Monfils, G v Ljubicic, I tenis 16:30 Typ: ponad 23,5 gema Kurs:1.95 kurs:Sb
Wczoraj Ljubicic zaprezentował sie fantastycznie.Przy własnym serwisie Montanes nie potrafił nic zrobić by mieć przynajmniej jedną szanse na przełamanie.Przez całe spotkanie zdobył zaledwie 7 pkt na 57 (12%) rozegranych przy serwisie Chorwata. Niepotrafiłem tego przyjac że Ljubicić ,który dosc niedawno (jakieś 1,5 miesiaca temu go oglądałem) kompletnie nic nie prezentował ,tearz gra bardzo dobrze.Gra można powiedziec na stojaco bo duzo sie nie nabiegał we wczrajszym spotkaniu z hiszpanem, czekał na swoją szanse bo z doswiadczenia wie że taka musiała przyjśc . Dzisiejsze spotkanie jeśli sei tak potoczy jak wczrajsze to zobaczymy w nim dwa tie breaki bo Monfils gra dobry tenis ,choc niespodziewałem sie że przegra seta we wczorajszym spotkaniu z Tsonga ale po za tym 2 secie grał przy własnym serwisie wyśmienicie.Ten typ zdecydowanie dziś wchodzi na szybkości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group