betting foot

Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » Bet24
Bet24
Autor Wiadomość
sterownik

Tematy: 2

Wysłany: 2006-02-12, 15:31    

Wpłacał ktoś i wyplacał kase z tego buka przelewem na konto bankowe. Prosze o refleksje. Ja niewidze tam mozliwysci wyplaty na konto. Czy się mylę?

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

obst_FAN
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-13, 03:53    

Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową :D
Kasa dochodzi :D max. 5 dni roboczysz... ja sprawdzałem po tygodniu i była...

Aha, dla zainteresowanych - wpłacałem 3 razy i 3 razy dostałem bonus - po 50zł przy kwotach 50, 50 i 100zł :D

Pozdrawiam

sterownik

Wysłany: 2006-02-13, 09:19    

CytatCytat:
Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową

Na a jak sie ma konto bez kary to co wtedy?

obst_FAN
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-13, 12:30    

To piszesz do nich na support@Bet24.com i informujesz, że chciałbyś się zarejestrować, ale nie posiadasz karty kredytowej itp. dostajesz numer konta i tyle - wpłacasz i grasz. Tylko pewnie przy wypłacie również musisz do supportu pisać :P

A tak wogóle to przecież na stronie głównej o tym napisali ;)

zal28

Tematy: 1

Wysłany: 2006-02-13, 21:17    

CytatFAN napisał/a:
Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową :D

Aha, dla zainteresowanych - wpłacałem 3 razy i 3 razy dostałem bonus - po 50zł przy kwotach 50, 50 i 100zł :D

Pozdrawiam

TO NIE MA OGRANICZEŃ TYLE ILE RAZY WPŁACISZ TYLE RAZY MASZ BONUS???

obst_pacyff

Tematy: 11

Wysłany: 2006-02-13, 21:44    

coś tu mi nie gra :zdziwiony:
a próbowałes juz wypłacac kase po tych bonusach??bo jesli nie to cos mi swita ze ci konto zablokuja przy pierwszej próbie-czego ci nie zycze :D
informuj na biezaco co i jak

krzys_nowak

Tematy: 69

Wysłany: 2006-02-13, 22:54    

Cytatzal28 napisał/a:
FAN napisał/a:

Pozdrawiam

TO NIE MA OGRANICZEŃ TYLE ILE RAZY WPŁACISZ TYLE RAZY MASZ BONUS???
Cytatpacyff napisał/a:
coś tu mi nie gra :zdziwiony:
a próbowałes juz wypłacac kase po tych bonusach??bo jesli nie to cos mi swita ze ci konto zablokuja przy pierwszej próbie-czego ci nie zycze :D
informuj na biezaco co i jak

a mnie się wydaje, że dostałeś 3 razy po 50 zł = 150 zł, czyli na to samo wychodzi jakbyś raz wysłał 150 i drugie 150 dostał

konta raczej nie zablokują, bo przecież sprawdzają komu i ile bonusu dają, wiec pomyłka jest mało prawdopodobna

sterownik

Wysłany: 2006-02-14, 12:53    

ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi. Moze Wy mi pomozecie.
Mam konto ale bez karty. Napisalem do nich zeby mi zalozyli konto - nie odpisali ale konto jest. No i teraz wpłace przelewem, dostane bonus, pogram no i jak ewantualnie wypłace jak tam nie ma takiej opcji przelej na konto a jak pisze do nich to oni nie odpisują.???
Moze ktos z was korzysta z tego buka (wpłaca, wypłaca) nie posiadajac karty. Prosze o pomoc jestem nawet sklonny zaplacic za to

Ostatnio zmieniony przez sterownik 2006-02-14, 12:54, w całości zmieniany 1 raz  

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-14, 13:04    

sterownik,

Pisz do supportu ale bardzo oficjalnym językiem wręcz urzędowym, mi support zawsze odpisuje i to dosyć szybko. Jeśli chcesz taką wiadomość profesjonalnie napisaną to odezwij się do mnie na PW i podaj dane swoje:

imię
nazwisko
nick

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-02-14, 13:50, w całości zmieniany 1 raz  

zal28

Wysłany: 2006-02-14, 13:11    

Cytatsterownik napisał/a:
ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi. Moze Wy mi pomozecie.
Mam konto ale bez karty. Napisalem do nich zeby mi zalozyli konto - nie odpisali ale konto jest. No i teraz wpłace przelewem, dostane bonus, pogram no i jak ewantualnie wypłace jak tam nie ma takiej opcji przelej na konto a jak pisze do nich to oni nie odpisują.???
Moze ktos z was korzysta z tego buka (wpłaca, wypłaca) nie posiadajac karty. Prosze o pomoc jestem nawet sklonny zaplacic za to

Mi napisali że wypłacą przelewem jeśli wpłacałeś przelewem

domcu

Tematy: 0

Wysłany: 2006-02-14, 15:32    

CytatFAN napisał/a:
domcu, jaką masz wersje Opery? :> Może nie ściągałeś flasha? :> Bo to częsty problem... u mnie np. nie działa live z betandwin :P

Wersja Opery:7.54u2

a co do wpłacania tam pieniędzy to... wpłaciłem 150zł czekałem 7dni na dodanie kasy do konta lecz nic, napisłaem do supportu o poproblemie i po 10 min kasa wraz z bonusem była na moim koncie... :D

