no moze nie wystawiają tak wczesnie jak BAW ale nie narzekajmy az tak bardzo a co do oferty hmm....porównywalna z expektem
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-26, 21:56
mam jedo pytanie : czy aby się tam zarejestrować trzeba mieć karte kredytową?
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-26, 22:05
marcin3322, Teoretycznie tak, jeśli chcesz założyć konto a nie masz karty kredytowej to pisz na ich maila: support@Bet24.com i wtedy oni Ci odpiszą żebyś przesłał im zdjęcie swojego dowodu osobistego, prawa jazdy, paszportu na którym jest potwierdzenie, iż masz 18 lat. (Oczywiscie jeden z tych dokumentów) Ja to załatwiłem bez problemów bardzo miły, szybki i rzetelny support.
Warto dodać, że przy wpłacie przez NETeller trzeba im napisać maila, bo automatycznie bonus nie jest przyznawany - po napisaniu maila wszystko wporządelu.
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-01-26, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
support mają do bani!!!!!!!!!!!........albo nie mają polskiego od dwóch dni sie próbuje doprosic o info na temat tego jak zakwalifikuja mecz valencii z deportivo(czy uznają wynik 1-0 czy zwrot bedzie) a tu cisza.
tu jest kopia z regulaminu i to tu chyba pisze ale niestety po angielsku a ja nie byłem na zajęciach jak te słówka były jakby ktos mógł to przetłumaczyc to by bylo fajnie bo odp.od nich chyba nie doczekam...
1. For a football result to be valid, a result must be made official by the organizers of the game. Otherwise Bet24 will pay back the stake. If the match is part of a combination, Bet24 sets the outcomes of the game to odds 1.00., unless there's a possibility for the match to be played in the following days (see "Results") 2. If the bet is tied - two or three outcomes (1, X, 2) are equal - or if more than one outcome can be described as a winner, the odds are divided. The divided odds can, of course, never get lower than 1.00. E.g if there are two winning odds at 1.80 and 3.40, the customers, who has a bet on the 1.80, get odds 1.00 (money back) meanwhile the customers who has a bet on the 3.40 get odds 1.70.
support mają do bani!!!!!!!!!!!........albo nie mają polskiego od dwóch dni sie próbuje doprosic o info na temat tego jak zakwalifikuja mecz valencii z deportivo(czy uznają wynik 1-0 czy zwrot bedzie) a tu cisza.
Maja polski suport zawsze w temacie pisz POLAND lub cos takiego wtedy moze wiedza ze polski to dla polaka a nie jakis anglik bedzie sie zastanawial skad i po jakiemu to jest ale jak masz konto w domenie.pl to chyba kumaja ;] Mi odpisali na 2 dzien co do angielskiego to ci nie pomoge - tez nie chodzilem na zajecia z anglika a teraz musze korki brac ;] hehe - ciezkie to zycie.
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-28, 09:56
pacyff,
Cytat:
1. For a football result to be valid, a result must be made official by the organizers of the game. Otherwise Bet24 will pay back the stake. If the match is part of a combination, Bet24 sets the outcomes of the game to odds 1.00., unless there's a possibility for the match to be played in the following days (see "Results")
Punkt ten mówi mniej więcej coś takiego: Dla meczu piłkarskiego wynik, aby był ważny musi być oficjalnym wynikiem organizatorów rozgrywki. W przeciwnym razie Bet24 wypłaci zwrot stawki wniesionej na zakład - w przypadku gdy jest to SINGIEL. Jeśli mecz jest częścią zakładu kombinowanego, lub akumulowanego Bet24 zalicza mecz po kursie 1.00, jeśli jednak istnieje możliwość rozegrania meczu w ciągu najbliższych kilku dni Bet24 poczeka na wynik powtórzonej/dokończonej rozgrywki i wtedy podliczy kupon. (patrz 'Results'*)
* Może mają gdzieś na swojej stronce dział Results i tam powinno być napisane co się dzieje z tym meczem, a dokładniej z jego rozliczeniem.
