Dołączył: 13 Sie 2005 Tematy: 1 Posty: 172 Skąd: zebrzydowice
Wysłany: 2006-02-16, 18:27
Blu napisał/a:
Witam all, mam pytanie bo piszecie żeby sie zarejerstrować trzeba mieć karte kredytową, mam rachunek w mBanku i mam karte ale to jest karta do bankomatu, może też taka być? Bo jak patrze w banku to mam aktywną karte debetową a kredytowa nie. Więc jak? pozdro all
Miałem taki samproblem.Do zarejestrowania się jest dobra tyle że kase bedziesz musiał wpłacać/wypłacać przelewem
Ja założyłem na karte z mbanku a kase wpłaciłem przelewem i wiem z suportu że nie bedzie problemu zwypłata przelewem
Ostatnio zmieniony przez zal28 2006-02-16, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-16, 21:33
zal28 napisał/a:
kase bedziesz musiał wpłacać/wypłacać przelewem
Bzdura... ja sie rejestrowałem i podawałem numer konta z banko PKO BP (konto Inteligo) i wpłacałem/wypłacałem jak do tej pory poprzez NETeller i zwykłe bankowe przelewy - tak więc nie musi przelewem inne formy płatności też są dozwolone
Dołączył: 13 Sie 2005 Tematy: 1 Posty: 172 Skąd: zebrzydowice
Wysłany: 2006-02-16, 23:13
The_GrabeK napisał/a:
zal28 napisał/a:
kase bedziesz musiał wpłacać/wypłacać przelewem
Bzdura... ja sie rejestrowałem i podawałem numer konta z banko PKO BP (konto Inteligo) i wpłacałem/wypłacałem jak do tej pory poprzez NETeller i zwykłe bankowe przelewy - tak więc nie musi przelewem inne formy płatności też są dozwolone
Tak oczywiście masz racje źle sie wyraziłem chciałem powiedzieć że za pomocą karty niebedziesz mógł wpłacać/wypłacać (neettellera pominołem bo nieużywam)
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-17, 00:38
Krzysiekow napisał/a:
FAN napisał/a:
Krzysiu... w przypadku karty kredytowej jest to 2-5 dni roboczych teoretycznie mają czas do poniedziałku czyli we wtorek max. będzie... u mnie po tygodniu już była
Kaska jest dzisiaj.... ale jest o 3dyszki mniej niz powinno być czy ktoś wie o co biega? z tego co czytałem to nie maja żadnyh prowizji więc to troszke dziwne o najmniej
Krzysiu, napisz do nich bo nie mają żadnych opłat - przynajmniej ja nie odnotowałem Powinni wyjaśnić sytuację - informuj nas na bierząco
niedlugo, jak sie uzbiera nieco więcej chętnych, bo na razie małe zainteresowanie.:) zapraszam, naprawde fajna zabawa:)\
"więcej chętnych" - tzn ile 1000 skoro wam daja 10 tyś to pewnie dużo typa musicie zwerbować
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-17, 10:20
Panowie, proszę... to nie jest rozmowa na temat bukmachera, tylko serwisu. Bardzo cieszy mnie perspektywa losowania bonu w Bet24.com, ale nie odchodźmy od głównego wątku, ok? :>
Krzysiekow, wyjaśniłeś sprawe ze "znikającą kaską" :pytanie:
Ostatnio zmieniony przez obst_FAN 2006-02-17, 10:20, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-02-20, 15:49
super teraz czekamy az dadza bon, na stronie widzewalodz pisze ze trzeba conajmniej obrocic 3 razy, a obojetnie jakim kursem? zeby wyplacic musze lacznie puscic kuponow za kwote 300zl?
_________________ JeÂśli wydaje Ci siĂŞ ze jesteÂś w to najlepszy to masz racje! ...- wydaje Ci siĂŞ !!!
Dane polskiego konta : Nordea Bank Polska 53 1440 1101 0000 0000 0412 8559 właściciel konta : Nordic Betting Ltd. , Tigne Street , Sliema , Malta. W tytule przelewu prosimy wpisać tylko swoją nazwę użytkownika w Bet24 !
Klienci nie posiadający kart kredytowych też mogą zarejestrowac się w Bet24, wystarczy poinformować nas o chęci otwarcia konta a my zajmiemy się resztą !
To jak w końcu jest można wykonać przelew czy nie? Czy trzeba posiadać kartę kredytową?
Wysłany: 2006-02-20, 16:27
Przeciez jest napisane Mozna bez karty ale trzeba do nich najpierw napisac
A wypłaty jak u nich wyglądają? Wprzewalutowują na euro a potem z powrotem na zł? Tylko jedną wypłatę w miesiącu mają za darmo? A może trzeba płacić za wypłaty? O tym na stronie nie ma napisane nic.
Nie jestem pewny, ale Bet24.com może stwarzać problemy, bukmacherzy nie za bardzo lubią osoby które mają u nich więcej niż jedno konto. Śmiem twierdzić, że wręcz tępią takie osoby.
Ostatnio zmieniony przez obst_C80 2006-02-20, 19:10, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group