10bet

Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » BetGun
BetGun
Autor Wiadomość
handicap

Tematy: 11

Wysłany: 2008-05-26, 14:04    

Cytatpershing napisał/a:
Limity stawek, sami mi wybieraja za ile mam grac, np. dzisiaj kupon za 1000zl (dodam, 6 razy odrzucony ze zmiananmi) w koncu zaakceptowali, ale SAMI dobrali stawke 400zl, za 400zl dali sobie 50zl. Idiotyczny buk - nie polecam, zreszta poczatek maila do nich:

CytatCytat:
Jestescie poje****, zdajecie sobie z tego sprawe?

Dokładnie :) w dodatku w regulaminie mają zapis, że bonusa można obracać tylko z dwoma zdarzeniami na kuponie... który buk zabrania grac singlami? Getgun to gorzej niż żenada.

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

pershing
szczęśliwy człowiek

Tematy: 1288

Wysłany: 2008-05-28, 22:34    

Curwa Kyrk, a nie bukmacher, obrocilem bonus klikam w wyplate i co....leze na ziemi :lol:

CytatCytat:
Wypłatę będzie można zrobić po 07.06 22:30

>>> ODBIERZ BONUS 350 PLN TUTAJ <<<

"Ale zimno nie czuję rąk :) "

bigbraine777
I am, Legend.

Tematy: 312

Wysłany: 2008-06-17, 00:39    

Promocja Summer Time z Moneybookers.com

Dokonaj wpłaty na swoje konto (również dla nowozałożonych kont) A otrzymasz bonus 50% od depozytu do 400 zł. !!

Zapoznaj się z zasadami promocji i rozpocznij grę już teraz.

Wpłać poprzez Moneybookers.com pomiędzy 17 czerwca a 16 lipca 2008 a Twoje konto zostanie nagrodzone 50% bonusem od wysokości wpłaty.

Zarejestruj się już teraz gdy nie posiadasz jeszcze konta w BetGun.com

* Summer Time z Moneybookers.com

Załóż konto i dokonaj pierwszej wpłaty poprzez serwis Moneybookers.com A otrzymasz 50% bonus do wysokości 400 PLN / 100 Euro / 125 USD !!!
W czasie rejestracji wybierz jako promocję na koncie "Summer Time z Moneybookers.com" a bonus zostanie przyznany automatycznie zaraz po dokonaniu wpłaty na konto gracza.

Posiadasz już konto w BetGun.com ? TA PROMOCJA JEST RÓWNIEŻ DLA CIEBIE !!!!
Dokonując wpłaty między 17 czerwca a 16 lipca 2008 Twoje konto zostanie automatycznie zasilone bonusem w wysokości 50% depozytu.

Jeśli jeszcze nie masz konta w BetGun.com, zarejestruj się teraz.

* Regulamin promocji:

