Wysłany: 2008-01-23, 18:15 25$ FREE - bez depozytu!
W bankrollmob mozna dostac darmowe 25$ na gre w Ladbrokes Poker, dostepne sa tez inne, jednak tylko ta dla Polaków!
Wystarczy: - zarejestrować się TUTAJ - podac swoj numer telefonu - oddzwoni do nas komputer i poda 3 cyfry, ktore trzeba podac w celu weryfikacji - wyslac skan dowodu osobistego Po czym czekamy na autoryzacje (u mnie 1h). Logujemy sie ponownie do serwisu bankrollmob Wchodzimy w "bankrolls" wybieramy Ladbrokes i postepujemy zgodnie ze wskazowkami (sciagamy soft, instalujemy, rejestrujemy konto, NIE ZAPOMNIJCIE O WPISANIU ODPOWIEDNIEGO KODU PROMOCYJNEGO!!! FREE25 - dodajemy swoje konto do bankrollmob Czekamy 2-4 dni i mamy kaske
potwierdzam też gdzieś o tym czytałem, że nam nie wypłacaja
A ja mam paszport Polsatu i znam kumpla, ktory zna kogos kto byl w USA. Przez co probowali wyplacac? Via MB trzeba najpierw wplacic 10funtow by zarejestrowac konto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group