Nie wiem czy tutaj mozna sie wypowiadac bo jestem nowy ale chcialem poruszyc temat turnieju Masters.
Dla Mnie faworytem jest Djokovic serb ktory solidnie sie przygotowal do tego turnieju. Wobec absencji Nadala i obecnej formie glowny zagrozeniem wydaje sie byc tylko Federer ktory przegral pierwszy mecz z Simonem noi nieobliczalny Murray. Dla Mnie finał w ktorej bedzie para z tych 3 zawodników. Davydenko cz Roddick nie mowiac o Tsondze i Simonie nie maja wiekszych szans do zwyciestwa z ta trojka poprostu albo sa slabsi albo forma nie taka jakby sobie zyczyli. Dla Mnie PF beda Djokovic - Federer i Del Potro - Murray.
Na ta chwile... tyle bede sie wypowiadal w trakcie turnieju...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group