Wysłany: 2006-03-07, 07:09
W sobote bedzie puszczony 1 kupon
A wiec tak jak jest w regulaminie Mecze Pod-Grup mają byc podane do Piątku 19,00
Acha i apropo Pod-Grup :
Najpierw kazda osoba podaje swoj typ(y) ( 1.70 ) do swojego tematu a następnie przez gg ustalacie "najlepsze" mecze wg was i jedna osoba podaje wybrane mecze powiedzmy o godzinie 18,45 ( wg schematu ) .
Czylu z tego wynika ze typy kazda czlonek grupy musi podac do PIĄTKU GODZINA 15,00 !! Zapomnialem umieścic to w regulaminie ale mam nadzieje ze każdy sie do tego zastosuje!
_________________ [b] Yo
Ostatnio zmieniony przez ziomal_Q 2006-03-07, 07:09, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-03-07, 08:44
Co do analiz to troche za duzo np. sklady ja osobiscie nie zwracam na nie wiekszej uwagi bo najlepsze kluby maja takie lawki ze jak im wypadnie jakis zawodnik to maja go kim zastapic a ostatni przyklad to mecz PSG-OM gdzie w OM grala na znak protestu druzyna amatorska i co 0-0 proponuje tez nizsze ligi angielskie i najlepiej jakby dyskusja byla prowadzona tu bo ja GG nie uzywam zbyt czesto
_________________ "My mommy always said there were no monsters, no real ones, but there are."
Wysłany: 2006-03-07, 13:00
ok Panowie to stoworze osobny temat do dyskusji na temat typow
Co do Składów to sklady to oczywiscie od Grupy hokejowej i od .. Tenisu nie wymagam ale Piłka Nożna by sie przydała ale to mozecie uzupelniac np w Piątek i wybierzecie jedną osobe z Pod-Grupy , ktora bedzie to robiła ( lub na zmiane ) .
Postaram sie uzbierac jak najwiecej info do kontaktowania sie zeby nie bylo z tym problemu:)
Pozdroxy
Ps. Do okolo godziny 16,00 bedą juz znane Składy Pod-Grup
Wysłany: 2006-03-07, 13:32
Dobra panowie to ja się wypowiem także. Co do analiz to powinny być standartowe, żeby nie zajmowały czasu na studiowanie jednego zdarzenia (nie każdy będzie miał czas na tabelki, a od siebie zawsze coś może napisać, jeżeli dla danego typera jest to pewne spotkanie), ale powinny być zwięzłe i rzeczowe, podparte faktami.
Moja dodatkowa UWAGA to to, że nie ma ligi portugalskiej i nazej polskiej. Ja jestem za stworzeniem dodatkowej grupy.
Dodam jeszcze, że u typera nie będzie decydowała jakość analizy, lecz skuteczność i to jest sprawa priorytetowa dla tego przedsięwzięcia.
_________________ Se'ya
Ostatnio zmieniony przez Dalapon 2006-03-07, 13:36, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-03-07, 13:40
Dalapon, Zgadzam sie , że liczy sie skutecznośc ale jeżeli ANALIZA bedzie przejżysta to o wiele lepiej niz za przeproszniem bedzie w niej nasra** głupotami !
Niech każdy poświeci Czas na grupe to bedzie dobrze Acha i Co do ligi Polskiej to.... dodałem ją do Pucharowej:)
Każdy podaje typ który jego zdaniem jest pewny i chyba każdemu zależy aby to jakoś uzasadnić. Jeżeli chce kogoś przekonać aby zagrał ten konkretny mecz to chyba będę używał argumentów merytowycznych a nie tekstów w stylu "bo ja chcę aby wygrali". To jedna sprawa.
Druga sprawa skuteczność jest podstawą sukcesu a analiza ma pomóc w wyborze spotkania. Dobra analiza (typ) = równa się wysoka skuteczność.
Poza tym skuteczność uzależniona jest od układającego kupon
ps. a co z tenisem przecież mecze grane są codziennie i np. w piątek nie będę wiedział jeszcze kto gra w niedzielę, nad tym także trzeba się zastanowić
Tenis jest oferta Np we wtorek na Środe i Czwartek a takze w Piątek na Sobote oraz Niedziele:P
wiec Typerzy tenisa:P... bedą mieli troche trudniej:) ale myśle że sobie poradzą:P
No to gratuluje Tobie który bukmacher wystawia w piątek ofertę na niedzielę, szczególnie jeśli w ten dzień rozgrywany jest przeważnie finał. Nie żeby się czepiał ja tylko sygnalizuje pewne rzeczy
Wysłany: 2006-03-07, 14:20
Ferryt napisał/a:
ziomal7264351 napisał/a: Tenis jest oferta Np we wtorek na Środe i Czwartek a takze w Piątek na Sobote oraz Niedziele:P
wiec Typerzy tenisa:P... bedą mieli troche trudniej:) ale myśle że sobie poradzą
No to gratuluje Tobie który bukmacher wystawia w piątek ofertę na niedzielę, szczególnie jeśli w ten dzień rozgrywany jest przeważnie finał. Nie żeby się czepiał ja tylko sygnalizuje pewne rzeczy
hmmm no to prawda... moja pomyłka....wiec to bedzie tak :
Grupa Tenisowa ma czas na podanie swoich typow odpowiednio do środy do 12,00 a kupon bedzie ulozony w środe o 13,30 a w sobote do godziny 11,30 a kupon zostanie ulożony o godzinie 12,15
Wysłany: 2006-03-07, 15:34
Wszystkich członków Grupy , ktorzy są na liscie prosze o wyslanie na gg potwierdzenia uczestnictwa w Grupie oraz akcpetacji REGULAMINU
NIECH KAŻDY PRZCZYTA WSZYSTKIE OGLOSZENIA ( TE TEMATY W GORNEJ TABELCE ) NIECHCE ABY KTOS NIE WIEDZIAL CO MA ROBIC I GDZIE DAWAC TYPY!! ( bo nie ktorzy pisza na gg z takimi pytaniami )
PS. Kto do jutra do Godziny 15,00 nie potwierdzi swojego członkostwa to bedziemy musieli sie znim pożegnac:)
_________________ [b] Yo
Ostatnio zmieniony przez ziomal_Q 2006-03-07, 17:15, w całości zmieniany 2 razy
się dzieje. no ja też uważam, że schemat analizy jest przesadzony. już nie chodzi o osłabienia etc, ale po prostu trenrów! np Blind jest nieprzewidywalny i nigdy nie wiadomo, którego rezerwowego wstawi do I składu:P myślę, że analizy na poziomie dobrych analiz z WK są wystarczające.
