Wysłany: 2008-06-07, 15:27
nero wave editor i virtual dub powinien wystarczyc zeby zmixowac obrazy z dzwiekiem itd , zalezy czy to ma byc amatorskie dzielo czy nominacja do oskarow jak amatorszczyzna to te dwa programy polecam mozna sie jeszcze wpierac windows movie maker wbudowanym w win xp np ...
_________________ Bóg kazał się dzielić więc oddajcie mi swe czarne żetoniki ...
Dołączył: 18 Lut 2007 Tematy: 35 Posty: 986 Skąd: z innej epoki
Wysłany: 2008-06-07, 16:33
Audacity dobre właśnie o to mi chodziło, ścieżkę zrobie sam tylko potrzebowałem trochę narzędzi bo frutylupsem to chyba nie bałdzo. a coś gdzie można z obrazem pomajstrować-zmiana szybkości klatek, kadrowanie itp??
_________________ Uczciwy idealista dąży do forsy. Pieniądze to wytłoczona w monecie wolność. A wolność to życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group