Wysłany: 2007-02-21, 16:25 Zapisy do Konkursu "Pokonaj Elit Typera i wygraj nagrod
Tu można zapisywać się do Konkursu "Pokonaj Elit Typera i wygraj nagrodę" Prosze by wszyscy robili to w następujący sposób.
Zgłaszam się do Konkursu "Pokonaj Elit Typera i wygraj nagrodę" . Zapoznałem się z Regulaminem.
Ważne: Ponieważ nasz Konkurs będzie oparty na kalendarzu Orange Ekstraklasy można podawać nazwę drużyny według której zostaniecie rozlosowani w terminarzu. http://www.pzpn.pl/terminarz2006.php Każdy może sobie wybrać drużyne. Ja jestem 1. Elit Typer -BOT Bełchatów 2. amciek - Legia Warszawa 3. PieKo - Wisła Kraków
Tamten temat był wstępny. zostało i tak jedno miejsce więc wpisuje Cię jako ostatniego. Arka Gdynia. Zgłoś się formalnie w tym temacie jak wszyscy pozostali.
Oni byli pierwsi i są tu już zgłoszeni w pierwszym poście. Zobacz! A to kim będziesz jest bez znaczenia . To tylko potrzebne jest do rozstawienia Cię w parach według terminarza Orange Ekstraklasy.
W obecnej chwili przyjmujemy tylko zgłoszenia chętnych na liste rezerwową. Rezerwowi wejdą w miejsce tych którzy z różnych przyczyn nie zatypują trzech kolejek
Zgłaszam się do Konkursu "Pokonaj Elit Typera i wygraj nagrodę" . Zapoznałem się z Regulaminem. Wybieram Górnik - Zabrze v Łęczna jest mi to obojetnę zresztą jaką drużyne byle jakaś mieć Jako rezerwowy
W obecnej chwili przyjmujemy tylko zgłoszenia chętnych na liste rezerwową. Rezerwowi wejdą w miejsce tych którzy z różnych przyczyn nie zatypują trzech kolejek Jutro trzech pierwszych rezerwowych już wejdzie do Konkursu w miejsce tych którzy nie typowali I Kolejki. Są jeszcze miejsca dla kolejnych chętnych na liste Rezerwową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group