Wpłacał ktoś i wyplacał kase z tego buka przelewem na konto bankowe. Prosze o refleksje. Ja niewidze tam mozliwysci wyplaty na konto. Czy się mylę?
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-13, 03:53
Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową Kasa dochodzi max. 5 dni roboczysz... ja sprawdzałem po tygodniu i była...
Aha, dla zainteresowanych - wpłacałem 3 razy i 3 razy dostałem bonus - po 50zł przy kwotach 50, 50 i 100zł
Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową
Na a jak sie ma konto bez kary to co wtedy?
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-13, 12:30
To piszesz do nich na support@Bet24.com i informujesz, że chciałbyś się zarejestrować, ale nie posiadasz karty kredytowej itp. dostajesz numer konta i tyle - wpłacasz i grasz. Tylko pewnie przy wypłacie również musisz do supportu pisać
A tak wogóle to przecież na stronie głównej o tym napisali
Dołączył: 13 Sie 2005 Tematy: 1 Posty: 172 Skąd: zebrzydowice
Wysłany: 2006-02-13, 21:17
FAN napisał/a:
Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową Kasa dochodzi max. 5 dni roboczysz... ja sprawdzałem po tygodniu i była...
Aha, dla zainteresowanych - wpłacałem 3 razy i 3 razy dostałem bonus - po 50zł przy kwotach 50, 50 i 100zł
Pozdrawiam
TO NIE MA OGRANICZEŃ TYLE ILE RAZY WPŁACISZ TYLE RAZY MASZ BONUS???
coś tu mi nie gra a próbowałes juz wypłacac kase po tych bonusach??bo jesli nie to cos mi swita ze ci konto zablokuja przy pierwszej próbie-czego ci nie zycze informuj na biezaco co i jak
FAN napisał/a: Mylisz się :Pjak się zalogujesz jest pod Twoimi finansami opcja "Moje konto" tam masz zakładki (domyślnie "przekaz") wybierasz "wypłata" i leci, np. na karte kredytową Kasa dochodzi max. 5 dni roboczysz... ja sprawdzałem po tygodniu i była...
Pozdrawiam
TO NIE MA OGRANICZEŃ TYLE ILE RAZY WPŁACISZ TYLE RAZY MASZ BONUS???
pacyff napisał/a:
coś tu mi nie gra a próbowałes juz wypłacac kase po tych bonusach??bo jesli nie to cos mi swita ze ci konto zablokuja przy pierwszej próbie-czego ci nie zycze informuj na biezaco co i jak
a mnie się wydaje, że dostałeś 3 razy po 50 zł = 150 zł, czyli na to samo wychodzi jakbyś raz wysłał 150 i drugie 150 dostał
konta raczej nie zablokują, bo przecież sprawdzają komu i ile bonusu dają, wiec pomyłka jest mało prawdopodobna
ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi. Moze Wy mi pomozecie. Mam konto ale bez karty. Napisalem do nich zeby mi zalozyli konto - nie odpisali ale konto jest. No i teraz wpłace przelewem, dostane bonus, pogram no i jak ewantualnie wypłace jak tam nie ma takiej opcji przelej na konto a jak pisze do nich to oni nie odpisują.??? Moze ktos z was korzysta z tego buka (wpłaca, wypłaca) nie posiadajac karty. Prosze o pomoc jestem nawet sklonny zaplacic za to
Ostatnio zmieniony przez sterownik 2006-02-14, 12:54, w całości zmieniany 1 raz
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-14, 13:04
sterownik,
Pisz do supportu ale bardzo oficjalnym językiem wręcz urzędowym, mi support zawsze odpisuje i to dosyć szybko. Jeśli chcesz taką wiadomość profesjonalnie napisaną to odezwij się do mnie na PW i podaj dane swoje:
imię nazwisko nick
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-02-14, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 13 Sie 2005 Tematy: 1 Posty: 172 Skąd: zebrzydowice
Wysłany: 2006-02-14, 13:11
sterownik napisał/a:
ten support jest dla mnie beznadziejny w 24bet napisalem 2 maile 0 odpowiedzi. Moze Wy mi pomozecie. Mam konto ale bez karty. Napisalem do nich zeby mi zalozyli konto - nie odpisali ale konto jest. No i teraz wpłace przelewem, dostane bonus, pogram no i jak ewantualnie wypłace jak tam nie ma takiej opcji przelej na konto a jak pisze do nich to oni nie odpisują.??? Moze ktos z was korzysta z tego buka (wpłaca, wypłaca) nie posiadajac karty. Prosze o pomoc jestem nawet sklonny zaplacic za to
Mi napisali że wypłacą przelewem jeśli wpłacałeś przelewem
domcu, jaką masz wersje Opery? :> Może nie ściągałeś flasha? :> Bo to częsty problem... u mnie np. nie działa live z betandwin
Wersja Opery:7.54u2
a co do wpłacania tam pieniędzy to... wpłaciłem 150zł czekałem 7dni na dodanie kasy do konta lecz nic, napisłaem do supportu o poproblemie i po 10 min kasa wraz z bonusem była na moim koncie...
