Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów Spotkanie: FC Barcelona - Manchester United Typ: powyżej 3,5 goli w meczu Kurs: 4,33 Bukmacher: Bet365 Data: 28.05.2011 20:45
Będzie to finał bezapelacyjnie dwóch najlepszych drużyn tego sezonu, które zdominowały swoje ligi oraz z łatwością doszły do wielkiego finału LM. Po prostu obie drużyny są o klasę lepsze od konkurentów. Trudno wskazać faworyta tego meczu. Uważam, że tutaj może się zdarzyć wszystko. Barcelona zapewne jak to ma w zwyczaju będzie atakować, będą mieli zdecydowaną przewagę w posiadaniu piłki itd. Manchester pewnie skupi się na kontratakach. Dwa lata temu górą była Barcelona, któta wygrała 2:0. Tym razem liczę na Manchester, ale o wiele bardziej podoba mi się typ na over 3,5 bramek. Kurs 4,33 moim zdaniem jest mocno zawyżony, bo przecież obie drużyny mają takie gwiazdy w ofensywie, że wymiana ciosów jest jak najbardziej możliwa.
Już dziś wielki finał ligi mistrzów w którym to spotkają się dwie znakomite drużyny z jednej strony FC Barcelona a z drugiej Manchester Utd. Jak wiadomo nie jest łatwo wskazać faworyta tego spotkania bo obydwie drużyny jak już wcześniej wspomniałem są znakomite zarówno Barcelona jak i Manchester wywalczyli tytuły w swoich ligach. Wiadomo również, że finały toczą się swoimi prawami, ale mimo wszystko postanowiłem na Barcelone, ale niezbyt dużo kwotę i głównie dlatego, żeby lepiej oglądało się finał. Barcelona już od paru sezonów gra kosmicznie i jest przez wielu uważana za najlepszą drużynę świata ma w swoim naprawdę wielkie gwiazdy które swoimi indywidualnymi akcjami potrafią rozstrzygnąć mecz jak np. Messi. Myślę, że Barca będzie prowadziła grę a Manchester nastawi się na kontry, które z pewnością będą bardzo groźne ale jak Bracelona pierwsza strzeli bramkę to jestem przekonany, że to oni właśnie wygrają.
Dyscyplina : Piłka nożna, Champions League(finał) Spotkanie: Barcelona v Manchester United Typ : + 1,5 bramki do przerwy Kurs : 3,60 Bukmacher : Sportingbet Data: 2011-05-28 20:45
Analiza : Dzisiaj o 20:45 odbędzie się mecz na szczycie Europy, finał Champions League, pomiędzy Manchester United a Barceloną. Obydwie drużyny dość pewnie awansowały do finału pomimo rewelacyjnych przeciwników. Barcelona ofensywnie jest chyba lepsza, chociaż już nie tak bywało, ale doświadczenie Fergusona wydaje mi się wziąć górę. Manchester United, można tak powiedzieć, że prawie u siebie ( w końcu Wembley), a z drugiej strony dla Barcelony to chyba żaden wyznacznik. Wszelakie analizy w tym meczu są kompletnie bez znaczenia, tutaj tylko górę weźnie przeczucie i tym się kieruje. Moim zdaniem jedyną szansą dla Man Utd jest gra pressingiem i ciąłe bieganie, bieganie i jeszcze raz bieganie. Pozostawienie fragmentu pola Barcelonie jest prawie jak „samobój”. Wydaje mi się że Ferguson tak własnie pokieruje zawodnikami, tez nie ma się czym wstydzić w kadrze ma takich zawodników jak Rooney, Hernadez, Vidić czy doświadczony Giggs czy Ferdynand. A o Barcelonie to co tu wiele pisać, druzyna świetnie grajaca w ofensywie, ale w defensywie już różnie bywało. Dlatego w pierwszej połowie uważam że mecz będzie bardzo otwarty i taka drużyna jak Barcelona nie kalkuluje i szybko strzeli bramkę a wtedy już nic Man Utd nie pozostanie jak ostry atak. Bramek w tym meczu przewiduje sporo, a do przerwy tez z 2 padną. Powodzenia i miłego oglądania.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group