Cze. Jakiś czas temu wykupiłem dostęp do serwisu http://bet-sport.pl/ który zajmuje sie doradztwem bukmacherskim, aktualnie typują w większości piłke nozną i baseball.Będe wrzucał codziennie screena z typami z tej strony, z pewnością ktoś skorzysta.Abonament mam an 3 miesiące więc przy okazji sobie troche postów popisze Jak do tej pory serwis osiągał następujące wyniki:
No narzie skuteczność nie powala.... trafili tylko Derry
Bo to pewnie jakieś dzieciaki, co im tasiemce w STSie nie wchodziły, więc poszli po rozum do głowy i postanowili sprzedawać typki, które wyciągają z for internetowych
Aktualnie prowadzą kilka progresji, jedna na przegraną Goias w Serie A, druga na porażke Honki w Veikkauslidze.Żeby dzięki nim zarabiać trzeba umieć grać na jednostkach, póki co MLB wychodzi na bardzo ładny plusik.Dochodzi progresja na zwycięstwo Oakland.Typów ze stronki na żadnych forach publicznych niewidziałem.Więc prosze uszanować to że chce się z kimś podzielić tym na co wyłożyłem pieniądze.W innym razie prosze omijać temat z daleka.
[ Komentarz dodany przez: Skywalker: 2007-07-09, 13:09 ] I zakończyli progresję na przegrana Colorado z tego co widzę
Widzę że temat zakończył swój żywot , więc napisze może więcej o grze płatnymi typami . Na rynku jest coraz więcej serwisów tego typu , gra polega głwonie na puszczaniu singli , czasem dubli , więc jakaś katastrofalna porażka nie wchodzi raczej w grę . Dobrze jest konta u kilku buków ( szczególnie Pinnacle , BetFair ) , typy przesyłane są na maila . Dla zainteresowanych mam bardzo ciekawą propozycję związaną z płatnymi serwisami . Piszcie na priv albo gg .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group