Grałem tam jedynie z bonusów bez depozytu ,które po odpowiednim obrocie udało sie bez problemów wypłacić,dlatego też nie powinno byc żadnych nieprzyjemności z depozytem własnym, dotego całkiem niezła oferta i strona dostępna w jezyku ojczystym
Wypłacalni Czytałem na którymś forum kiedyś, że były jakieś problemy z tym bukiem (cośtam robił nie fair względem graczy) ale to było dawno i od tamtej pory żadne słuchy o jakichś problemach nie chodzą, więc pewnie naprawili swój wizerunek. Zatem to solidna firma.
Wysłany: 2007-08-19, 11:36
żadna kaszana, buk w 110% godny polecenia i jak najbardziej wypłacaly. Bardzo dobry i szybki support, jeszcze mnie nigdy nie zawiedli. Nie wiem czy mają support w polskiej wersji językowej, ale ten angielski jak najbardziej profesjonalny. pozatym dość ciekawa oferta "hendicapowa" . Co do wszelkiego rodzaju bonusów to radze dobrze i ze zrozumieniem czytać regulamin, bo zadająć pytanie odnośnie promocji i tak zostaniemy do niego odesłani.
Niestety nie mogę się wypowiedzieć w kwetsi promocji 2E bo nic takiego nie kojarze i nie korzystałem z tego. za to korzystałem z pormocji od pierwszego depozytu i po spełnieniu warunków został mi on przyznany.
Bonus 400zł nie jest mały w dzisiejszych czasach, bo dla osób grających systematycznie nie ma róznicy czy jest to 30% czy 100% od depozytu
Wiesz, ale nie wszyscy wpłacają taką kasę do bukmachera. Już była o tym kiedyś rozmowa chyba w dziale wygrane/przegrane kupony, ale osobiście do tego levela (depo 1200 złoty) jeszcze nie doszedłem
Ja właśnie zleciłem wypłatę. Sam wysłałem dowód, odpowiedzieli z prośbą jeszcze o skan rachunku z adresem i moim danymi. Całość trwała dwie godzinki, także szybko się uwinęli. Jednak zlecałem w piątek, także trudno określić czas, bo na razie nie doszło, ale mamy weekend. Jak dojdzie dam znać, ale pewnie będzie najpóźniej we wtorek.
A u mnie, nie wiem dlaczego, caly czas moge wycofac wyplate. Czyli nawet nie przyjeli do realizacji. Zlecone 3 wrzesnia.
edit "Robimy wszystko abys dostal wyplate jak najszybciej" - tak mi z LC odpowiedziala Emma. A niech ich... Zebym ja jeszcze bonus od nich bral czy cokolwiek, a to sobie spokojnie troche pomnozylem pieniazkow i wyplacam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group