Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

OddsRing

BONUS 200$

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » Bet24
Bet24
Autor Wiadomość
sterownik

Tematy: 2

Wysłany: 2006-02-12, 15:31    

Wpłacał ktoś i wyplacał kase z tego buka przelewem na konto bankowe. Prosze o refleksje. Ja niewidze tam mozliwysci wyplaty na konto. Czy się mylę?

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

obst_FAN
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-13, 03:53    

Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową :D
Kasa dochodzi :D max. 5 dni roboczysz... ja sprawdzałem po tygodniu i była...

Aha, dla zainteresowanych - wpłacałem 3 razy i 3 razy dostałem bonus - po 50zł przy kwotach 50, 50 i 100zł :D

Pozdrawiam

sterownik

Wysłany: 2006-02-13, 09:19    

CytatCytat:
Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową

Na a jak sie ma konto bez kary to co wtedy?

obst_FAN
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-13, 12:30    

To piszesz do nich na support@Bet24.com i informujesz, że chciałbyś się zarejestrować, ale nie posiadasz karty kredytowej itp. dostajesz numer konta i tyle - wpłacasz i grasz. Tylko pewnie przy wypłacie również musisz do supportu pisać :P

A tak wogóle to przecież na stronie głównej o tym napisali ;)

zal28

Tematy: 1

Wysłany: 2006-02-13, 21:17    

CytatFAN napisał/a:
Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową :D

Aha, dla zainteresowanych - wpłacałem 3 razy i 3 razy dostałem bonus - po 50zł przy kwotach 50, 50 i 100zł :D

Pozdrawiam

TO NIE MA OGRANICZEŃ TYLE ILE RAZY WPŁACISZ TYLE RAZY MASZ BONUS???

obst_pacyff

Tematy: 11

Wysłany: 2006-02-13, 21:44    

coś tu mi nie gra :zdziwiony:
a próbowałes juz wypłacac kase po tych bonusach??bo jesli nie to cos mi swita ze ci konto zablokuja przy pierwszej próbie-czego ci nie zycze :D
informuj na biezaco co i jak

krzys_nowak

Tematy: 69

Wysłany: 2006-02-13, 22:54    

Cytatzal28 napisał/a:
FAN napisał/a:

Pozdrawiam

TO NIE MA OGRANICZEŃ TYLE ILE RAZY WPŁACISZ TYLE RAZY MASZ BONUS???
Cytatpacyff napisał/a:
coś tu mi nie gra :zdziwiony:
a próbowałes juz wypłacac kase po tych bonusach??bo jesli nie to cos mi swita ze ci konto zablokuja przy pierwszej próbie-czego ci nie zycze :D
informuj na biezaco co i jak

a mnie się wydaje, że dostałeś 3 razy po 50 zł = 150 zł, czyli na to samo wychodzi jakbyś raz wysłał 150 i drugie 150 dostał

konta raczej nie zablokują, bo przecież sprawdzają komu i ile bonusu dają, wiec pomyłka jest mało prawdopodobna

sterownik

Wysłany: 2006-02-14, 12:53    

ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi. Moze Wy mi pomozecie.
Mam konto ale bez karty. Napisalem do nich zeby mi zalozyli konto - nie odpisali ale konto jest. No i teraz wpłace przelewem, dostane bonus, pogram no i jak ewantualnie wypłace jak tam nie ma takiej opcji przelej na konto a jak pisze do nich to oni nie odpisują.???
Moze ktos z was korzysta z tego buka (wpłaca, wypłaca) nie posiadajac karty. Prosze o pomoc jestem nawet sklonny zaplacic za to

Ostatnio zmieniony przez sterownik 2006-02-14, 12:54, w całości zmieniany 1 raz  

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-14, 13:04    

sterownik,

Pisz do supportu ale bardzo oficjalnym językiem wręcz urzędowym, mi support zawsze odpisuje i to dosyć szybko. Jeśli chcesz taką wiadomość profesjonalnie napisaną to odezwij się do mnie na PW i podaj dane swoje:

imię
nazwisko
nick

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-02-14, 13:50, w całości zmieniany 1 raz  

zal28

Wysłany: 2006-02-14, 13:11    

Cytatsterownik napisał/a:
ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi. Moze Wy mi pomozecie.
Mam konto ale bez karty. Napisalem do nich zeby mi zalozyli konto - nie odpisali ale konto jest. No i teraz wpłace przelewem, dostane bonus, pogram no i jak ewantualnie wypłace jak tam nie ma takiej opcji przelej na konto a jak pisze do nich to oni nie odpisują.???
Moze ktos z was korzysta z tego buka (wpłaca, wypłaca) nie posiadajac karty. Prosze o pomoc jestem nawet sklonny zaplacic za to

Mi napisali że wypłacą przelewem jeśli wpłacałeś przelewem

domcu

Tematy: 0

Wysłany: 2006-02-14, 15:32    

CytatFAN napisał/a:
domcu, jaką masz wersje Opery? :> Może nie ściągałeś flasha? :> Bo to częsty problem... u mnie np. nie działa live z betandwin :P

Wersja Opery:7.54u2

a co do wpłacania tam pieniędzy to... wpłaciłem 150zł czekałem 7dni na dodanie kasy do konta lecz nic, napisłaem do supportu o poproblemie i po 10 min kasa wraz z bonusem była na moim koncie... :D

