Już od ponad godziny po kliknięciu w "Potwierdź bonus" wyświetla mi się ciągle informacja: System przetwarza twoje zlecenie. Może to potrwać do 5 minut. Kliknij “Następny” by zobaczyć naszą specjalną promocję Pozdrowienia, - czy to oznacza że póki co nie mogę jeszcze skorzystać z bonusu? Mieliście może podobną sytuację?
Tak ja miałem dokładnie to samo, kliknałem potem na X i miałem przyznane 80euro
Dziękujemy za grę wwww.21nova.com. Pragniemy zaznaczyć, że aktualnie posiadasz oczekujący bonus wartości 10€, z którego mógłbyś skorzystać i zagrać w kasynie jeszcze dziś. Zaloguj się do kasyna jeszcze dziś i poczatuj na żywo z naszym przedstawicielem, aby wyjaśnić, czy Twój bonus jest bonusem gotówkowym bez dodatkowych warunków, czy też bonusem z wymogiem obrotu.
Miło, chyba dają depozytorom co jakiś czas tak jak w EG Po zalogowaniu 10 euro na koncie
Promocja wygląda fajnie, ale danych to oni bezpiecznie nie trzymają. Po rejestracji na maila przyszło mi moje hasło... (a powinno być ono u nich zahashowane)
nie czaje troszke , wykonalem obrot zostalo mi 130 euro na koncie z czego 55 moge tylko wyplacic , o co kaman ?(przyznam sie bez bicia nie czytalem termsow:D)
Dlatego też uważam, że ta promocja nie jest wcale taka atrakcyjna, bo pomimo zrobienia całego obrotu i tak, żeby być na plus, to musimy mieć na koncie więcej niż przed obracaniem bonusu. Czyli tak jakbyśmy wpłacali gdziekolwiek bez otrzymywania bonusów. Chyba jedyny plus tej promocji, to to, że możemy pograć sobie na wyższych stawkach, no bo ja innych nie widzę
No własnie ja tez troche byłem zaskoczony, ze nie moge wypłacić tego bunusu i faktycznie gdybym wczesniej wiedział, ze tak jest to bym troche inaczej podszedł do obrotu aczkolwiek i tak wyszedłem na plus, pewnie sie skusze na drugi i trzeci depozyt a tak już na pewno troche inaczej to wszystko rozegram
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group