Wysłany: 2010-01-11, 02:41 Analiza sesji, my stuff
Nie mam co robic i analizuje sobie moja 3dniową grę na bosie. 4.8k rak. Ogolnie chce sie dowiedziec na co zwracacie uwage jak analizujecie sesje lub jakis tam okres gry np. patrzac na ilosc h. Ja naturalnie patrze na staty jakie mam, porownuje je do do optymalnych. Nastepnie przechodze do handow i patrze na najwieksze przegrane spoty. Tu mialem ich 7 i przynajmniej w 2 moglem zagrac kompletnie inaczej, chodzi tu konkretnie o callowanie kiedy jestem w dupie Reszta to rece ktorych spasowac nie moglem badz bb. Ogolnie na co patrzycie, co jest najwazniejsze itp.
Wrzuce wam moje staty z bossa.
Staty sa chyba ok choc probka rak mala, leaki mam na postflopie.
Ja dzisiaj sprobowałem szotow na Nl50 , lecz oddalem niczym czestwy karp pieniadze
m.in
Pokerstars Game #38071950561: Hold'em No Limit ($0.25/$0.50 USD) - 2010/01/12 19:01:21 ET Table 'Wempe II' 6-max Seat #6 is the button Seat 1: guipedro_7 ($51.40 in chips) Seat 2: orlovgraf ($60.55 in chips) Seat 3: jesuzzzz ($72.80 in chips) Seat 4: Katzorka ($63.15 in chips) Seat 5: PanSzczepi ($50 in chips) Seat 6: RKO3 ($56.30 in chips) guipedro_7: posts small blind $0.25 orlovgraf: posts big blind $0.50 *** HOLE CARDS *** Dealt to PanSzczepi [Qd Qs] jesuzzzz: raises $1 to $1.50 Katzorka: folds PanSzczepi: raises $3 to $4.50 RKO3: folds guipedro_7: calls $4.25 orlovgraf: folds jesuzzzz: calls $3 *** FLOP *** [3d Ad 8h] guipedro_7: checks jesuzzzz: checks PanSzczepi: checks *** TURN *** [3d Ad 8h] [2d] guipedro_7: checks jesuzzzz: bets $8.50 PanSzczepi: calls $8.50 guipedro_7: folds *** RIVER *** [3d Ad 8h 2d] [Td] jesuzzzz: checks PanSzczepi: bets $15 jesuzzzz: raises $44.80 to $59.80 and is all-in PanSzczepi: calls $22 and is all-in Uncalled bet ($22.80) returned to jesuzzzz *** SHOW DOWN *** jesuzzzz: shows [Kd Ah] (a flush, Ace high) PanSzczepi: shows [Qd Qs] (a flush, Ace high - lower cards) jesuzzzz collected $102 from pot *** SUMMARY *** Total pot $105 | Rake $3 Board [3d Ad 8h 2d Td] Seat 1: guipedro_7 (small blind) folded on the Turn Seat 2: orlovgraf (big blind) folded before Flop Seat 3: jesuzzzz showed [Kd Ah] and won ($102) with a flush, Ace high Seat 4: Katzorka folded before Flop (didn't bet) Seat 5: PanSzczepi showed [Qd Qs] and lost with a flush, Ace high Seat 6: RKO3 (button) folded before Flop (didn't bet)
albo GS master izi caller x2
Pokerstars Game #38069996923: Hold'em No Limit ($0.25/$0.50 USD) - 2010/01/12 18:20:07 ET Table 'Wempe II' 6-max Seat #5 is the button Seat 1: guipedro_7 ($25.60 in chips) Seat 3: jesuzzzz ($77.35 in chips) Seat 4: Katzorka ($62.10 in chips) Seat 5: PanSzczepi ($55.25 in chips) RKO3 will be allowed to play after the button guipedro_7: posts small blind $0.25 jesuzzzz: posts big blind $0.50 *** HOLE CARDS *** Dealt to PanSzczepi [6h 6c] Katzorka: folds PanSzczepi: raises $1.50 to $2 guipedro_7: calls $1.75 jesuzzzz: folds *** FLOP *** [2s 2d 4s] guipedro_7: checks PanSzczepi: bets $3 guipedro_7: calls $3 *** TURN *** [2s 2d 4s] [5h] guipedro_7: checks PanSzczepi: bets $7.50 guipedro_7: calls $7.50 *** RIVER *** [2s 2d 4s 5h] [Ac] guipedro_7: bets $13.10 and is all-in PanSzczepi: calls $13.10 *** SHOW DOWN *** guipedro_7: shows [3h Ad] (a straight, Ace to Five) PanSzczepi: shows [6h 6c] (two pair, Sixes and Deuces) guipedro_7 collected $49.70 from pot *** SUMMARY *** Total pot $51.70 | Rake $2 Board [2s 2d 4s 5h Ac] Seat 1: guipedro_7 (small blind) showed [3h Ad] and won ($49.70) with a straight, Ace to Five Seat 3: jesuzzzz (big blind) folded before Flop Seat 4: Katzorka folded before Flop (didn't bet) Seat 5: PanSzczepi (button) showed [6h 6c] and lost with two pair, Sixes and Deuces
