Witam.Jak już wpsomniałem w swoim ostatnim temacie"Dokładne wyniki",zaczynam teraz gre na ako =2.Będe grał typami z Toto-Mix , ponieważ ten buk jest prawie wszedzie i oferta też jest w miare zadawalająca.Będe sie starał grac na ako 2 na "ręke" czyli co najmniej 2,20.Gram juz od kilku dni i musze stwierdzić że idzie mi nieźle.W dokładnych wynikach niestety ale zaliczam "czarną" serie i rezygnuje z dalszej gry.Mam nadzieje że tutaj tez mi pójdzie również dobrze.Zaczne od jutra .Bede grał progresją 4 stopniową: 1 100 zł 2 200 zł 3 300 zł 4 600 zł Koszt takiej progresji wynosi 1200 zł - czyli tyle ile wygrałem na dokładnych wynikach.Prosze o komentarze na temat typów oraz mojej gry a admina o pozostawienie komentów - jestem ciekaw waszych opini?Zaczynamy jutro.Pozdrawiam
Wysłany: 2005-04-08, 20:17
To może być całkiem dobry pomysł. Też kilka razy nad tym myślałem ale jakoś nigdy nie wprowadziłem tego w życie. Może tobie się uda. Z zainteresowaniem bede śledził wyniki twojej gry. Co do typów to myśle, że sa bardzo prwdopodobne, ale jak wszyscy pewnie już nieraz się o tym przekonali 100 procentowej pewności nigdy nie ma. Życze powodzenia i pozdrawiam
uwazaj na meczyk Widzew- Radomiak moim zdaniem raczej prawdopodobny jesy X bo Widzew nie ma napastników a Radomiak to nie chłopiec do bicia wzmocniony 7 nowymi zawodnikami powinien spokojnie sie utrzymac gdzies w srodku tabeli
zamiast tego proponuje Hertha - freiburg po kursie 1,42 ale decyzja nalezy do Ciebie pozdro
kupon numer 2 2 poziom progresji: BETIS-LEVANTE typ 1 kurs 1,45 UDINESE-ROMA typ 1 kurs 1,85 ako=2,68-10%=2,41 stawka = 200 zł wygrana = 482 zł Podałbym wczesniej ale wieczorem był problem z dostaniem sie na strone. Pozdrawiam Tragedia!
Ostatnio zmieniony przez kysatyper 2005-04-10, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
kupon numer 2 2 poziom progresji: BETIS-LEVANTE typ 1 kurs 1,45 UDINESE-ROMA typ 1 kurs 1,85 ako=2,68-10%=2,41 stawka = 200 zł wygrana = 482 zł Podałbym wczesniej ale wieczorem był problem z dostaniem sie na strone. Pozdrawiam
Osobiscie gralem na AKO = 2 ale w sts i grajac na (Koszu/ Tenisie/ Siatce/ Recznej) wyszedlem z tego po tygodniu gry z zyskiem 120 PLN gdzie kupony mialy stawke 10 Wydaje mi sie ze jest to dobry srodek na zbicie kasy ale pod warunkiem ze wiesz co robisz. Ja gralem po kursach szczescie mi dopisalo. Jestem leniwy i wolalem obstawiac w necie niz tluc sie do miasta i tracic 1,2h na obstawienie i wrocenie i stracilem to w expekcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group