1. promocja obowiązuje od dnia 17.06.2008 do 16.07.2008
2. promocja przeznaczona jest dla noworejestrujących się użytkowników www.BetGun.com oraz dla klientów spełniających poniższe warunku:
- dokonali przynajmniej 2 zakładów,
- ich bilans konta jest ujemny (tzn. suma wszystkich wpłat do sum wypłat i stanu konta wykazuje stratę),
- nie biorą obecnie udziału w innej promocji
- ORAZ dla kont, na których nie dokonano do dnia 17.06.2008 żadnej wpłaty.
gracz może skorzystać z promocji tylko raz.
3. minimalna kwota depozytu to 40 zł./10 Euro/ 12,5 USD
4. aktywacja przyznanego bonusa w wysokości 50% depozytu początkowego następuje po zasileniu konta wpłatą JEDYNIE z Moneybookers.com.
5. kwota przyznanego bonusa to maksymalnie 400 zł. / 100 Euro / 125 USD
6. bonus musi zostać „obrócony” trzykrotnie, a kwota początkowego depozytu dwukrotnie w zakładach oferowanych na www.BetGun.com
7. wymagany „obrót” klient może dokonać na dowolnej liczbie zakładów (min. dwa zdarzenia na kuponie), przy dowolnych stawkach, z minimum jednym zdarzeniem na kuponie z kursem 1,4
8. każdorazowa wygrana gry bonusem zasila stan konta bonusa, a każdorazowa wygrana gry depozytem zasila stan konta głównego
9. zakłady „no action” nie są wliczane do bilansu „obrotu”. Zakład „no action” to zakład wykonany na obie strony tego samego zdarzenia.
10. wypłata z konta zasilonego bonusem możliwa jest po 10 dniach od chwili wymaganego „obrócenia” bonusem oraz depozytem
11. w czasie korzystania z promocji MB zakłady zawierane przez gracza nie łączą się z innymi promocjami, bonusami trwającymi w tym czasie na www.BetGun.com
12. obrót bonusem oraz kwotą depozytu nie zalicza się do bilansu programu partnerskiego oraz programu lojalnościowego
13. wpłata kwoty depozytu oraz rozpoczęcie gry jest równoznaczne z zaakceptowaniem postanowień tego regulaminu jak również ogólnego regulaminu gry w BetGun.com
Po rozpoczęciu gry z bonusem klient nie może wycofać środków do czasu spełnienia warunków regulaminu promocji.
14. założenie więcej niż jednego konta przez tego samego gracza skutkować będzie blokadą i ostatecznie likwidacją konta.
15. nie będą akceptowane konta założone z tego samego adresu IP, od osób spokrewnionych ze sobą, z identycznymi adresami lub kontami bankowymi, konta wskazujące na próbę wyłudzenia bonusa.
16. dane osobowe podane podczas zakładania konta na www.BetGun.com muszą być zgodne z danymi podanymi w ustawieniach dla wypłaty na konto bankowe. Wymagane jest wypełnienie prawidłowo wszystkich pól.
17. Przed rozpoczęciem gry klient może zrezygnować z promocji MB – nie akceptując jej warunków. Kwota bonusa zostanie usunięta z konta gracza.
18. w przypadku naruszenia regulaminu, BetGun.com zastrzega sobie prawo do likwidacji konta gracza łamiącego owe postanowienia.

sh3v

Tematy: 1

Użytkownik zbanowany

Wysłany: 2008-06-17, 08:10    

Wszystko sie zgadza, dzis z rana skorzystalem z tej promocji. Bonus przyznany automatycznie z kasa z Moneybookers.

EDIT: gdzie jest link do zakladow live? bo nie moge znalesc %-)

sh3v

Użytkownik zbanowany

Wysłany: 2008-06-17, 11:48    

CytatBPL napisał/a:
Nistety nie znajdziesz bo ten amatorski buk nie ma czegoś takiego %-)

to nie zafajowo :zaskoczony: obracam bonusa i spier.... stad :D

EDIT: "Minimalna ilość zdarzeń to 2. Brakuje jeszcze 1 zdarzenia." - o rzesz :k: ...

EDIT2: "Wypłatę będzie można zrobić po 28.06 22:51" No to juz jest KUR*S*WO!

pershing
szczęśliwy człowiek

Wysłany: 2008-06-19, 15:18    

Cytatsh3v napisał/a:

EDIT: "Minimalna ilość zdarzeń to 2. Brakuje jeszcze 1 zdarzenia." - o rzesz :k: ...

Wszystko bylo w regulaminie ;))
CytatCytat:

7. wymagany „obrót” klient może dokonać na dowolnej liczbie zakładów (min. dwa zdarzenia na kuponie)
10. wypłata z konta zasilonego bonusem możliwa jest po 10 dniach od chwili wymaganego „obrócenia” bonusem oraz depozytem

sh3v

Użytkownik zbanowany

Wysłany: 2008-06-19, 19:28    

Cytatpershing napisał/a:
Cytatsh3v napisał/a:

Wszystko bylo w regulaminie ;))
CytatCytat:

7. wymagany „obrót” klient może dokonać na dowolnej liczbie zakładów (min. dwa zdarzenia na kuponie)

A kto czyta regulaminy %-) jakos przezyje te 10 dni, dobrze ze juz mozna single grac po obruceniu :smiech:

ugly28

Tematy: 2

Użytkownik zbanowany

Wysłany: 2008-08-25, 22:37    

buk ten jest do bani, problemy z wyplata kasy, malo zdarzen do obstawiania - amatorstwo

sowaa

Tematy: 32

Wysłany: 2009-02-07, 13:06    

Przedłużamy karnawał w BetGun.COM

Dokonaj wpłaty na swoje konto (również dla nowozałożonych kont) A otrzymasz bonus 50% od depozytu do 500 zł. !!

