobra analiza (typ) = równa się wysoka skuteczność.

Poza tym skuteczność uzależniona jest od układającego kupon ;)

ps. a co z tenisem przecież mecze grane są codziennie i np. w piątek nie będę wiedział jeszcze kto gra w niedzielę, nad tym także trzeba się zastanowić :)

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-07, 14:12    

Tenis jest oferta Np we wtorek na Środe i Czwartek :) a takze w Piątek na Sobote oraz Niedziele:P

wiec Typerzy tenisa:P... bedą mieli troche trudniej:) ale myśle że sobie poradzą:P

Ferryt

Wysłany: 2006-03-07, 14:15    

Cytatziomal7264351 napisał/a:
Tenis jest oferta Np we wtorek na Środe i Czwartek :) a takze w Piątek na Sobote oraz Niedziele:P

wiec Typerzy tenisa:P... bedą mieli troche trudniej:) ale myśle że sobie poradzą:P

No to gratuluje Tobie :lol: który bukmacher wystawia w piątek ofertę na niedzielę, szczególnie jeśli w ten dzień rozgrywany jest przeważnie finał. Nie żeby się czepiał ja tylko sygnalizuje pewne rzeczy ;)

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-07, 14:20    

CytatFerryt napisał/a:
ziomal7264351 napisał/a:
Tenis jest oferta Np we wtorek na Środe i Czwartek a takze w Piątek na Sobote oraz Niedziele:P

wiec Typerzy tenisa:P... bedą mieli troche trudniej:) ale myśle że sobie poradzą

No to gratuluje Tobie który bukmacher wystawia w piątek ofertę na niedzielę, szczególnie jeśli w ten dzień rozgrywany jest przeważnie finał. Nie żeby się czepiał ja tylko sygnalizuje pewne rzeczy

hmmm no to prawda... moja pomyłka....wiec to bedzie tak :

Grupa Tenisowa ma czas na podanie swoich typow odpowiednio do środy do 12,00 a kupon bedzie ulozony w środe o 13,30 a w sobote do godziny 11,30 a kupon zostanie ulożony o godzinie 12,15

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-07, 14:38    

Jutro zostaną odblokowane tematy i zaczynamy grac:) :jupi:

1 kupon grany bedzie oczywiście na weekend :) :cwaniak1:

PS. Kto nie bedzie przestrzegł REGULAMINU lub Bedzie nas olewał ten AUT!!!

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-07, 15:34    

Wszystkich członków Grupy , ktorzy są na liscie prosze o wyslanie na gg potwierdzenia uczestnictwa w Grupie oraz akcpetacji REGULAMINU :p:

NIECH KAŻDY PRZCZYTA WSZYSTKIE OGLOSZENIA ( TE TEMATY W GORNEJ TABELCE ) NIECHCE ABY KTOS NIE WIEDZIAL CO MA ROBIC I GDZIE DAWAC TYPY!! ( bo nie ktorzy pisza na gg z takimi pytaniami ) :krzeslo:

PS. Kto do jutra do Godziny 15,00 nie potwierdzi swojego członkostwa to bedziemy musieli sie znim pożegnac:)

Ostatnio zmieniony przez ziomal_Q 2006-03-07, 17:15, w całości zmieniany 2 razy  

Krasus

Tematy: 8

Wysłany: 2006-03-08, 00:37    

się dzieje. no ja też uważam, że schemat analizy jest przesadzony. już nie chodzi o osłabienia etc, ale po prostu trenrów! np Blind jest nieprzewidywalny i nigdy nie wiadomo, którego rezerwowego wstawi do I składu:P myślę, że analizy na poziomie dobrych analiz z WK są wystarczające.

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-08, 07:10    

hmmmm........ok stwierdzilem ze przypyszczalne sklady nie sa az ta potrzebne ale jezeli bedą jakies oslabienia to prosze pisac ! :P :p:

Pozdro

Dalapon

Tematy: 15

Wysłany: 2006-03-08, 10:03    

Ziomal coś mi tutaj nie gra w regulaminie. Napisałeś cytuje z punktu 2 2. Każdy członek Grupy ma swoje obowiązki :

- podanie typu lub typów ( max 2 ) o kursie łącznym około 1.70

Następnie w punkcie trzecim zamieściłeś taką oto informację Łączny kurs z typów Pod-Grupy ma wynosic około 1.70

To w końcu, jak ma być? Typer ma uzbierać te 1.70, czy cała pod grupa? Napisałem to, żeby nie było później jakichś głupich nieścisłości. Rozumiem także, że jeżeli będzie np. w pod grupie jeden typ od danego typera to pod grupa zawsze uzbiera te 1.70, ale w gwoli ściśłości ustosunkuj się do tego co napisałem. Pozdrawiam.

Acha i jeszcze jedno jeżeli chodzi o kurs łączny. To ma być suma, czy iloczyn kursów. To tak żeby wszystko było jasne do końca :D

Ostatnio zmieniony przez Dalapon 2006-03-08, 10:17, w całości zmieniany 1 raz  

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-08, 13:05    

Dalapon,

każdy członek Pod-Grupy podaje typ ( y ) o Kursie łącznym min 1.70 , pózniej Pod-Grupa Rozmawia - Dyskutuje ::p: i wybiera wg nich najpewniejszy do Kupony ( także o kursie łącznym 1.70 ) I to ma byc kurs po pomnożeniu ... Wszytsko jasne ??!!

