Wysłany: 2004-11-11, 10:27 Aktualności sportowe
Uznałem za stosowne podzielić się wami tym linkiem dzieki któremu bedziecie mogli otrzymywać na podaną poczte wszystkie aktualnoście ze świata sportu i nie tylko.
ej stary te niusy to narazie przypominają archiwum no wrecz kruluje post "polacy. cos tam cos tam w kazdym razie chodzi o turniej olimpijski w atenach ....
Wysłany: 2004-12-28, 11:19 Aimar chce grać w Liverpoolu
Aimar ma ostatnio problemy z grą w podstawowym składzie mistrza Hiszpanii, odkąd trenerem został Claudio Ranieri.
- W tym sezonie nie czuję się dobrze w Valencii. Benitez jest znakomitym trenerem, który zna mnie bardzo dobrze. Liverpool to idealne miejsce dla mnie i uważam, że nie miałbym żadnych problemów z grą w Premiership ? twierdzi Argentyńczyk.
- Nie rozumiem, dlaczego nie gram w Valencii. Trener Ranieri nie podał mi żadnych powodów swojej decyzji ? dodał Aimar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group