10bet

Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » 1/8 finału: Brazylia - Ghana [ANALIZY]
Przesunięty przez:
2011-01-08, 15:09
1/8 finału: Brazylia - Ghana [ANALIZY]
Autor Wiadomość
jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-06-22, 12:07    1/8 finału: Brazylia - Ghana [ANALIZY]

Tutaj piszemy (tylko i wyłącznie) analizy odnośnie tego spotkania!

Brazylia - Ghana
27.06.2006 17.00

Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-06-23, 23:24, w całości zmieniany 3 razy  

Seebik

Tematy: 6

Wysłany: 2006-06-26, 14:18    

Faworytem całego mundialu jest Brazylia więc odpadnięcie w 1/8 mistrzostw z Ghana bylo by ogromną sensacją. Canarinhos w meczu z Japonią zagrali zdecydowanie lepiej co świadczy że rozkręcają się z meczu na mecz. Obrońcy Ghany nie są zawodnikami na których można polegać i brazylijscy piłkarze powinni "wkręcic w ziemie" ghańczyków :)
Ronaldo po strzeleniu 2 bramek Japończykom wyrównał rekord strzelonych bramek w historii MŚ i z pewnoscia mecz z Ghana bedzie dobra okazja do objęcia samodzielnego prowadzenia w tej klasyfikacji. I co najważniejsze, Brazylia ma długa ławkę rezerwowych na których siedza naprawdę wyjątkowi piłkarze, których zmiany mogą okazać się bardzo znaczące dla losu meczu. Pewna wygrana Brazylii ( każdy inny wynik to sensacja )

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

Widzu_MU

Tematy: 1

Zakaz pisania

Wysłany: 2006-06-26, 14:37    

Zgadzam sie Brazylia nadal jest faworytem calej imprezy i wrecz niemożliwe jest aby odpadli juz w 1/8 i to z takim zespołem... Ciekawy jestem tylko jednego! Czy Brazylia wygra zdecydanie 4:0 czy spokojnie jedna lub dwoma bramkami...

P.S Szczerze mam juz troche dość reprezentacji Brazylii i ciągłego ich wygrywania dlatego całym sercem bede za zespołem Ghany chybam ze postwie na Brazylie :zdziwiony:

SkorzystaÂłes z analizy, typow? Daj pochwaÂłe!

hghg99
KING OF BRONX

Tematy: 30

Wysłany: 2006-06-26, 15:17    

Tak w tym meczu typuje pewne zwycestwo Brazyli w regulaminowym czasie

Zespoł skladajcy sie z samych gwiazd mam wrażenie że został podrażniony bramka strzelna przez Japońcow i wbił im 4 gole prezetujac naprawde kawał swietnego futbolu.
Canarinhos maja super Gwiazdy na kazdej pozycji i choc nie przekonuje mnie forma i mozliwosci jedynie Adriano to mysle ze jezeli wyjdzie w pierwszym to i tak nie osłabi on siły ataku....

Ghana no gratulajce dla tego zespołu wyszli naprawde z trudnej grupy,a pokonujac badz co badz osłaboinych Czechow pokazali klase...no ale czy to moze starczyc na "Bogow Piłki Noznej" :pytanie:

Mysle że zdecydowanie nie i gracze z czarnego kontynentu pozegnaja sie z mundialem na tym etapie :P
Zbrakło im poprostu szczescia w losowaniu gdyz w rywalizacji z innymi zespołami w parach cwierćfianlowych mieli by o wiele wieksze szanse,a gdyby mieli grac chocby z Ukraina ,czy tez Szwajcaria to byli by zdecydoawnaym faworytem ale to tylko gdybania Oskara :]

Wracajac do meritum to nie druzyna i czas By wielka Brazylia odpadła ,chec poprawienia rekordu zwycestw oraz mozliwosc stania sie liderem wsrod strzelcow bramke wszechczasow jak i tego turnieju mysle ze zdecydowanie przemawia za zespołem Canarinhos ;)

Van der Elk

Tematy: 24

Wysłany: 2006-06-26, 22:35    

Pozwolę sobie skopiować mój tekst z tematu rozmów ogolnych, gdyż jak pisałem tę analizę, to nie byłem do końca trzeźwy i pomyliły mi sie tematy :P .

