Jakiś synek rozmawiał z nimi i dowiedział się, że mają taki zamiar. Ale z nimi nic nie wiadomo, może znów nalot hakerów będzie i strony przez kolejny miesiąc nie będzie. Także nie uważajcie tego za jakąś pewną informację. Najlepiej samemu zapytać.
Dołączył: 16 Lut 2007 Tematy: 53 Posty: 626 Skąd: St. James's Park
Wysłany: 2009-01-22, 17:22
Dzisiaj otrzymałem odpowiedź że są w trakcie wprowadzania nowego systemu wpłat Moneybookers potrwa to do 2 tygodni no i że anulował mi wypłatę i dolary mam z powrotem na koncie
Wygląda na to, że nie. Kasa była od razu po rejestracji
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group