Pewnie obstawiłeś lay Jak znam życie to obstawiłeś lay na Hantuchovą (ten różowy kurs) i wpisałeś stawkę 1Ł. Kurs wynosił 1,55, więc prawdziwą stawką było 0,55Ł a ew. wygraną 1Ł w przypadku kiedy Hantuchova NIE wygra (bo to jest zakład lay). Hantuchova wygrała więc przegrałeś 0,55Ł i zostało 0,45 Ł. Poczytaj o BetFair trochę - już w kilku miejscach pisałem na czym polegają zakłady lay.
Co sądzicie o coraz częstszych problemach technicznych ze stroną BetFair?? Wczoraj godzinna awaria,dziś znowu nie działa,kilka tygodni temu tak samo. A co jak ktoś coś postawi grubo i nie będzie mógł skontrować??
Jak na firmę która chce być bardzo poważną to chyba wygląda trochę jak cyrk...
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-05, 18:13
Chłopaku, ile TY tam grasz, żeby mówić o niż, że "to cyrk"?! Wczoraj?! O której niby była ta godzinna przerwa? Bo ja jakoś siedziałem prawie cały dzień i nic
Przy okazji - jak ktoś chce wogóle zacząć w BetFair - to może wysiliłby się na tyle, żeby przynajmniej poczytać tematy, które tutaj były i są nadal?! Poprzedni temat o BetFair, temat o Manipulacji w Systemach i Sposobach gry - wystarczy trochę chęci. Ja zanim zacząłem grać w BF to czytałem o nim przez jakieś 2 miesiące... bądźcie poważni
Ostatnio zmieniony przez obst_FAN 2007-07-05, 18:16, w całości zmieniany 1 raz
Chłopaku, ile TY tam grasz, żeby mówić o niż, że "to cyrk"?! Wczoraj?! O której niby była ta godzinna przerwa? Bo ja jakoś siedziałem prawie cały dzień i nic
Chłopaku? Odpowiem Ci chłopaku. Gram już dwa lata w BetFair i znam to na wylot. Jeśli siedziałeś wczoraj cały dzień to nic nie mogłeś zauważyć bo przerwa zdarzyła się późnym wieczorem. Przedwczoraj było tak samo. Jeśli spytasz co obstawiałem tak późno to odpowiadam że tenis. Zawsze staram się zakończyć manipulacje jeszcze przed rozpoczęciem spotkania.Niekiedy siedzę całą noc ale najczęściej się opłaci.
I nie oburzaj się tak. Może gdybyś grał za pieniążki podobne do moich to byś nie przyjmował tego tak spokojnie.
Jeśli siedziałeś wczoraj cały dzień to nic nie mogłeś zauważyć bo przerwa zdarzyła się późnym wieczorem.
Nie wiem czy wiesz, że cały dzień nie oznacza od 7:00 do 22:00 tylko cały dzień... akurat źle trafiłeś, bo wczoraj siedziałem baaardzo długo, bo grałem sobie Copa America. Tak więc do godziny 4:25 siedziałem na BetFair i poza jednym przestojem, który trwał około 7 minut, nie było najmniejszych problemów.
vega1977 napisał/a:
Jeśli spytasz co obstawiałem tak późno to odpowiadam że tenis
Szczerze, to mało mnie to obchodzi co obstawiałeś...
vega1977 napisał/a:
I nie oburzaj się tak
Nie oburzyłem się... śmieszą mnie tylko takie wypowiedzi...
vega1977 napisał/a:
Może gdybyś grał za pieniążki podobne do moich to byś nie przyjmował tego tak spokojnie.
Liczysz to tylko w tysiącach czy może już w milionach? Bo szczerze nie wiem czy mogę się śmiać, czy brać Cie poważnie.
Nie mam tu na celu żadnej kłótni, ale sprawdź czy może to nie była techniczna wina Twojego kompa, albo np. dostawcy internetu, bo u mnie wszystko było ok. Dlatego też nie rozumiem jak u Ciebie mogło być źle...
Nie wiem czy wiesz, że cały dzień nie oznacza od 7:00 do 22:00 tylko cały dzień... akurat źle trafiłeś, bo wczoraj siedziałem baaardzo długo, bo grałem sobie Copa America.
