Wszystkie pytania , wątpliwosci dotyczace tylko tego pokerrom'u nalezy tu wpisywac inne posty nie zwiazane z tym tematem będa usuwane bez powiadomienia !
Zmierz sie z ekipa Bet24 - tez zupelnie za darmo! W kazdy pierwszy czwartek miesiaca siadamy do pokerowych stolów i gramy przeciwko wam. Jesli uda Ci siæ wyeliminowac z turnieju któregos z naszych pracowników, dostajecie specjalny bonus. Laczna wartosc nagród to 3000 zlotych!
Wytlumaczy mi ktos ten turniej Polish Open ..zajelem 2 miejsce i nawet nie wiem ile Tych punktow dostalem na tej ich stronce nie moge znalesc (uzywam FF) jak ktos cos wie to niech napisze na ten temat bo moze bedzie ciekawie
_________________ nie pozyczam kasy, bede chcial pozyczyc sam sie zaoferuje NIE PISAC PW ani GG !!
Ja szybko zrezygnowałem z tego cyklu turniejów. Należy bowiem uzbierać łącznie 100pkt aby być uprawnionym do tajemniczych nagród ( nie wiadomo co jest tymi nagrodami ).
Łatwo więc policzyć,iż aby być uprawnionym do nagród trzeba na przykład 20 razy zająć 6 miejsce w tym turnieju. Czy się opłaca-sami sobie odpowiedzcie.
Only for Polish customers. Codziennie o 20.00. Za pierwsze 10 miejsc wygrywa sie punkty, ktore bedzie mozna wymienic na nagrody - wpisowe do turniejow, pieniadze, bilety. Wiecej www.Bet24.com.
Ale na stronie lipa, proponuje wiec napisac do suportu - jakis cennik czy cos. Ale znajac zycie nie bedzie to wielka kasa Chociaz tickety same w sobie sa ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group