Panathinaikos Athens - Macerata 1 1.30 Lille - Manchester United under 2,5 1.55 Ramirez Hidalgo, R - Di Mauro, A 1 1.40 AKO: 2.81 Stawka: 10 zł Ew. wygrana: 28,10 zł
Panathinaikos Athens - Macerata 1 1.30 2-3 Lille - Manchester United under 2,5 1.55 0-1 Ramirez Hidalgo, R - Di Mauro, A 1 1.40 AKO: 2.81 Stawka: 10 zł Ew. wygrana: 28,10 zł
Progresja II Stopień III Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 2 1.48 San Antonio Spurs - Denver Nuggets under 204 1.90 Medina Garrigues, A - Hingis, M 2 1.12 AKO: 3.15 Stawka: 20 zł Ew. wygrana: 63 zł
Progresja II Stopień III Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 2 1.48 San Antonio Spurs - Denver Nuggets under 204 1.90 Medina Garrigues, A - Hingis, M 2 1.12 AKO: 3.15 Stawka: 20 zł Ew. wygrana: 63 zł
Siemka widze grasz progra na ako ja tez tak kiedys gralem na ako 2 progresja i nawet dobrze na tym sie wychodzi. Typy na dzis dobre powinno siasc Pozdrawiam i powodzenia w dalszym typowaniu
No cóż, progresja na AKO~3 jednak mi nie odpowiada. Był to tylko test, nie grałem wszystkich kuponów w realu za wyjątkiem niektórych. Za dużo nerwów przy tej progresji i to mnie najbardziej zniechęca Na dniach chciałbym założyć nowy temat i jednak powróce do mojej tradycyjnej metody, będę grał płaską stawką. Ten temat proszę zamknąć lub skasować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group