Najwidoczniej na poczcie wp jest coś zrypane. Błyskawicznie dostałem wiadomość o potwierdzeniu rejestracji "Welcome to BambaPoker..." lecz nie ma linku aktywacyjnego.
Ja miałem spiny, pewnie dlatego ze kiedys tam konto założyłem z uwagi na promocje 3 dni po kilka free spinów, wtedy już po 1 dniu ( czy nawet kilku godzinach ) Polaków wykluczyli z promocji, może i tym razem to samo sie stało dlatego tych spinów nie macie. Swoją drogą gra jest beznadziejna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group