Zapoznaj się z zasadami promocji i rozpocznij grę już teraz

Przedłużamy karnawał - edycja 3

1. promocja dla wybranych kont spełniających jej warunki rozpoczyna się z dniem 07.01.2009 godz. 0.00.
2. promocja "Przedłużamy karnawał" przeznaczona jest dla zarejestrowanych użytkowników www.BetGun.com , którzy otrzymają informację o promocji via email. Informacja o tym, że konto objęte jest promocją dostępna jest również w zakładce "finanse" oraz "ustawienia" po zalogowaniu na konto.
Również noworejestrujący się użytkownicy mogą wybrać promocję (zarejestrowanych do 01.03.2009 godz. 00.00).
3. promocja przyznawana jest jednorazowo.
4. aktywacja przyznanego bonusa w wysokości 50% depozytu następuje po zasileniu konta nie później niż do 01.03.2009 godz. 00.00.
5. kwota przyznanego bonusa to maksymalnie 500 zł. / 125 Euro / 156 USD / 122,5 GBP
6. bonus musi zostać „obrócony” czterokrotnie, a kwota początkowego depozytu dwukrotnie w zakładach oferowanych na www.BetGun.com
7. wymagany „obrót” klient może dokonać na dowolnej liczbie zakładów, przy dowolnych stawkach, z minimum dwoma zdarzeniami na kuponie w tym z minimum jednym zdarzeniem z kursem 1,4
8. każdorazowa wygrana gry bonusem zasila stan konta bonusa, a każdorazowa wygrana gry depozytem zasila stan konta głównego
9. zakłady „no action” nie są wliczane do bilansu „obrotu”. Zakład „no action” to zakład wykonany na obie strony tego samego zdarzenia.
11. w czasie korzystania z promocji zakłady zawierane przez gracza nie łączą się z innymi promocjami, bonusami trwającymi w tym czasie na www.BetGun.com
12. obrót bonusem oraz kwotą depozytu nie zalicza się do bilansu programu lojalnościowego oraz partnerskiego
13. wpłata kwoty depozytu oraz rozpoczęcie gry jest równoznaczne z zaakceptowaniem postanowień tego regulaminu jak również ogólnego regulaminu gry w BetGun.com
Po rozpoczęciu gry z bonusem klient nie może wycofać środków do czasu spełnienia warunków regulaminu promocji.
14. przed rozpoczęciem gry klient może zrezygnować z promocji "przedłużamy karnawał" – nie akceptując jej warunków. Kwota bonusa zostanie usunięta z konta gracza.
15. nie będą akceptowane konta założone z tego samego adresu IP, od osób spokrewnionych ze sobą, z identycznymi adresami lub kontami bankowymi, konta wskazujące na próbę wyłudzenia bonusa.
16. dane osobowe podane podczas zakładania konta na www.BetGun.com muszą być zgodne z danymi podanymi w ustawieniach dla wypłaty na konto bankowe. Wymagane jest wypełnienie prawidłowo wszystkich pól.
17. w przypadku naruszenia regulaminu, BetGun.com zastrzega sobie prawo do zablokowania oraz likwidacji konta gracza łamiącego owe postanowienia. UWAGA! blokada konta to także blokada środków znajdujących się na koncie.

