Nic już nie kumam z tego bonusu. Zagrałem już za ponad 220 euro, a przy możliwości wypłaty jest ciągle napisane, że muszę postawić jeszcze 112 euro. Do tego dostałem odpowiedź z supportu, że obrót liczy się tylko z kasy granej za bonus. Akurat to wiedziałem, ale później jest napisane, że najpierw gram za własną kasę, a dopiero potem za bonus. Czyli najpierw muszę postawić wszystko co mogę wypłacić, a dopiero potem coś z bonusu? Bo kompletnie już tego nie kumam. Myślałem, że wszystko postawione powyżej depozytu liczy się do obrotu, ale ten tok rozumowania również zawiódł.
Wziąłem się na sposób i przelałem wszystko co było możliwe do wypłaty do sekcji kasyna. Zagrałem singlem meczyk w MLB za 25 euro (tyle zostało w bonusie), a do obrotu policzono... 4 euro. I bądź tu mądry.
Jako, że nie ogarniałem jak liczy się ten obrót to zleciłem wypłatę. Bonus można anulować w każdym dowolnym momencie i tylko on znika, wszystkie wygrane są dla nas. Przed wypłatą skan dowodu i rachunku. Wypłata bardzo szybko na MB.
Mimo przebojów z liczeniem obrotu promocja godna polecenia
Maksymalna kwota bonusu to 220 pln (50 euro = 220pln). Bonus dodany od razu po zagraniu za depozyt. Weryfikacja = dowód, MB i rachunek... I tu najlepsze : napisałem, że nie posiadam, bo wszystko na rodziców, to kazali mi wysłać rachunek na nich i zaakceptowali rachunek za telefon mojej Mamy !!! Weryfikacja i wypłata błyskawiczna, o 12.wysłałem dokumenty, a już kasa na MB jest.
I tu najlepsze : napisałem, że nie posiadam, bo wszystko na rodziców, to kazali mi wysłać rachunek na nich i zaakceptowali rachunek za telefon mojej Mamy !!!
Większość firm akceptuje rachunki na rodziców w przypadku gdy na nich jest wszystko i mieszka się wspólnie
Wysłany: 2012-03-10, 13:03
MateuszR1 napisał/a:
Czy jest gdzieś na ich stronie kwota pozostała do obrócenia bonusu bo nie widze tego?
Jedynie możesz sugerować się ,,Saldem" gdzie wartość bonusu zniknie Ci po obrocie i pojawi się ,,Bonus" wyzerowany. Aby sprawdzić dokładnie wielkość dokonanego obrotu musisz zapytać na Livechacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group