Nie wiedziałem że cały dzień oznacza cały dzień (+ noc) szydera.
Resztę chyba faktycznie źle trafiłem. Dziwne tylko jest to że nawet BetFair potwierdza że miało awarie (nazwali to konserwacją sytemu mającą na celu usprawnienia strony)i tylko u Ciebie jej nie było.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w wygranych :tak:
[ Komentarz dodany przez: FAN: 06-07-2007, 04:03 ] cały dzień ma 24h, więc noc zawiera się w stwierdzeniu "cały dzień" no nie wiem, ja nie miałem żadnych problemów, na forum BetFair też nie widzę wyjaśnienia, chyba że w temacie z 18... tyle, że ja poważnie poza 7-minutową przerwą nie miałem żadnych, najmniejszych problemów z BetFair
[ Komentarz dodany przez: FAN: 06-07-2007, 04:04 ] a wogóle to już sprawę załatwiliśmy na PW
Wyślij wiadomość o tytule "DVD" z własnymi danymi adresowymi na mail: polska@BetFair.com a dostaniesz darmową płytę DVD z poradnikiem dotyczącym gry na Giełdzie Zakładów BetFair!
Płyta jest darmowa a koszty przesyłki pokrywa BetFair.
Wpłacałem kartą sobie cały czas no i teraz chciałem wypłacić - ale problem w tym że tamta karta którą dokonywałem wpłat jest już nieaktualna , a na nową której dane wprowadziłem nie można wypłacić bo nie było nią wpłacane - jak to obejść by wypłacić jakoś w miare normalnie bo za ten przelew bankowy troszke dużo biorą i średnio mi się to uśmiecha...
Ale data ważności karty jest jeszcze odpowiednia własnie ,problem w tym że to bank cos tam pokićkał i wydał mi nową karte o zupełnie innych numerach tamtą unieważniając ... - wiec takie coś chyba nie przejdzie co
A to inna sprawa. Mi bank wydaje zawsze nową kartę ale ze starym numerem, więc nie mam problemów. Jeśli tak masz to skontaktuj się z supportem BetFair. Jak mi zablokowali konto mb to napisałem do supportu, poprosili o dowód, że zamknęli mi konto w mb i potem wyzerowali "net deposits" i mogłem wypłacić kasę na kartę pomimo, że depozyt składałem przez MB. Jak przedstawisz im odpowiednie skany kart, może jakichś tam dokumentów, to też Ci pewnie pozwolą na inną kartę wypłacić. W każdym razie ich support jest przyjazny. Zasady bezpieczeństwa mają ostre, ale nie "problematyczne".
Witryna o której pisze , to największa na świecie giełda zakładów bukmacherskich - BetFair , znajdująca się na stronie www.BetFair.com .Na rynku tym , zawiera się średnio dziennie ponad 2 miliony transakcji , to znaczy więcej niż na większości giełd papierów wartościowych , a miesięczny wolumen obrotu przekracza już 8 miliardów funtów brytyjskich .
Istota tego rynku polega na tym ,że każdy jego uczestnik , jest równocześnie jakby hazardzistą i bukmacherem , to znaczy można zawierać zakłady zarówno na to że dane wydarzenie nastąpi (Back) , jak również że nie nastąpi (Lay) . Ponieważ rynek ten , jest rynkiem czasu rzeczywistego , a gracze zakładają się między sobą - aktualne kursy na wydarzenia , regulowane są prawami podaży i popytu .
Na witrynie tej można handlować zakładami , bez uprawiania hazardu , przy pewnym doświadczeniu , można uzyskiwać stopę zwrotu , rzędu kilku procent dziennie , bez jakiegokolwiek ryzyka utraty posiadanych środków . Jeśli zdecydujesz się zainteresować tym rynkiem , chętnie udzielimy ci wskazówek , jak postępować , by bez ryzyka pomnażać zainwestowane pieniądze , oczywiście , żeby osiągać dobre wyniki , musisz spedzić na samodzielnej obserwacji tego rynku , podobnie jak my , przynajmniej kilkadziesiąt godzin.
przy rejestracji otrzymujemy 30 funtow bonusu ktorego obrot jest banalnie prosty
Ciekawa promocja na BetFair Arcade powiązana z Wimbledonem.
