Wysłany: 2006-06-26, 14:10
Hiszpania wedlug mnie jest faworytem tego spotkania. Swoją grupę wygrala pewnie zdobywajac komplet punktów a Francja do ostatniego spotkania nie mogła być pewna awansu do 1/8. Hiszpanie oszczędzali swoich najlepszych zawodników w meczu z Arabia Saudyjska ponieważ byli pewni juz awansu i 1 miejsca w grupie. Francuzi musieli wygrac z Togo i z pewnoscia wlozyli w ten mecz sporo sił. Trzeba pamietac ze do skladu Francuzów powróci Zinedine Zidane który mimo że nie jest obecnie w wielkiej formie zawsze jest nieobliczalny. Jednak to Hiszpanie graja w przeciwieństwie do Francuzów efektownie oraz co najważniejsze efektywnie. Dla mnie pewna 1
Hiszpanie są w wielkiej formie. Wygrali już prawie bezproblemowo trzy spotkania na tych MŚ i będą szukali czwatego zwycięstwa. W ostatnim meczu odpoczywali Torres i Villa. W meczu z Francuzami będą więc wypoczęci i głodni gry. Nie sądzę, aby trener zmienił coś w ustawianiu Hiszpanów. Powinni oni zagrać w taki sposób, jak w dwóch pierwszych meczach grupowych. Francuzi z kolei nie zagrali tak, jak spodziewali się ich kibice. Dwa gole w meczu z Togo nie ukryją powaznych problemów w linni ataku. Sądzę jednak, że zwycięstwo w ostatnim meczu fazy grupowej da wreszcie Francuzom, potzrebną im, pewność siebie. Trzeba zdać sobie sprawę, że w zespole Trójkolorowych grają wyśmienici piłkarze, którzy jednak mają pewne problemy w stworzeniu jednolitej drużyny. Francja to zespół indywidualistą. dla przykładu Henry, to zawodnik, który sam potrafi przesądzić o rezultacie spotkania. Jeżeli jeszcze do ataku zostanie wystawiony Trezeguet, to ta para potrafi zdziałać cuda na boisku. Sądzę, że niedoceniana Francja sprawi niespodziankę, a Hiszpania niestety pożegna się z turniejem. Z resztą Hiszpanie mają tradycję osiągania kiepskich rezulatów na tego typu turniejach i myślę, że ta młoda drużyna może nie dać rady presji związanej z ich grą. ja osobiście zagram na Francję, choć nie wykluczam remisu.
_________________ Klikaj w reklamy pod shoutboxem!!!
W tym spotkaniu postawię na Hiszpanie, gdyż to oni są faworytami tego spotkania. Ich siłą jest atak i waleczność w ważnych meczach. Pokonali oni dość mocną Ukrainę aż 4-0, wygrali też z Tunezją 3-1 mimo iż przegrywali 0-1. Z Arabią wogóle nie chciało im sie grać i o mało co nie utracili zwycięstwa w meczu. Druga połowa tego spotkania to zimny prysznic dla Hiszpanii, który im wyjdzie na dobre. Francja póki co cieniutko gra. Remis ze Szwajcarią jeszcze można przeboleć, ale remis z Koreą to spora wpadka. Francuzi już sie raczej wypalili i nie wydaje mi sie, żeby mogli pokonać ambitnych Hiszpanów.
Typ: Hiszpania, a dla mniej odważnych awans Hiszpanów.
Jak dla mnie zdecydowanie typ na awans Hiszpanii. Grają bardzo ładną piłkę, są zgrani, dobrzy technicznie, strzelają bramki. A na Francuzach się bardzo zawiodłem, bo jeszcze kilka lat temu byli Mistrzami, grali piękny futbol itd., a teraz po ich grze nic nie widać, można powiedzieć, ze to dzięki indywidualnościom awansowali dalej. Nie wiem co dalej napisac ale w 100% awans Hiszpanów.
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem majÂą ci , co grzejÂą puche doÂżywotnie, a Twoje problemy sÂą do ch*** niepodobne"
Patrząc tylko na wyniki oby zespołów na tym mundialu zdecydowanym faworytem jest zespół Hiszpanii, który jako z nielicznych zespołów wygrał wszystkie trzy spotkania. Tak jak już wspomnieliście Francja formą nie zachwyca, trener Trójkolorowych trochę pogubił się w sprawie ustawianie ostatecznie w ostatnim spotkniu z Togo zdecydował się zagrać dwójką napastników. System ten sprawdził się i jeżeli piłkarze dodatkowo bardziej zmotywują się na takiego przeciwnika jakim jest Hiszpania to słabsza forma z pierwszej fazy spotkania może nie mięć znaczenia dlatego nie obstawię czystej 1... :shifty:
_________________ GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!
SkorzystaÂłes z analizy, typow? Daj pochwaÂłe!
Ostatnio zmieniony przez Widzu_MU 2006-06-27, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group