Ostatnio zmieniony przez domcu 2006-02-14, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  

zal28

Wysłany: 2006-02-14, 16:18    

Moim zdaniem jeśli chodzi o kursy najlepszy bukmacher na rynku np. typ na awans chelsea-barcelona 2.0 1.8

krzys_nowak

Tematy: 69

Wysłany: 2006-02-14, 17:43    

Cytatsterownik napisał/a:
ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi.

z tym sie nie mogę zgodzić, uważam ze po Bet-at-home to jest drugi najlepszy support , szybkie i konkretne odpowiedzi

zal28

Wysłany: 2006-02-14, 17:50    

U mnie max po 30min odpowiedź na e-mail jak dla mnie ekstra bukmacher tylko brak wpłat/wypłat na Moneybookers jest dużym minusem

sterownik

Wysłany: 2006-02-14, 18:18    

CytatCytat:
sterownik napisał/a:
ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi.

z tym sie nie mogę zgodzić, uważam ze po Bet-at-home to jest drugi najlepszy support , szybkie i konkretne odpowiedzi

to jest post o Bet24 a nie o Bet-at-home

[ Komentarz dodany przez: krzys_nowak: 14-02-2006, 19:28 ]
naucz sie czytać ze zrozumieniem i nie zaśmiecaj postami, które nic nie wnoszą do tematu

juru15

Wysłany: 2006-02-15, 11:50    

mam do sprzedania bony do Bet24 wartości 100zł. jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na marian44@vp.pl

sterownik

Wysłany: 2006-02-15, 13:37    

Na jakiej zasadzie dzialaja te bony?
Musze byc nowym uzytownikiem czy nie?
Gdzie go wpisuje?
Kiedy moge wyplacic kase z bonu - musze iles tam razy obrocic kasa?

hhg77777

Tematy: 33

Wysłany: 2006-02-15, 21:59    

W poniedziałek rano zleciłem wypłate środków na karte....

Dziś jeszcze cisza jak makiem zasiał,ciekawe jaki mają czas wypłaty.... do piątku spokojnie poczekam :)

obst_FAN
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-16, 02:59    

Krzysiu... w przypadku karty kredytowej jest to 2-5 dni roboczych :) teoretycznie mają czas do poniedziałku :P czyli we wtorek max. będzie... u mnie po tygodniu już była :D

Kolego zal28 wcale nie masz "nieograniczonych" bonusów... troche to byłoby bez sensu, nie uważasz? :> Raczej zgodze się z kolegą Krzysiem Nowakiem, który odrazu załapał o co może chodzić. Podejrzewam to samo, ale nie wpłacałem 4 raz ze względu na brak środków :P

Pozdrawiam

wibuca

Wysłany: 2006-02-16, 10:37    

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na www.widzewlodz.com , gdzie znajdziecie informacje, które pozwolą Wam wziąć udział w losowaniu o 100zł na grę za dosłownie pare minut, a gdy ktoś jest zarejestrowany w Bet24 wystarczy wyslać do nich maila wg instrukcji na łamach serwisu. Jest to prezent od firmy Bet24 dla czytelników widzewlodz.com
pozdrawiam

hhg77777

Tematy: 33

Wysłany: 2006-02-16, 12:53    

CytatFAN napisał/a:
Krzysiu... w przypadku karty kredytowej jest to 2-5 dni roboczych :) teoretycznie mają czas do poniedziałku :P czyli we wtorek max. będzie... u mnie po tygodniu już była :D

Kaska jest dzisiaj.... ale jest o 3dyszki mniej niz powinno być :zdziwiony: czy ktoś wie o co biega? z tego co czytałem to nie maja żadnyh prowizji więc to troszke dziwne o najmniej :niesmak:

foczka

Wysłany: 2006-02-16, 16:33    

Cytatwibuca napisał/a:
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na www.widzewlodz.com , gdzie znajdziecie informacje, które pozwolą Wam wziąć udział w losowaniu o 100zł na grę za dosłownie pare minut, a gdy ktoś jest zarejestrowany w Bet24 wystarczy wyslać do nich maila wg instrukcji na łamach serwisu. Jest to prezent od firmy Bet24 dla czytelników widzewlodz.com
pozdrawiam
a kiedy to losowanie?

wibuca

Wysłany: 2006-02-16, 16:51    

niedlugo, jak sie uzbiera nieco więcej chętnych, bo na razie małe zainteresowanie.:)
zapraszam, naprawde fajna zabawa:)\

Blu

Tematy: 7

Wysłany: 2006-02-16, 18:22    

Witam all, mam pytanie bo piszecie żeby sie zarejerstrować trzeba mieć karte kredytową, mam rachunek w mBanku i mam karte ale to jest karta do bankomatu, może też taka być? Bo jak patrze w banku to mam aktywną karte debetową a kredytowa nie. Więc jak? pozdro all

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-16, 18:23    

Blu,
Wal do mnie na gg dzisiaj po 21.30 to zapodam Ci wszystko łącznie z mailem jaki musisz do nich napisac. Założą Ci bezproblemu.

Tagi: bet24 :: bukmacherzy
Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » Bet24