Jak dla mnie pewna wygrana Brazylijczyków. Wszyscy wychwalają tą Ghane, a moim zdaniem ten zespół to zwykłe leszcze po tym co pokazali w dzisiejszym(a właściwie wczorajszym) spotkaniu z USA. W tym meczu postawiłem na Ghane i widząc ich grę miałem ochote wyrzucić telewizor przez balkon . Tego gola na 2-1 powinno wogóle nie być, bo karny został podyktowany niesłusznie. Druga połowa to wspaniałe okazje USA, np. strzał z głowy w słupek.
Z Włochami Ghana przegrała 0-2, a z Czechami mieli sporo szczęścia(szczególnie w pierwszej połowie) choć trzeba przyznać, że ładnie zagrali.

Najważniejszym argumentem na to, że Brazylia wygra, jest daremna obrona piłkarzy z Ghany. Już sobie wyobrażam jak Kaka i Ronaldinio bez problemu mijają cieńkich obrońców Ghany .

Typ: Brazylia różnicą minimum 2 bramek.

pyza
Green Street Elite!!

Tematy: 58

Wysłany: 2006-06-27, 08:28    

Zapowiada się ciekawy mecz, jednak również nie wróżę nic innego jak zwycięstwo Brazylii. Ich dwa pierwsze mecze były słabe, ponieważ przynajmniej tak uważam, że po prostu oszczędzali siły na dalsze fazy, a Argentyna się nie oszczędzała. Brazylia moim zdaniem w tym meczu ruszy z ostrego kopa i pokaże na co naprawdę ich stać. Bardzo dobry typ dla tego meczu to over w rzutach rożnych. Widzieliśmy to juz w meczu z Japonią, kiedy Brazylia ich docisnęła do własnej bramki i mieliśmy ok.15 rzutów rożnych. W dalszym ciągu Brazylia jest faworytem MŚ ;)

murcielago

Tematy: 1

Wysłany: 2006-06-27, 11:42    

Jak dotąd zespoły spotkały się tylko raz ale to było 10 lat temu, niemniej jendak w drużynie Ghany gra 2 zawodników z tamtego okresu z czego na boisko napewno dziś wyjdzie bramarz Richard Kingston, który tamtego feralnego dnia wpuścił 8 bramek zanim go zdjęli :> Ghanczykom udało się wtedy wbić dwie bramki, zobaczymy czy dziś też będzie taka stzrelanka :>

Z konieczności nie zagra Robinho a za niego znów zobaczymy zapewne Adriano, który miejmy nadzieję się obudzi. Ronaldo i Ronaldinho w świetnej formie więc co tu dużo więcej mówić:

TYP: Brazylia-Ghana: (bardzo) Dużo do mało :P

mephisto4
Los Qrczakos

Tematy: 17

Wysłany: 2006-06-27, 14:43    

Brazylia - Ghana over 2,5 1,60 (Bah)

Brazylia to faworyt tego meczu. Ale wbrew pozorom mogą nie mieć takiej łatwej przeprawy z piłkarzami Ghany, którzy pokazali się z bardzo dobrej strony w meczach z USA i Czechami. Piłkarze Ci zaskarbili sobie seraca wielu kibiców dzięki ofensywnej postawie.
Brazylia nie grała zbyt dobrze w fazie grupowej, mimo że wygrali 3 mecze. jednak ich postawa w meczach z Chorwacją i Australią powinna niepokoić fanów Ronaldo i spółki. Drużyna grała bardzo powolny futbol i dopiero w ostatnim spotkaniu z Japonią zobaczyliśmy odrobinkę brazylijskiej magii. Warto jednak wziąć pod uwagę, że w tym meczu zagrały głównie rezerwy brazylijskiej drużyny, które w ambitniejszy sposób podeszły do spotkania.
Ghana musi poradzić sobie z nieobecnością największej gwiazdy - Essiena. Wraca za to do składu Asamoah Gyan, który nie grał w spotkaniu z USA.
W drużynie Brazylii nie zagra raczej Robinho, który mógł ewentualnie wejść w drugiej połowie.
W meczu tym stawiam na zwycięstwo Brazylii, ale jako, że kursy są dość niskawe, skłonię się do typu na over. Myślę nawet, że opróćz bramek Brazylijczyków możemy zobaczyć także udane ataki ze strony Ghany. Podejrzewam, że jeśli piłkarze z Afryki nie wyjdą na ten mecz bardzo zestresowani, to mogą trafić do siatki Didy...

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » 1/8 finału: Brazylia - Ghana [ANALIZY]