Ostatnio zmieniony przez domcu 2006-02-14, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  

zal28

Wysłany: 2006-02-14, 16:18    

Moim zdaniem jeśli chodzi o kursy najlepszy bukmacher na rynku np. typ na awans chelsea-barcelona 2.0 1.8

krzys_nowak

Tematy: 69

Wysłany: 2006-02-14, 17:43    

Cytatsterownik napisał/a:
ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi.

z tym sie nie mogę zgodzić, uważam ze po Bet-at-home to jest drugi najlepszy support , szybkie i konkretne odpowiedzi

zal28

Wysłany: 2006-02-14, 17:50    

U mnie max po 30min odpowiedź na e-mail jak dla mnie ekstra bukmacher tylko brak wpłat/wypłat na Moneybookers jest dużym minusem

sterownik

Wysłany: 2006-02-14, 18:18    

CytatCytat:
sterownik napisał/a:
ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi.

z tym sie nie mogę zgodzić, uważam ze po Bet-at-home to jest drugi najlepszy support , szybkie i konkretne odpowiedzi

to jest post o Bet24 a nie o Bet-at-home

[ Komentarz dodany przez: krzys_nowak: 14-02-2006, 19:28 ]
naucz sie czytać ze zrozumieniem i nie zaśmiecaj postami, które nic nie wnoszą do tematu

juru15

Wysłany: 2006-02-15, 11:50    

mam do sprzedania bony do Bet24 wartości 100zł. jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na marian44@vp.pl

sterownik

Wysłany: 2006-02-15, 13:37    

Na jakiej zasadzie dzialaja te bony?
Musze byc nowym uzytownikiem czy nie?
Gdzie go wpisuje?
Kiedy moge wyplacic kase z bonu - musze iles tam razy obrocic kasa?

hhg77777

Tematy: 33

Wysłany: 2006-02-15, 21:59    

W poniedziałek rano zleciłem wypłate środków na karte....

Dziś jeszcze cisza jak makiem zasiał,ciekawe jaki mają czas wypłaty.... do piątku spokojnie poczekam :)

obst_FAN
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-16, 02:59    

Krzysiu... w przypadku karty kredytowej jest to 2-5 dni roboczych :) teoretycznie mają czas do poniedziałku :P czyli we wtorek max. będzie... u mnie po tygodniu już była :D

Kolego zal28 wcale nie masz "nieograniczonych" bonusów... troche to byłoby bez sensu, nie uważasz? :> Raczej zgodze się z kolegą Krzysiem Nowakiem, który odrazu załapał o co może chodzić. Podejrzewam to samo, ale nie wpłacałem 4 raz ze względu na brak środków :P

Pozdrawiam

wibuca

Wysłany: 2006-02-16, 10:37    

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na www.widzewlodz.com , gdzie znajdziecie informacje, które pozwolą Wam wziąć udział w losowaniu o 100zł na grę za dosłownie pare minut, a gdy ktoś jest zarejestrowany w Bet24 wystarczy wyslać do nich maila wg instrukcji na łamach serwisu. Jest to prezent od firmy Bet24 dla czytelników widzewlodz.com
pozdrawiam

hhg77777

Tematy: 33

Wysłany: 2006-02-16, 12:53    

CytatFAN napisał/a:
Krzysiu... w przypadku karty kredytowej jest to 2-5 dni roboczych :) teoretycznie mają czas do poniedziałku :P czyli we wtorek max. będzie... u mnie po tygodniu już była :D

Kaska jest dzisiaj.... ale jest o 3dyszki mniej niz powinno być :zdziwiony: czy ktoś wie o co biega? z tego co czytałem to nie maja żadnyh prowizji więc to troszke dziwne o najmniej :niesmak:

foczka

Wysłany: 2006-02-16, 16:33    

Cytatwibuca napisał/a:
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na www.widzewlodz.com , gdzie znajdziecie informacje, które pozwolą Wam wziąć udział w losowaniu o 100zł na grę za dosłownie pare minut, a gdy ktoś jest zarejestrowany w Bet24 wystarczy wyslać do nich maila wg instrukcji na łamach serwisu. Jest to prezent od firmy Bet24 dla czytelników widzewlodz.com
pozdrawiam
a kiedy to losowanie?

wibuca

Wysłany: 2006-02-16, 16:51    

niedlugo, jak sie uzbiera nieco więcej chętnych, bo na razie małe zainteresowanie.:)
zapraszam, naprawde fajna zabawa:)\

Blu

Tematy: 7

Wysłany: 2006-02-16, 18:22    

Witam all, mam pytanie bo piszecie żeby sie zarejerstrować trzeba mieć karte kredytową, mam rachunek w mBanku i mam karte ale to jest karta do bankomatu, może też taka być? Bo jak patrze w banku to mam aktywną karte debetową a kredytowa nie. Więc jak? pozdro all

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-16, 18:23    

Blu,
Wal do mnie na gg dzisiaj po 21.30 to zapodam Ci wszystko łącznie z mailem jaki musisz do nich napisac. Założą Ci bezproblemu.

Tagi: bet24 :: bukmacherzy
Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » Bet24