Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-03-03, 14:39 Bet24 Poker
Wszystkie pytania , wątpliwosci dotyczace tylko tego pokerrom'u nalezy tu wpisywac inne posty nie zwiazane z tym tematem będa usuwane bez powiadomienia !
Zmierz sie z ekipa Bet24 - tez zupelnie za darmo! W kazdy pierwszy czwartek miesiaca siadamy do pokerowych stolów i gramy przeciwko wam. Jesli uda Ci siæ wyeliminowac z turnieju któregos z naszych pracowników, dostajecie specjalny bonus. Laczna wartosc nagród to 3000 zlotych!
Wytlumaczy mi ktos ten turniej Polish Open ..zajelem 2 miejsce i nawet nie wiem ile Tych punktow dostalem na tej ich stronce nie moge znalesc (uzywam FF) jak ktos cos wie to niech napisze na ten temat bo moze bedzie ciekawie
Ja szybko zrezygnowałem z tego cyklu turniejów. Należy bowiem uzbierać łącznie 100pkt aby być uprawnionym do tajemniczych nagród ( nie wiadomo co jest tymi nagrodami ).
Łatwo więc policzyć,iż aby być uprawnionym do nagród trzeba na przykład 20 razy zająć 6 miejsce w tym turnieju. Czy się opłaca-sami sobie odpowiedzcie.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-08-03, 01:32
Cytat:
Only for Polish customers. Codziennie o 20.00. Za pierwsze 10 miejsc wygrywa sie punkty, ktore bedzie mozna wymienic na nagrody - wpisowe do turniejow, pieniadze, bilety. Wiecej www.Bet24.com.
Ale na stronie lipa, proponuje wiec napisac do suportu - jakis cennik czy cos. Ale znajac zycie nie bedzie to wielka kasa Chociaz tickety same w sobie sa ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group