Wysłany: 2006-06-20, 22:48 1/8 finału: Anglia - Ekwador [ANALIZY]
Tutaj prowadzimy wolne dyskusje na temat tego spotkania. Posty jednozdaniowe, oraz ewidentnie uznane za nabijanie będą kasowane, a użytkownicy upominani.
Dołączył: 24 Paź 2005 Tematy: 30 Posty: 734 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-06-20, 23:20
Spotkanie wydaje mi sie bedzie jednostronnym widowiskiem Anglicy maja naprawde niezla pake na ten mundial, a co wiecej wielu daje im sznase na zawojowanie tego turnieju wiec nie wyobrażam sobie by mogli odpasc w tak wczesniej fazie pucharowej do tego z tak slabym Ekwadorem.
Anglicy choc nie grali porywajaco w meczach grupowych to wydaje mi sie ze przyjeli taktyke podobna do Brazyli ,rezerwujac siły i potencjał na wazniejsze mecze w pucharowce zas Ekwador przeboje zajał to 2 miejsce i grajac bez swoich asow z Niemcami dostali becki 3:0 pokazujac jak słaba maja defensywe dla klasowych przeciwnikow.
Reasumujac według mnie,Anglicy wygraja ten mecz i nie trzeba bedzie grac zakladu typu :na awans lecz czyste zwyciestwo Anglikow....inny rezultac bedzie tutaj mega sensacja
Ja mam dość mieszane uczucia jeśli chodzi o gre Ekwadoru. Po meczu z Polską i z Kostaryką uważałem, że Ekwador bardzo dobrze sie przygotował do tego turnieju i że będzie groźny, jednak po tragicznym meczu z Niemcami już sam nie wiem co mam o tym myśleć. Mimo wszystko Anglia jest klasową reprezentacją, która zawsze jest jednym z głównych kandydatów do zdobycia mistrzowskiego tytułu i powinna dać rade ograć Ekwador . Ekwador chyba jest za słaby na sprawienie tak ogromnej niespodzianki jak wyeliminowanie Anglików. Typ: Anglia
Anglia jest moim faworytem do wygrania Mundialu.Od początku im kibicuje i według mnie nie powinni mieć najmniejszych problemów z pokonaniem przeciętnych Ekwadorczyków,którzy pokonali w fazie grupowej kto wie czy nie najsłabsze drużyny na mistrzostwach,odpowiednio Polske 2:0 oraz Kostaryke 3:0 Według mnie Ekwador miał szczęście,że trafili na obydwie drużyny w fazie grupowej bo tym samym zapewnił sobie spokojny awans,a tak będąc w jakiejś z innych grup pewnie by nie wyszli :shifty: Anglia jest drużyną poukładaną bardzo dobrze taktycznie,dysponującą kilkoma znakomitymi zawodnikami.Według mnie w pierwszej jedenastce grają jedni z najlepszych zawodników na świecie.Warto zaznaczyć jakie silne osobowości posiada Anglia w swojej drużynie.Przecież w pierwszym składzie wyspiarzy gra bodajże czterech kapitanów swoich drużyn klubowych Z takimi zawodnikami Anglicy mogą osiągnąć na tych mistrzostwach bardzo wiele
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-23, 23:23
Zgadzam się w 100% z Twisterem .Anglia powinna pokonac Ekwador,któremu(powiedzmy sobie szczerze)udało wyjść sie z grupy,bo wygrali z Polską .Polacy zagrali najsłabszy mecz na mundilau wlasnie z Ekwadorem i dlatego ekwadorczycy wygrali.Co do Anglii,mają świetną druzynę,która kandyduje do co najmniej pierwszej czwórki w turnieju,więc z Ekwadorem powinni daćrade.TYP:Anglia .
Zgadzam się oczywiscie, ze Anglicy bez problemu pokonaja słabo się spisujący z rywalami innymi niż Polska albo Kostaryka Ekwador. Dodalbym do tego tylko to, ze na tym mundialu graja znacznie lepiej w pierwszej niz w drugiej polowie dlatego typuje ze beda prowadzili zarowno po pierwszej jak i po drugiej polowie (dodam tylko ze kurs 2.0 jest zachecajacy ). Nie zgodze sie jedynie z tym ze duzo silnych osobowosci w druzynie dziala na ich korzysc, moim zdaniem obecnosc tylu kapitanow klubowych jedenastek przy cichym i dosc spokojnym trenerze powoduje obecna mimo wszystko rozczarowujaca gre Anglikow. Ale i tak im kibicuje na tym mundialu
Nie ma innej możliwości jak zwycięstwo Angli ! Anglicy bardzo dobrze prezentują sie na tych mistrzostwach. Graja piekny dla oka, ofensywny futbol. Potrafią przycisnąć przeciwnika i kontrolowac grę na boisku. W drodze do 1/8 finału Anglia kolejno grała z: Paragwajem (1:0), Trynidadem (2:0) i Szwecja (2:2). Ekwador natomiast wygrał z Polska (2:0), z Kostaryką (3:0) oraz przegrał z Niemcami 0:3. Właśnie takiego ekwadoru w meczu z Niemcami spodziewam sie dzis na boisku. Wystarczy szybka piłka, dokładne podania, a Ekwador gubi sie w obronie. Oba zespoły zagraja dzis prawdopodobnie w układzie 4-4-2. W ataku Ekwadoru zagra Delgado oraz Tenorio. U Anglików zobaczymy Rooneya i Croucha. Trener ekwadoru ma na ten mecz pełny skład. Eiksson nie może skorzystać natomiast z Garego Nevilla. Jeśli chodzi o warunki do gry to mozemy spodziewac sie temperatury dochodzącej do 31 stopni. Plusem bedzie fakt, że temperatura w miare upływu czasu bedzie spadac. Podsumowując wierzę w Anglików i myśle, ze dzisiejszy mecz pokaze nam różnice klas jaka dzieli Anglie i Ekwador.
Dodatkowe typy: Anglia - Ekwador aw. 1 1,20 Anglia strzeli gola - 1,15 GB
_________________ Don't look to the eyes of a stranger
Mała zmiana. Anglicy zagraja jednym nominalnym napastnikiem. Będzie to Rooney. Carraghera w obronie zastąpi bardzo dobry obrońca Tottenhamu, Michael Carrick. Myśle ze mozemy spodziewac sie wielu podań w kierunku Rooneya oraz, jak to mój kolega powiedział "Anglicy będą bombardować z daleka More, że sie chłopak nie pozbiera". Oczywiscie w pełni sie z tym zgadzam
_________________ Don't look to the eyes of a stranger
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group