Cytat:
support mają do bani!!!!!!!!!!!........albo nie mają polskiego
Tutaj się nie zgodze, jeśli piszesz w bardzo formalnym języku to support odpowiada ekspressowo, mi odpowiedzieli w sumie na 5 maili w jeden dzień. (Była to ciągła korespondecja), odpowiedzi oczywiscie ładną poprawną polszczyzną - więc mają polski support
Jako że nie znalazłem na forum nic na temat tego buka postanowiłem założyć mu nowy temat
Jest to bukmacher w polskiej wersji językowej,w tej chwili mają fajny bonus 100% aż do 150zł Wystarczy obrócić bonus bez depozytu 3 razy i można wypłacać.Wg.mnie buk jest wiarygodny ponieważ sam juz od nich wypłaciłem kase.przyszła po dwóch dniach a więc dosyć szybko. No i to tyle w zasadzie co wiem o tym buku.Jakbyście się czegoś więcej o nim dowiedzieli to piszcie w tym temacie.
zapewne wiarygodny bo dzisiaj jak oglądałem mecz WBA-Blackburn, komentatorzy powiedzieli iż bedą sponosrem BlackB'n i zapłaca im 3 miliony funtów więc to nie są jakieś ogórki
Nie, napewno nie dawają... niestety również nie dają
Pozdrawiam
PS: Przepraszam, mam wredny humor
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-06, 09:20
Potwierdzam wiarygodność Bet24. Ja i mój kumpel wypłaciliśmy od nich w sumie już ponad 800zł. Był jeden mały problem, że wypłata na NETeller szła ponad 3 dni, ale po rozmowach z supportem wszystko zostało wyjaśnione.
Potwierdzam wiarygodność Bet24. Ja i mój kumpel wypłaciliśmy od nich w sumie już ponad 800zł. Był jeden mały problem, że wypłata na NETeller szła ponad 3 dni, ale po rozmowach z supportem wszystko zostało wyjaśnione.
Korzystajcie z ich promocji bo warto!
ja też dostałem migiem od supportu odpowiedź o bonusie ale mam 2 zastrzeżenia co do tego buka.
1. strasznie dziwny skrypt oraz "zagospodarowanie strony" nie jest ona tak czytelna jak Bet-at-home czy bet and win,
co do strony to i owszem,ciężko sie przestawic na tą ich "funkcjonalność",a kursy?nie najgorsze,czasem sie wrecz "perełki"trafiają-ale to tak jak u innych buków-jeden daje lepszy kurs na to drugi na to
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-07, 01:42
Do tego czasami mają różne dziwne opcje, które można wykorzystać w zakładach LIVE a tak wogóle to jedynie o co mógłbym się przyczepić to jeszcze nie tak obszerna oferta, ale sądzę, że będzie się rozwijać. Zdam niedługo raport odnośnie wypłacania kasy na konto w banku, bo takie zlecenie dałem wczoraj (kasa ma iść od 3 do 14 dni roboczych).
GrabeK, może TY wiesz... promocja jest "jednorazowa" czy jednak wielokrotna? Bo ja wpłacałem 2 razy po 50zł i 2 razy dostałem 100zł więc nie wiem czy nie wpłacić jeszcze raz tej stówki co ją wygrałem, żeby mieć 200zł
Pozdro
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-07, 08:53
FAN,
Nie mam pojecia, skoro tak Ci zrobili to napisz do supportu oni Ci napewno odpiszą! Jak sie dowiesz czegoś to wrzuć tutaj odpowiedź. Pozdro!
a co do live beetingu to u mnie jest coś nie tak ;/ używam Opery oraz Firefoxa a jak włączam LIVE BETTING to wyskakuje mi biała strona... ktoś też tak ma? lub wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
Wysłany: 2006-02-07, 18:43
domcu, bo live betting jest flashowy - włącz obsługę wtyczek w Operze. Też mam Operę i u mnie działa Nie no GrabeK, nie będę pisał bo jeszcze mi 50zł zabiorą na stronie głównej mają napisane, że przy pierwszej wpłacie dostajesz 100%+ a ja dostałem dwa razy więc nie wiem czy się sprzedać, żeby wiedzieć czy nie
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-08, 00:50
Panowie takie pytanie do tych co grają w Bet24.com Wiecie może jak się załapać na Bad Beat Jackpot? Bo czytam i czytam i nie mam pojęcia
Oczywiście jakieś rady co do pokera w wersji Texas Hold'em mile widziane
domcu, bo live betting jest flashowy - włącz obsługę wtyczek w Operze. Też mam Operę i u mnie działa Nie no GrabeK, nie będę pisał bo jeszcze mi 50zł zabiorą na stronie głównej mają napisane, że przy pierwszej wpłacie dostajesz 100%+ a ja dostałem dwa razy więc nie wiem czy się sprzedać, żeby wiedzieć czy nie
dzięki za pomoc ale nadal nic właczyłem obsługę wtyczek ale to nic napisze do supportu i napewno coś z tego bedzię
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-09, 18:49
domcu, jaką masz wersje Opery? :> Może nie ściągałeś flasha? :> Bo to częsty problem... u mnie np. nie działa live z betandwin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group