Kupon 3 :idea:Western Conference -Eastern Conference over 256,5 1,90
Stawka: 10 Wygrana: 19
Tu też powiem krótko. Po 1-sze myślę, że tradycja lubi się powtarzać, po 2-gie składy na to wskazują. A co do over-u to wiadomo co się dzieje w takich meczach (pokazał mecz 1-szroczniaków z 2-gorocznikami ) prawie zero obrony
Ostatnio zmieniony przez BePe 2007-02-19, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
Kupon 3 :idea:Western Conference -Eastern Conference over 256,5 1,90
Stawka: 10 Wygrana: 19
Tu też powiem krótko. Po 1-sze myślę, że tradycja lubi się powtarzać, po 2-gie składy na to wskazują. A co do over-u to wiadomo co się dzieje w takich meczach (pokazał mecz 1-szroczniaków z 2-gorocznikami ) prawie zero obrony
Noi niestety stało się to czego się obawiałem Kaczory przegrały po rzutach karnych 4:3. A odnośnie meczu gwiazd wschód- zachód wygrał zachód (wkońcu kiedyś trzeba się przełamać, ale naszczęście padł over co w takim meczu było raczej pewne. Gruby prosiłbym o komentarze innego typu. Jakieś przydatne inforamcje, a nie "ja też to zagrałem" czy "mi też ten typ nie wszedł.
Jeszcze coś znalazłem odnośnie skoków Iras czy to taka egoztyczna dyscyplina to bym nie powiedział DETROIT są wiceliderami i liderami swojej dywizji i są na gazie
Kupon 21 :idea: Sapporo HS 134: Winner : Malysz, A 3,05
Stawka: 100 Wygrana: 305
Kupon 22 :idea: Robert Mateja (POL) - Piotr Zyla (POL) 2,10 2
Wysłany: 2007-02-23, 19:45
hehe nie podoba mi się kupon 19 ;D NHL bardzo "piczasta" - lottowa liga, nawet najlepsi typerzy tej ligi dostają po obstawianiu coś czuje, że typ nie wejdzie za taką stawkę ale powodzenia życzę
_________________ nie wazne ile wygrywasz... wazne ze wygrywasz...
Na NHL zbankrutowalem jak wielu innych typerow, wiec bardzo zadko analizuje ta lige. Natomiast na NBA mozna sie bardzo wzbogacic Co do skokow to glownie bedzie zalezalo od pogody, ale mysle ze Adas spokojnie sie załapie na podium. Co do pojedynku Stocha to powinnien wyjsc zwyciesko jesli go stres nie zje lub wiatr zly nie powieje. Przyklad: Byly pokladane nadzieje w Stochu w Zakopanym po dobrych skokach w kwalifikacjach a w konkursie nie awansowal do II serii.
_________________ typera poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak kończy
NHL jest trudno potrafi 1-sza drużyna przegrac u siebie z najsłabszą ale co do tego meczu jestem pewien zapraszam do działu nhl dlaczego a odnośnie skoków jak wiatr bedzie równy dla wszystkich i jeżeli słowieniec nic nie wykraci to bedzie dobrze... a odnośnie reszty naszej drużyny to z nimi bywa równie potrafią skakac daleko a za 5 min na bule
Kupon 19 :idea: Detroit Red Wings- Edmonton Oilers 1 1,67 3:3(3:4)
Stawka: 200 Wygrana: 334
Kupon 20 :idea: Charlotte Bobcats - Philadelphia 76ers 1 1,48 102:87
Stawka: 400 Wygrana: 592
TRETER każdy jest mądry po meczu. A dlaczego mieli Detroit wygrac ? Sprawdz w dziale... Każdemu się przytrafią lepsze i gorsze dni. Detroit miało ten słabysz tak samo jak dziś Małysz. Zresztą co ja będę mowił.. Pamiętasz twój kupon za 1000j ?
Ostatnio zmieniony przez klop22 2007-02-24, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Jeszcze coś znalazłem odnośnie skoków Iras czy to taka egoztyczna dyscyplina to bym nie powiedział DETROIT są wiceliderami i liderami swojej dywizji i są na gazie
Kupon 21 :idea: Sapporo HS 134: Winner : Malysz, A 3,05
Stawka: 100 Wygrana: 305
Kupon 22 :idea: Robert Mateja (POL) - Piotr Zyla (POL) 2,10 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group