polecam ten bonus. Udało mi sie wygrac w bingo 32 funty po czym pogralem za to w casynie zrobilem 65 funtów ktore mi dzis doszly na mb. trzeba miec obrot w kasynie na slotach rowny badz wyzszy niz 100 funtow.
Edit:
Przepraszam zrobilem 55 funtow ale wczesniej zrobilem wymagana wplate 10 funtow i wyplacilem 65 nie wysylajac zadnych skanow ani nic
Hmm, noo i jakie w końcu są warunki tego bonusu??? To co ugrasz w bingo musisz jeszcze obrócić??? Rozmawiałem z różnymi osobami na liveczacie i dalej nie wiem, bo jedna mówi że trza 100 funtów obrócić, zaś druga że 100 razy lub dopłacić do 100 funtów i można wypłacać. Więc jak to jest?? I w jakie gry grać można? Czekam na odpowiedź, bo chwilowo "utopiłem" 10 funtów próbując wypłacić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group