10bet

Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » 1/8 finału: Anglia - Ekwador [ANALIZY]
Przesunięty przez:
2011-01-08, 15:09
1/8 finału: Anglia - Ekwador [ANALIZY]
Autor Wiadomość
jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-06-20, 22:48    1/8 finału: Anglia - Ekwador [ANALIZY]

Tutaj prowadzimy wolne dyskusje na temat tego spotkania. Posty jednozdaniowe, oraz ewidentnie uznane za nabijanie będą kasowane, a użytkownicy upominani.

Anglia - Ekwador
25.06.2006 17.00

hghg99
KING OF BRONX

Tematy: 30

Wysłany: 2006-06-20, 23:20    

Spotkanie wydaje mi sie bedzie jednostronnym widowiskiem Anglicy maja naprawde niezla pake na ten mundial, a co wiecej wielu daje im sznase na zawojowanie tego turnieju wiec nie wyobrażam sobie by mogli odpasc w tak wczesniej fazie pucharowej do tego z tak slabym Ekwadorem.

Anglicy choc nie grali porywajaco w meczach grupowych to wydaje mi sie ze przyjeli taktyke podobna do Brazyli ,rezerwujac siły i potencjał na wazniejsze mecze w pucharowce zas Ekwador przeboje zajał to 2 miejsce i grajac bez swoich asow z Niemcami dostali becki 3:0 pokazujac jak słaba maja defensywe dla klasowych przeciwnikow.

Reasumujac według mnie,Anglicy wygraja ten mecz i nie trzeba bedzie grac zakladu typu :na awans lecz czyste zwyciestwo Anglikow....inny rezultac bedzie tutaj mega sensacja

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

Van der Elk

Tematy: 24

Wysłany: 2006-06-21, 23:39    

Ja mam dość mieszane uczucia jeśli chodzi o gre Ekwadoru. Po meczu z Polską i z Kostaryką uważałem, że Ekwador bardzo dobrze sie przygotował do tego turnieju i że będzie groźny, jednak po tragicznym meczu z Niemcami już sam nie wiem co mam o tym myśleć. Mimo wszystko Anglia jest klasową reprezentacją, która zawsze jest jednym z głównych kandydatów do zdobycia mistrzowskiego tytułu i powinna dać rade ograć Ekwador :)) . Ekwador chyba jest za słaby na sprawienie tak ogromnej niespodzianki jak wyeliminowanie Anglików.
Typ: Anglia

obst_Twister

Tematy: 38

Wysłany: 2006-06-22, 19:44    

Anglia - Ekwador 1 1.45

Anglia jest moim faworytem do wygrania Mundialu.Od początku im kibicuje i według mnie nie powinni mieć najmniejszych problemów z pokonaniem przeciętnych Ekwadorczyków,którzy pokonali w fazie grupowej kto wie czy nie najsłabsze drużyny na mistrzostwach,odpowiednio Polske 2:0 oraz Kostaryke 3:0 :D Według mnie Ekwador miał szczęście,że trafili na obydwie drużyny w fazie grupowej bo tym samym zapewnił sobie spokojny awans,a tak będąc w jakiejś z innych grup pewnie by nie wyszli :shifty: Anglia jest drużyną poukładaną bardzo dobrze taktycznie,dysponującą kilkoma znakomitymi zawodnikami.Według mnie w pierwszej jedenastce grają jedni z najlepszych zawodników na świecie.Warto zaznaczyć jakie silne osobowości posiada Anglia w swojej drużynie.Przecież w pierwszym składzie wyspiarzy gra bodajże czterech kapitanów swoich drużyn klubowych ;) Z takimi zawodnikami Anglicy mogą osiągnąć na tych mistrzostwach bardzo wiele :jupi:

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-06-23, 23:23    

Zgadzam się w 100% z Twisterem :] .Anglia powinna pokonac Ekwador,któremu(powiedzmy sobie szczerze)udało wyjść sie z grupy,bo wygrali z Polską :niesmak: .Polacy zagrali najsłabszy mecz na mundilau wlasnie z Ekwadorem i dlatego ekwadorczycy wygrali.Co do Anglii,mają świetną druzynę,która kandyduje do co najmniej pierwszej czwórki w turnieju,więc z Ekwadorem powinni daćrade.TYP:Anglia :)) .

Thilor

Tematy: 0

Wysłany: 2006-06-25, 12:09    

Zgadzam się oczywiscie, ze Anglicy bez problemu pokonaja słabo się spisujący z rywalami innymi niż Polska albo Kostaryka Ekwador. Dodalbym do tego tylko to, ze na tym mundialu graja znacznie lepiej w pierwszej niz w drugiej polowie dlatego typuje ze beda prowadzili zarowno po pierwszej jak i po drugiej polowie (dodam tylko ze kurs 2.0 jest zachecajacy :D ). Nie zgodze sie jedynie z tym ze duzo silnych osobowosci w druzynie dziala na ich korzysc, moim zdaniem obecnosc tylu kapitanow klubowych jedenastek przy cichym i dosc spokojnym trenerze powoduje obecna mimo wszystko rozczarowujaca gre Anglikow. Ale i tak im kibicuje na tym mundialu :cwaniak:

obst_Aero
Strange World

Tematy: 22

Wysłany: 2006-06-25, 15:58    

Anglia - Ekwador 1 1,45 GB

:arrow: Nie ma innej możliwości jak zwycięstwo Angli ! Anglicy bardzo dobrze prezentują sie na tych mistrzostwach. Graja piekny dla oka, ofensywny futbol. Potrafią przycisnąć przeciwnika i kontrolowac grę na boisku. W drodze do 1/8 finału Anglia kolejno grała z: Paragwajem (1:0), Trynidadem (2:0) i Szwecja (2:2). Ekwador natomiast wygrał z Polska (2:0), z Kostaryką (3:0) oraz przegrał z Niemcami 0:3. Właśnie takiego ekwadoru w meczu z Niemcami spodziewam sie dzis na boisku. Wystarczy szybka piłka, dokładne podania, a Ekwador gubi sie w obronie. Oba zespoły zagraja dzis prawdopodobnie w układzie 4-4-2. W ataku Ekwadoru zagra Delgado oraz Tenorio. U Anglików zobaczymy Rooneya i Croucha. Trener ekwadoru ma na ten mecz pełny skład. Eiksson nie może skorzystać natomiast z Garego Nevilla. Jeśli chodzi o warunki do gry to mozemy spodziewac sie temperatury dochodzącej do 31 stopni. Plusem bedzie fakt, że temperatura w miare upływu czasu bedzie spadac. Podsumowując wierzę w Anglików i myśle, ze dzisiejszy mecz pokaze nam różnice klas jaka dzieli Anglie i Ekwador.

Dodatkowe typy:

Anglia - Ekwador aw. 1 1,20
Anglia strzeli gola - 1,15 GB

obst_Aero
Strange World

Tematy: 22

Wysłany: 2006-06-25, 16:24    

Mała zmiana. Anglicy zagraja jednym nominalnym napastnikiem. Będzie to Rooney. Carraghera w obronie zastąpi bardzo dobry obrońca Tottenhamu, Michael Carrick. Myśle ze mozemy spodziewac sie wielu podań w kierunku Rooneya oraz, jak to mój kolega powiedział "Anglicy będą bombardować z daleka More, że sie chłopak nie pozbiera". Oczywiscie w pełni sie z tym zgadzam :)

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » 1/8 finału: Anglia - Ekwador [ANALIZY]