3. Każdy nowy -zarejestrowany z naszego linka - gracz, który złoży depozyt minimum 20 PLN w serwisie Betsson otrzyma ticket pokerowy o wartości $5+$0.5.
4. Z promocji mogą skorzystać tylko osoby, które nie posiadają konta naBetsson.
5. Warunkiem otrzymania ticketu jest założenie konta na Betsson z poniższego linku:
Jak napisałeś to na pewno dotarł Nasz mail jest przekierowany od razu do Betsson i oni dodają tickety. Nie ma żadnego kodu. Ticket będzie widoczny na Twoim koncie w Betsson (po sprawdzeniu przez nich czy rejestracja była z naszego linku) w zakładce "Moje turnieje/Bilety".
Tickety już mają wszyscy, którzy do tej pory wysłali maila (oprócz jednej osoby co ma konto od 4 lat - pisałem, że będzie to sprawdzane...) - proszę o potwierdzanie otrzymania.
Jak napisałeś to na pewno dotarł Nasz mail jest przekierowany od razu do Betsson i oni dodają tickety. Nie ma żadnego kodu. Ticket będzie widoczny na Twoim koncie w Betsson (po sprawdzeniu przez nich czy rejestracja była z naszego linku) w zakładce "Moje turnieje/Bilety".
dzieki za wyjasnienie coo prawda biletu jeszcze nie ma ale uzbroje sie w cierpliwosc pozdro i milego dnia
ja też nie dostałem kasy a na Betsson powiedzieli mi że mam sie kontaktować z yourbet.pl---o co tu chodzi???? może admim albo moderator sie wypowiedzą???mój nick na Betsson --manix_84
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group