ogolnie buk ma dobra oferte( niszowe ligi, typu albania , 3grecka, Montenegro, etc ) niezle kursy, ale dodam minus, jak chcialem wyplacic kase z grubszego meczu, to mialem dwie opcje 9% prowizji( nie wiem czy od depozuty czy calej kwoty) lub obrot 1.9k , bez minimalnego kursy, ch**** zje*** , ale maja niezla oferte laif( 1,006) na livs jak 3-0 prowadzil
Czy w tym buku są zakłady na under/over 2,5 bo nie widze?
_________________ "...Wiem, że czasami bywa źle, ale zapamiętaj jedno - po każdej ciemnej nocy przychodzi jasny dzień. Więc nieważne jak jest, wypnij klatę, trzymaj głowę w górze i poradź sobie z tym..."
hmm nie zastanawiałem się nad tym, obracałem jak zwykle i wszystko ok - wypłata na MB.
Obracasz 1x depozyt po kursie min 1.6 po czym dostaniesz bonus, który musisz obrócić 6x 1.6 - te 1.6 może być AKO jako wyżej było pisane.
Z tym zapisem ja to rozumiem tak, że tylko kwota bonusu i ewentualne wygrane z niego kwalifikują się do obrotu.
Czyli np. wpłacasz depozyt 400zł i stawiasz go po kursie/ako 1.6 wygrywasz 640zł. Potem dostajesz bonus 200zł i do obrotu nie liczy Ci się te 640zł które masz z depozytu. Masz na koncie 640zł + 200 bonusu i nawet jak postawisz całość 840zł po kursie 1.6 to do obrotu będziesz miał liczone 200zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group