Zostałem wyznaczony do zajmowania się na tym forum sprawami Betclic, a że nie zauważylem na forum podobnego tematu - zakładam. Gdyby ktoś potrzebował pomocy związanej z tą firmą będę starał się pomóc. W temacie będę też umieszczał bieżące promocje czy różne ciekawe dla Was newsy.
Zakład 200 PLN bez ryzyka w Betclic - kliknij aby poznać szczegóły
Autor otrzymał 2 Pkt. Reputacji (PR) za ten post
Ostatnio zmieniony przez BePe 2011-10-08, 15:17, w całości zmieniany 1 raz
W Polsce, głownym wydarzeniem najbliższego weekendu będzie starcie Lecha Poznań z Legią Warszawa. Piłkarze ze stolicy są w tym momemncie na fali (wygrali 7 ostatnich spotkań) i w Poznaniu będą chcieli przedłużyć swoją korzystną passę. Kolejorz przerwał już jednak podobną serię Koronie i teraz spróbuje pokrzyżować szyki wojskowym.
W najnowszym wydaniu Betclic TV podajemy kilka powodów, dla których, naszym zdaniem, poznaniakom nie uda się wykonać tego planu.
Sprawdź swój talent przewidywania wyników i zgarnij jackpota!
Jak to działa ? Dla każdego obstawianego kuponu, musisz przewidzieć prawidłowe wyniki meczów (wygrana pierwszego zespołu, remis, wygrana drugiego zespołu). Możesz zwiększyć swoje szanse tworząc kilka zaznaczeń na jeden mecz.
Wygrane Wszystkie stawki są dodawane i przyznawane graczom, którzy przewidzieli dobrze co najmniej 11 wyników.
Dobra z nich firma. Promocje 50% od depozytu albo 100% praktycznie jest co 1,5 miesiaca i obrot tez jakis nie jest wymagany ogromny. Jedyny ich minus ze przelew od nich to leci około tygodnia co moze zniechecac
U mnie pierwsza wypłata na konto bankowe zlecona w niedziele 5.02.2012 , pieniądze na koncie miałem już w poniedziałek 06.02.2012 , takze jestem bardzo zadowolony z tego buka i promocji Cashback
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group