kiedyś grałem w tych kasynach (playtech) regularnie, wg. mnie najlepsza sieć zaraz po netent. bonus dostajesz automatycznie po wpłaceniu min. depo, ale lepiej przed wpłątą zawsze poczytać dokładnie T&C kasyna. gl
Wiem, że dobra sieć dlatego chcę wpłacić jednak w poście jest napisane, że bonus 320% dopiero po 3 depozycie. Dlatego pytam co należy zrobić aby otrzymać bonus 320% już przy pierwszym depozycie ?
Kasa na MB - dość szybko bo niby po 4 dniach dopiero wysyłają. Po zleceniu wypłaty trzeba wysłać dowód (lub prawko czy paszport) + jakiś dokument potwierdzający adres (np. faktura, rachunek lub wyciąg z konta).
Tu Matrian z obsługi kasyna 21Nova.Piszę w celu poinformowania, że otrzymane kopie dokumentów zostały zaakceptowane i konto jest dostępne dla wypłat. Zamówiona wypłata zostanie wkrótce nadana..
Już od ponad godziny po kliknięciu w "Potwierdź bonus" wyświetla mi się ciągle informacja: System przetwarza twoje zlecenie. Może to potrwać do 5 minut. Kliknij “Następny” by zobaczyć naszą specjalną promocję Pozdrowienia, - czy to oznacza że póki co nie mogę jeszcze skorzystać z bonusu? Mieliście może podobną sytuację?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group