Ostatnio zmieniony przez domcu 2006-02-14, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Na jakiej zasadzie dzialaja te bony? Musze byc nowym uzytownikiem czy nie? Gdzie go wpisuje? Kiedy moge wyplacic kase z bonu - musze iles tam razy obrocic kasa?
W poniedziałek rano zleciłem wypłate środków na karte....
Dziś jeszcze cisza jak makiem zasiał,ciekawe jaki mają czas wypłaty.... do piątku spokojnie poczekam
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-16, 02:59
Krzysiu... w przypadku karty kredytowej jest to 2-5 dni roboczych teoretycznie mają czas do poniedziałku czyli we wtorek max. będzie... u mnie po tygodniu już była
Kolego zal28 wcale nie masz "nieograniczonych" bonusów... troche to byłoby bez sensu, nie uważasz? :> Raczej zgodze się z kolegą Krzysiem Nowakiem, który odrazu załapał o co może chodzić. Podejrzewam to samo, ale nie wpłacałem 4 raz ze względu na brak środków
Wysłany: 2006-02-16, 10:37
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na www.widzewlodz.com , gdzie znajdziecie informacje, które pozwolą Wam wziąć udział w losowaniu o 100zł na grę za dosłownie pare minut, a gdy ktoś jest zarejestrowany w Bet24 wystarczy wyslać do nich maila wg instrukcji na łamach serwisu. Jest to prezent od firmy Bet24 dla czytelników widzewlodz.com pozdrawiam
Krzysiu... w przypadku karty kredytowej jest to 2-5 dni roboczych teoretycznie mają czas do poniedziałku czyli we wtorek max. będzie... u mnie po tygodniu już była
Kaska jest dzisiaj.... ale jest o 3dyszki mniej niz powinno być czy ktoś wie o co biega? z tego co czytałem to nie maja żadnyh prowizji więc to troszke dziwne o najmniej
Wysłany: 2006-02-16, 16:33
wibuca napisał/a:
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na www.widzewlodz.com , gdzie znajdziecie informacje, które pozwolą Wam wziąć udział w losowaniu o 100zł na grę za dosłownie pare minut, a gdy ktoś jest zarejestrowany w Bet24 wystarczy wyslać do nich maila wg instrukcji na łamach serwisu. Jest to prezent od firmy Bet24 dla czytelników widzewlodz.com pozdrawiam
a kiedy to losowanie?
_________________ JeÂśli wydaje Ci siĂŞ ze jesteÂś w to najlepszy to masz racje! ...- wydaje Ci siĂŞ !!!
Wysłany: 2006-02-16, 18:22
Witam all, mam pytanie bo piszecie żeby sie zarejerstrować trzeba mieć karte kredytową, mam rachunek w mBanku i mam karte ale to jest karta do bankomatu, może też taka być? Bo jak patrze w banku to mam aktywną karte debetową a kredytowa nie. Więc jak? pozdro all
_________________ Be optimist :-)
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-16, 18:23
Blu, Wal do mnie na gg dzisiaj po 21.30 to zapodam Ci wszystko łącznie z mailem jaki musisz do nich napisac. Założą Ci bezproblemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group