To wiem, ale chodzi o pierwszą wypłatę w miesiącu. Zdecydowana większość buków ma nielimitowaną ilość wypłat przez MB bez żadnej prowizji i nie jest to specjalnie argument tylko Bet365. W szybkości przelewów zdecydowanie bije ich na głowę Expekt, który wypłaca w jedną, dwie minuty. Oczywiście bukmacher godny polecenia, ale zamiast pisać takiego typu posty lepiej napisać jakąś analizę
Nie mogę się tego doszukać w regulaminie Bet365, więc może tutaj mi ktoś pomoże? Stawiając w tej opcji NO GOAL before 31min. jak będzie 0-0 na koniec meczu to wygrywam, czy zwrot? Gdzie to jest w regulaminie Bet365?
_________________ "Wiesz...mieć hopla na punkcie kogoś takiego jak ty...to zawsze bardzo słuszne zachowanie. Gdybyśmy się spotkali, kiedy jeszcze byłem w branży, byłabyś moją damą numer jeden". LINK
Before 31' wiec Ciebie obchodzi tylko mecz do 31 minuty bo stawiasz ze nie padnie DO 31 minuty. Jak nie padnie bramka to jestes wygrany. A na koniec meczu to moze byc i 0:0 i 100:0.
W niedzielę Manchester United zmierzy się z lokalnym rywalem - Manchesterem City na Old Trafford i z tej okazji mamy dla Ciebie fantastyczną ofertę zakładu za darmo, aby zwiększyć emocje podczas spotkania tych dwóch najlepszych drużyn Premier League.
Postaw zakład przedmeczowy na derby Manchesteru, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (aż do 40 PLN*).
Jak zawsze, oferujemy mnóstwo rynków do wyboru, w tym ponad 60 rynków na żywo będzie dostępnych w trakcie meczu, takich jak: następny gol, gole w meczu, suma rzutów rożnych, wynik do przerwy, wynik końcowy i wiele innych.
Z bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, oraz z fantastycznym zakładem za darmo, Bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną.
W poniedziałek, faworyt Premier League - Manchester City wybierze się do Londynu, aby zagrać z drużyną trenera Andre Villas-Boasa - Chelsea i oferujemy fantastyczny zakład za darmo, aby zwiększyć emocje w tym długo oczekiwanym spotkaniu.
Postaw zakład przedmeczowy na mecz Chelsea v Man City, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (aż do 40 PLN).
Jak zawsze, oferujemy mnóstwo rynków do wyboru, w tym ponad 60 rynków na żywo będzie dostępnych w trakcie meczu, takich jak: następny gol, gole w meczu, suma rzutów rożnych, wynik do przerwy, wynik końcowy i wiele innych.
Z bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, oraz z fantastycznym zakładem za darmo, bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną.
Najlepszy bukmacher w jakim grałem. Szybkie wypłaty, dobry support, bogata oferta na różne sporty, także na live, wysokie kursy i częste promocję (nawet bez depozytu).
Roberto Mancini i Kenny Dalglish spotkają się we wtorek, kiedy Manchester City będzie gościć Liverpool i oferujemy fantastyczny zakład za darmo, aby zwiększyć emocje.
Postaw zakład przedmeczowy na mecz: Man City v Liverpool, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (aż do 40 PLN).
Z bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, oraz z fantastycznym zakładem za darmo, Bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną.
Najlepszy bukmacher w jakim grałem. Szybkie wypłaty, dobry support, bogata oferta na różne sporty, także na live, wysokie kursy i częste promocję (nawet bez depozytu).
Co masz dokładnie na myśli pisząc promocje nawet bez depozytu ?
Mogliby jeszcze ciut dopracowac oferte na hokeja (chociazby gole na druzyne) i doprawdy nie wiem czy jakis inny buk mialby lepsza oferte. Live jest fenomenalne. Moze jeszcze jakby pojawil sie jakis program lojalnosciowy takiego typu jak na Bwin to byloby 10/10.
_________________ "...Wiem, że czasami bywa źle, ale zapamiętaj jedno - po każdej ciemnej nocy przychodzi jasny dzień. Więc nieważne jak jest, wypnij klatę, trzymaj głowę w górze i poradź sobie z tym..."
Wysłany: 2012-02-27, 08:56
Pietaszek89 napisał/a:
A gdzie są płatne wypłaty na MB? Zamiast pisać głupoty i spamować lepiej napisz jakąś analizę.
Cała sieć entrakction pobiera prowizję od DRUGIEJ I KOLEJNEJ WYPŁATY W MIESIĄCU /prowizja to 10E lub 100 punktów VIP/. Pojęcie ,,miesiąc" nie oznacza okresu kalendarzowego od 1 do 30 /31-go/ lecz okres 31 dni od jednej do kolejnej wypłaty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group