Da się panowie tylko trzeba odpalić z 2 różnych ip ..Inne ip to nie jest spacjalnie problem , pozostaje kwestia jak to zrobić jednoczesnie ....Mozna próbowac odpalić Wirtualnego kompa (wirtualna maszyne czy jak to sie tam zwie ) i wtedy z wirtula wchodzimy przez nasze ip a z "real" systemu przez serwer proxy ....Tyle w teorii a w praktyce to różnie może byc ...
W sumie się da ,Kitty podsunął pomysł, aby przelączać użytowników w systemie ( na jednym loginie jeden rooom. na drugim inny)
Sprawdzilem i dziala wiec nie ma potrzeby kombinowania z IP
Ale to jest do wykrycia o ile dobrze Was rozumiem... I chyba niezgodne z regulaminem , chociaż głowy niedam .. Napewno nie można brać udziału w tym samym turnieju z 1 ip ... I każdy bonus odpada , na jeden ip jedno konto .... **************** Wsumie to mój sposób takze jest niezgodny z reg ... ale napewno bardziej bezpieczny i istnieje mozliwosc granaia w jednym turnieju z 1 kompa o ile to zadziała ...
a kiedy ostatni raz bossmedia organizowala wspolny turek bo ja nie pamietam:) zauwazylem ze nawet freeroli o 10k nie organizują razem z tego co pamietam jesen byl na salomonie 31 stycz adrogi na paradise 1lutego. Ale nie raz sa ciekawe turki w tym samym czasie no i lipa nie pogra;/
na moja bańke to zalezy od pokeroomu czy ma soft na tenc system
Dokładnie. Boss Media, Ipoker, Microgaming(Prima) nie da sie odpalic 2 softów nalezacych do tej samej sieci.
Jednynie w ONGAME takie cos jest mozliwe ale nie radze w ten sposób przesyłac kasy z jednego roomu do drugiegi(chodzi mi o przegrywanie specjlanie kasy).
Nie wiem jak w Cryptologic jest bo mam narazie tylko jeden poker room z tej sieci.
Wysłany: 2008-02-12, 15:56
Jednak nie ma narazie szans jesli chodzi o linuxa zeby odpalic tam bossmedie , w sumie prawie pewne ze malo uzytkownikow korzysta z linuxa i jednoczesnie pyka zawodowo w pokerka ale szkoda bo tam nie byloby problemu jak na moj gust z odpaleniem kilku "pulpitow" , co do przelogowania uzytkownika jak najbardziej dziala ta opcja tyle ze ciezko ogranac dwa tury klikajac okienko+L co chwile
_________________ Bóg kazał się dzielić więc oddajcie mi swe czarne żetoniki ...
Jakie co chwilę? Mając odpalone 2 turnieje i w miarę niezaśmieconego kompa to działa jak alt+tab. Jak komuś się chce to może poszukać jakiegoś softu do "szybszego" przełączania użytkowników hehehehe
Pozdrawiam
PS opcja z okienko+L bardzo dobra zapomniałem tego skrótu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group