janekjanekjanek

Tematy: 0

Wysłany: 2009-10-19, 20:56    

Nie wiem czemu ale mam słabość do tego bukmachera może dlatego że odnosiłem tam największe wygrane , ale i najwyższa przegrana właśnie też w tym bukmacherze nastąpiła . Do Bukmachera tego zachęciło mnie to że nie interesują ich skany naszych dokumentów a gdy zaczynałem z bukmacherką nie miałem jeszcze 18 lat więc o żadnym dokumencie z mojej strony nie było mowy . Pamiętam dzień jakby to było wczoraj pierwsza zlecona wygrana na konto Moneybookers niewielka suma bo około 120 zł ale wtedy człowiek młody i głupi to się cieszył na piwo było :) chociaż wtedy piło się margoty tanie wina ;-) ale nie o tym mowa... I Już wtedy pierwszy szok wypłata w poniedziałek zlecona o 15 odrazu po szkole i co i przed 21 godziną już moje 120 zł było widoczne na koncie Moneybookers . Przez rok czekałem aż do 18 żeby wypłacać na konto bankowe i tak przez rok udawało sie pokonywać buka bez żadnych limitów no bo jakimi ja wtedy stawkami grałem to śmiech na sali , ale każdy zaczynał kiedyś . W międzyczasie liczne promocje a promocję mają na dobrym poziome i nie trudne do wyrobienia . Zawsze udawało się wygrywać z bonusu tak tak wiem ta skromność ;-) Bardzo mi też się podoba system poleconych można na tym sporo zarobić ja miesięcznie mam 120-200 zł czyli na kupon jest... Nadszedł czas gdy miałem lat 18 szybko do banku zalożyć konto izzy mbank i wtedy cały szmal z 18 wpłaciłem matka się wydzierała z tydzień ale opłaciło się najwyższa moja wygran 2300 zł i co i dalej bez limitów szybko zlecona wypłata dokłądnie 3201 zł zlecona po południu w wtorek i co ? i w środe po 12 była na moim koncie bankowym kosmos meksyk i do bez dowodów . BetGun ma też bardzo dobrą ofertę nawet na 2 ligę polską wschodnią i zachodnią co mnie bardzo cieszy bo ostatnio tylko takie spotkania gram . Ale także rozbudowana oferta na siatkówkę koszykówkę naprawdę firma solina i godna pochwały
Jeszcze bym zapomniał dla mnie bardzo ważne jest to że w Betgunie nie ma kasyna bo potrafiłem na tym naprawdę dużo przegrać...

pershing
szczęśliwy człowiek

Wysłany: 2009-11-02, 16:15    

Mają nową promocję dla "wszystkich":

Sprawdź czy Twoje konto bierze udział w nowej promocji BetGun.com

35% bonus do 250 PLN od Twojej wpłaty

# promocja polska przeznaczona jest dla zarejestrowanych użytkowników www.BetGun.com, którzy do dnia 01.11.2009:
- dokonali przynajmniej 1 zakładu,
- ich bilans konta jest ujemny (tzn. suma wszystkich wpłat do sum wypłat i stanu konta wykazuje stratę),
- nie biorą obecnie udziału w innej promocji
- ORAZ dla kont nowych oraz dla tych, na których nie dokonano do dnia 01.11.2009 żadnej wpłaty.
Informacja o tym, że konto objęte jest promocją dostępna jest w zakładce "finanse" oraz "ustawienia" po zalogowaniu na konto.

Niestety się nie załapałem %-)

kha1

Tematy: 17

Wysłany: 2009-11-26, 18:44    

Nie miałem kłopotów, wiem, że jesteście zrażeni, ale BetGun ostatnio naprawde odwala kawał dobrej roboty. Cztałem o nich sporo opinii na różnych forach i sprawdziłem z ciekawości. Nic złego się nie stało więc polecam gorąco.

BePe

Tematy: 1942

Wysłany: 2011-02-19, 15:15    

Aktualna promocja:
30% do 140 PLN

BetGun

>>> ODBIERZ BONUS 350 PLN TUTAJ <<< ||  >>> Obstawianie.com Promo Video <<<

BePe

Wysłany: 2011-05-12, 16:17    

kha1

Wysłany: 2011-11-17, 09:52    

BePe - dziś dostałem od nich maila, że powstała nowa promocja Reaktywacja, jest tym razem 35% do 245PLN, więc warto się zainteresować.

beci1910

Tematy: 3

Wysłany: 2011-11-21, 13:15    

Też dostałęm tego e-mail hmmm moim zdaniem średnio atrakcyjna oferta. Może trzeba poczekać do świąt na innych buków coś wymyślą lepszego żeby zachęcić do wpłacania kasy :-)

betsson1

Tematy: 5

Wysłany: 2011-12-15, 10:42    

niby średnia, ale lepsze to niż nic, zwłaszcza że ostatnio ich kursy są bardzo przyzwoite, a nowa polityka wpłat zachęca do zagrania.

BePe

Wysłany: 2012-03-03, 18:31    

>>> BetGun <<<

kha1

Wysłany: 2012-04-03, 12:11    

Nie wiem czy zwrócił ktoś uwagę, ale zmienili w końcu szatę graficzną i dodali te zakładi Top Bets - całkiem fajnie im to wyszło.

Tagi: betgun :: bukmacherzy
Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » BetGun