Pokerstars Game #38071905469: Hold'em No Limit ($0.25/$0.50 USD) - 2010/01/12 19:00:16 ET Table 'Wempe II' 6-max Seat #5 is the button Seat 1: guipedro_7 ($29.50 in chips) Seat 2: orlovgraf ($60.55 in chips) Seat 3: jesuzzzz ($72.80 in chips) Seat 4: Katzorka ($63.15 in chips) Seat 5: PanSzczepi ($50 in chips) Seat 6: RKO3 ($56.55 in chips) RKO3: posts small blind $0.25 guipedro_7: posts big blind $0.50 *** HOLE CARDS *** Dealt to PanSzczepi [2c Ac] orlovgraf: folds jesuzzzz: folds Katzorka: folds PanSzczepi: raises $1 to $1.50 RKO3: folds guipedro_7: calls $1 *** FLOP *** [2h 2d 4s] guipedro_7: checks PanSzczepi: bets $2 guipedro_7: calls $2 *** TURN *** [2h 2d 4s] [3s] guipedro_7: checks PanSzczepi: bets $5 guipedro_7: calls $5 *** RIVER *** [2h 2d 4s 3s] [Qs] guipedro_7: bets $2 PanSzczepi: raises $6 to $8 guipedro_7: raises $7.50 to $15.50 PanSzczepi: calls $7.50 *** SHOW DOWN *** guipedro_7: shows [5d Ad] (a straight, Ace to Five) PanSzczepi: mucks hand guipedro_7 collected $45.90 from pot *** SUMMARY *** Total pot $48.25 | Rake $2.35 Board [2h 2d 4s 3s Qs] Seat 1: guipedro_7 (big blind) showed [5d Ad] and won ($45.90) with a straight, Ace to Five Seat 2: orlovgraf folded before Flop (didn't bet) Seat 3: jesuzzzz folded before Flop (didn't bet) Seat 4: Katzorka folded before Flop (didn't bet) Seat 5: PanSzczepi (button) mucked [2c Ac] Seat 6: RKO3 (small blind) folded before Flop
ogolnie przyjemne wrazenia mam po grze tam pomimo oddanych ponad 2BI , sa lepsi i gorsi gracze wiec kiedyś tam zajrze jeszcze ... mam nadzieje
1. reka tragiczne, jest chyba przyslowie z asem ze jak masz damy czy krole na lapie i na flopie pojawia sie as to wypier..... z rozdania i to wlasnie powinienes zrobic 2. zagranie również nie ciekawie rozegrane, para 66 ?? fold PF a jak juz to zobaczenie flopa i liczenie na pojawienie sie kolejnej 6. Na riverze mozna bylo spokojnie odpuscic bo bilo cie naprawde duzo ukladow 3. reka Fold PF a jak juz chcemy krasc to mozna mocniej bic preflop oraz flop (overbet pot, niech placi )
1. 3bet pf powinien być min. większy żeby wyrzucić ewentualnych coolerow, ale rozumiem to pierwsze strzały na nl50. Flop bardzo dobry do cbetowania, spokojnie możemy reprezentować asa, na pewno nie trafia w range guipedro, on tam mógł callowac sporo rąk, jakies sc, niskie pary, karty typu KQ KJ K10 QJ Q10 s/o więc dziwie się bardzo dlaczego tutaj nie cbetowales, nie widzę sensu 3betowania pf skoro później nie cbetujesz na bardzo dobrym do tego flopie i nie kontynuujesz agresji mając pozycje, także tutaj imho duży błąd. Spada kolejna karta w kolorze i tutaj nie wiesz gdzie jesteś. Dostajesz leada i robisz słaby call, nie podejrzewam flusha na 2 kartach u niego, bo raczej na flopie rozgrywałby swojego fd bardziej agresywnie a nie grał check behind. Więc ja tutaj go raisuje dość wysoko, jeżeli chce dobierać niech płaci, na river to On miał raczej na Ciebie reada, że będziesz betowal i wsuniesz River można polemizować, ale to shooty, na swoich stawkach maksymalizujesz zyski, tutaj jednak bardziej minimalizujesz straty w takich sytuacjach, więc dobry check, pewnie osoby grające te stawki regularnie lub wyższe ez się stackują na river, ale imo nie na pierwszych strzałach On to rozegrał słabo, ale Ty jeszcze gorzej
2. guipedro raczej nie jest dobrym graczem, śmiem twierdzić, że to donk Po pierwsze nie gra pełnym stackiem, więc z Sb może callnac wszystko, ale tutaj znowu board mega ch**** dla Nas, jednak trafiający dość w jego range, na pewno gorszy niż board wysoki. To cooler, więc raczej nie gram tutaj second barrela bo może nas wyje*ac na jakimś gównie, po cbecie gram pasywnie czyli check behind ewentualnie c/c, a na jego pusha river raczej zrzucam, przeważnie lead push na river przejawia się siłą.
3. lipton, ale tutaj tak jak Drizzd mówi. Overbety są dobre, podejrzewam że On tutaj będzie callowal baardzo dużo, a że mu dochodzi samo życie. Shorty to przeważnie lucky nity. Widzisz, znowu zrobił na river jakiś chory lead for value z układem, który Cie bije, typ będzie Ci się śnił po nocach ale ok, tylko już Ci to mówiłem kiedyś, masz jakis ch**** bet sizeing, patrz na stacki, chodzi mi o river jeśli już to 3bet shove a nie jakieś 3bety i później calle, zawsze to słabo wygląda nawet wizualnie
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group