Wysłany: 2006-03-08, 10:03
Ziomal coś mi tutaj nie gra w regulaminie. Napisałeś cytuje z punktu 2 2. Każdy członek Grupy ma swoje obowiązki :
- podanie typu lub typów ( max 2 ) o kursie łącznym około 1.70
Następnie w punkcie trzecim zamieściłeś taką oto informację Łączny kurs z typów Pod-Grupy ma wynosic około 1.70
To w końcu, jak ma być? Typer ma uzbierać te 1.70, czy cała pod grupa? Napisałem to, żeby nie było później jakichś głupich nieścisłości. Rozumiem także, że jeżeli będzie np. w pod grupie jeden typ od danego typera to pod grupa zawsze uzbiera te 1.70, ale w gwoli ściśłości ustosunkuj się do tego co napisałem. Pozdrawiam.
Acha i jeszcze jedno jeżeli chodzi o kurs łączny. To ma być suma, czy iloczyn kursów. To tak żeby wszystko było jasne do końca
_________________ Se'ya
Ostatnio zmieniony przez Dalapon 2006-03-08, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-03-08, 13:05
Dalapon,
każdy członek Pod-Grupy podaje typ ( y ) o Kursie łącznym min 1.70 , pózniej Pod-Grupa Rozmawia - Dyskutuje ::p: i wybiera wg nich najpewniejszy do Kupony ( także o kursie łącznym 1.70 ) I to ma byc kurs po pomnożeniu ... Wszytsko jasne ??!!
Na wszelki wypadek wklejam regulamin i przeczytajcie go jeszcze raz:)
1.Regulamin jest od tego, żeby go przestrzegać!
2. Każdy członek Grupy ma swoje obowiązki :
- podanie typu lub typów ( max 2 ) o kursie łącznym około 1.70 - każdy typ ma byc podparty analizą! - typy ( wraz z analizą ) mają byc podane odpowiednio do Wtorku godzina 16,00 i do Piątku godzina 16,00
3. Typy Pod-Grupy mają byc podane :
- Gdy gramy kupon na Środe - Czwartek we Wtorek do godziny 19,00 - Gdy gramy kupon Sobote - Niedziele w Piątek o godzinie 19,00- Łączny kurs z typów Pod-Grupy ma wynosic około 1.70
4. Stworzonych jest 6 Pod-Grup :
- Liga Angielska / Liga Niemiecka - Liga Włoska / Liga Holenderska - Liga Hiszpańska / Liga Francuska - Liga Szkocka / Liga Grecka - Tenis - Hokej : Liga Szwedzka / Liga Finska
5 Gramy Kupony :
-Akumulowane -Blokowe
6. Będą zawsze grane 2 kupony :
a) Główny b) Aby uzyskac zwrot postawionych pieniędzy
7. Wytrwałość i dokładność - podstawowe wartości od dzisiaj!
*8.Aby zmobilizowac do pracy , po każdym miesiącu 1 typer z najsłabszą skutecznością będzie musiał nas opuścic , a na jego miejsce wstąpi nowy .
9. Aby nie było problemu z kursami oficjalnym Bukiem Grupy jest STS .
10. Złamanie regulaminu oznacza wykluczenie z grupy * W tym szczególnie BRAK ANALIZY i BRAK TYPU!
*Chyba , że nasza skutecznośc będzie aż tak wysoka , że nie bedzie to potrzebne....
_________________ [b] Yo
Ostatnio zmieniony przez ziomal_Q 2006-03-08, 13:06, w całości zmieniany 1 raz
każdy członek Pod-Grupy podaje typ ( y ) o Kursie łącznym min 1.70 , pózniej Pod-Grupa Rozmawia - Dyskutuje : i wybiera wg nich najpewniejszy do Kupony ( także o kursie łącznym 1.70 ) I to ma byc kurs po pomnożeniu ... Wszytsko jasne ??!!
nie do końca a co jeśli np. po przejrzeniu oferty dojdę do wniosku,że mam jeden mecz do którego jestem w stanie napisać analizę a jego kurs wynosi 1,6 ?? i jeszcze jedno pytanie tak z ciekawości dlaczego akurat kurs ma wynosić min. 1,7 ??
ps. żeby nie było,że się nie udzielam to bedę prowadził statysytki
Ostatnio zmieniony przez Ferryt 2006-03-08, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group