Na uwagę zasługuje fakt, że jeszcze nie padało na Wimbledonie. Czyżby BetFair miał lepszych synoptyków niż w TVN ze swoją ponad '90% skutecznością pogodody' ?
Ostatnio zmieniony przez pershing 2009-06-24, 16:59, w całości zmieniany 1 raz
BetFair wprowadził Przelewy24 jako nową metodę depozytu!
Przelewy 24 to szybki, wygodny i bezpieczny serwis internetowy do transferów środków. Współpracuje on z 18 głównymi bankami w Polsce umożliwiając zasilenie Twojego konta BetFair w przeciągu kilku minut.
• W promocji biorą udział wszystkie punkty BetFair zdobyte w zakładach na Giełdzie, MultiZakładach i Tote, od 14/11/11, od godziny 00:01 czasu uniwersalnego do 23:59 w dniu 11/12/11 (dalej w skrócie: "Okres promocyjny"). • Aby wziąć udział w konkursie, należy się zalogować w promocji Stos Nagród, żeby zobaczyć liczbę punktów. Musi to nastąpić przynajmniej raz w ciągu całego Okresu promocyjnego. • W przeciwnym wypadku taka osoba nie będzie mogła odebrać nagrody. • Podczas pierwszego logowania w Okresie promocyjnym wszystkie punkty BetFair zdobyte na Giełdzie, MultiZakładach i Tote od momentu rozpoczęcia promocji zostaną przeliczone na punkty Stos Nagród. Przykładowo: jeśli nie zalogujesz się do 1/12/11, wszystkie punkty z wyżej wymienionych zakładów, zdobyte pomiędzy 14/11/11 a 30/11/11 zostaną przeliczone na punkty promocji Stos Nagród, podobnie jak wszystkie punkty zdobyte w Okresie promocyjnym. • Punkty BetFair zdobyte podczas gry w pokera, w kasynie i Arcade BetFair nie wliczają się do tej promocji. • Proszę pamiętać, że korzystanie z promocji Wakacje BetFair w trakcie Super Lata sprawi, że punkty nie będą przeliczane. Żaden z zakładów w ramach Wakacji BetFair nie będzie wliczany do omawianej promocji. • Po zalogowaniu do promocji Stos Nagród na ekranie wyświetli się liczba punktów potrzebnych do odebrania nagrody pieniężnej. Wszystkie nagrody zostaną przyznane zwycięzcom w ciągu 72 godzin od zakończenia promocji. Klient nie musi odbierać nagrody po zakończeniu Okresu Promocji. • W promocji mogą wziąć udział klienci, których konta zostały zarejestrowane w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Kanadzie, Holandii, Grecji, Cyprze, Niemczech, Szwajcarii, Hiszpanii, Portugalii, Rosji, Ukrainy, Szwecji, Norwegii, Danii, Finlandii, Bułgarii, Czechach, Polsce i Słowacji. • Punkty dla promocji Stos Nagród są niezbywalne i nie mają żadnej wartości pieniężnej. Nagrody również są niezbywalne. • Każdy klient może odebrać tylko jedną nagrodę pieniężną w ramach omawianej promocji. • Klienci posiadający kilka kont BetFair będą mieli wyznaczane cele zbiorczo, dla wszystkich kont. Oznacza to, że tego typu osoby będą miały taki sam cel dla wszystkich kont, a wszystkie zgromadzone punkty będą przypisywane dla jednego celu. Oznacza to również, że klienci posiadający kilka kont BetFair będą w stanie odebrać tylko jedną nagrodę. • Firma BetFair nie odpowiada za przyznanie jakiejkolwiek nagrody pieniężnej, jeśli wymagania odnośnie liczby punktów Stos Nagród, widocznych na stronie, będą nieprawidłowe z powodu usterki technicznej lub błędu systemu. W takim przypadku klienci, którzy chcą ustalić aktualne wymagania punktowe, powinni skontaktować się z obsługą klienta, wysyłając wiadomość na adres sportspromotions@BetFair.com, wpisując w temacie "Promocja Stos Nagród". • Standardowe warunki BetFair mają zastosowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group