Na wszelki wypadek wklejam regulamin i przeczytajcie go jeszcze raz:)

1.Regulamin jest od tego, żeby go przestrzegać!

2. Każdy członek Grupy ma swoje obowiązki :

- podanie typu lub typów ( max 2 ) o kursie łącznym około 1.70
- każdy typ ma byc podparty analizą!
- typy ( wraz z analizą ) mają byc podane odpowiednio do Wtorku godzina 16,00 i do Piątku godzina 16,00

3. Typy Pod-Grupy mają byc podane :

- Gdy gramy kupon na Środe - Czwartek we Wtorek do godziny 19,00
- Gdy gramy kupon Sobote - Niedziele w Piątek o godzinie 19,00
- Łączny kurs z typów Pod-Grupy ma wynosic około 1.70

4. Stworzonych jest 6 Pod-Grup :

- Liga Angielska / Liga Niemiecka
- Liga Włoska / Liga Holenderska
- Liga Hiszpańska / Liga Francuska
- Liga Szkocka / Liga Grecka
- Tenis
- Hokej : Liga Szwedzka / Liga Finska

5 Gramy Kupony :

-Akumulowane
-Blokowe

6. Będą zawsze grane 2 kupony :

a) Główny
b) Aby uzyskac zwrot postawionych pieniędzy

7. Wytrwałość i dokładność - podstawowe wartości od dzisiaj!

*8.Aby zmobilizowac do pracy , po każdym miesiącu 1 typer z najsłabszą skutecznością będzie musiał nas opuścic , a na jego miejsce wstąpi nowy .

9. Aby nie było problemu z kursami oficjalnym Bukiem Grupy jest STS .

10. Złamanie regulaminu oznacza wykluczenie z grupy
* W tym szczególnie BRAK ANALIZY i BRAK TYPU!

*Chyba , że nasza skutecznośc będzie aż tak wysoka , że nie bedzie to potrzebne....

Ostatnio zmieniony przez ziomal_Q 2006-03-08, 13:06, w całości zmieniany 1 raz  

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-08, 13:16    

Panowie :

Ma ktoś EXCELA?? zeby prowadzic statystyki?? kurde bo moj nie dziala i nie moge nic zrobic:( jak coś to niech ktos napisze na gg..... bardzo wazne:P

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-08, 15:14    

:arrow: NO TO ZACZYNAMY ! :p: :jupi: :cwaniak1:

:arrow: ŻYCZE WSZYTSKIM CZLONKOM GRUPY ( tażke sobie :D ) WYSOKICH WYGRANYCH :)

:arrow: wszystkie tematy zostaly odblokowane:P ( bez ogloszeń ) .

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-08, 15:49    

:uwaga: :uwaga: :uwaga: :uwaga: :uwaga: :uwaga: :uwaga: :uwaga:

Zmiana w regulaminie .... Liga wloska i Holenderska podaje Typy do kupony w sobote o 12,00 czyli kupon bedzie o 12,15

Czy każdemu to pasuje czy raczej nie??!!:)

Prosze sie wypowiedziec :p:

Ostatnio zmieniony przez ziomal_Q 2006-03-08, 15:51, w całości zmieniany 1 raz  

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-08, 15:57    

Pasuje :P problem w tym że mam najlepszą z lig ( polską :P ) więc muszę Bóg wie co wytypować :P

ziomal_Q
I nie ma mocnych

Wysłany: 2006-03-08, 16:27    

A jednak.... przepraszam ze tak mieszam :wstyd: ale ....

Liga Wloska/holenderska podaje typy tak jak reszta:P

Tylko zostala utworzona jeszcze jedna podgrupa:) = Serie B w której typy bedzie podawał Cloner

Pozdro i jeszcze raz PRZEPRASZAM za utrudnienia .

Ferryt

Wysłany: 2006-03-08, 19:41    

Cytatziomal7264351 napisał/a:
każdy członek Pod-Grupy podaje typ ( y ) o Kursie łącznym min 1.70 , pózniej Pod-Grupa Rozmawia - Dyskutuje : i wybiera wg nich najpewniejszy do Kupony ( także o kursie łącznym 1.70 ) I to ma byc kurs po pomnożeniu ... Wszytsko jasne ??!!

nie do końca :P a co jeśli np. po przejrzeniu oferty dojdę do wniosku,że mam jeden mecz do którego jestem w stanie napisać analizę a jego kurs wynosi 1,6 ?? i jeszcze jedno pytanie tak z ciekawości dlaczego akurat kurs ma wynosić min. 1,7 ??

ps. żeby nie było,że się nie udzielam to bedę prowadził statysytki ;)

Ostatnio zmieniony przez Ferryt 2006-03-08, 19:43, w całości zmieniany 1 raz  

obst_pacyff

Tematy: 11

Wysłany: 2006-03-08, 19:58    

właśnie dlaczego min.1.7?oczywiście rozumiem że kursy około 2,1-2,5 bez problemu moge podawać bo przeważnie tak sie staram grać

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » ..... UWAGI ....