Dołączył: 24 Sie 2005 Tematy: 64 Posty: 976 Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-02-14, 20:34
hehe popatrzylem tak z grobsza i taki sobie ten buk:)
Kursy tez marne..
_________________ [b] Yo
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-14, 20:52
No ziomal nie przesadzaj kursy całkiem w porządku, zwłaszcza w tenisie. BPL nie wiesz czasem czy nie będzie jakiejś promocji na początek skoro rozpoczynają swoją działalność?
Dołączył: 14 Lut 2006 Tematy: 0 Posty: 6 Skąd: mail
Wysłany: 2006-02-14, 21:26
Witam,
moderator prosił o kilka informacji więc:
BetGun.com nie jest klonem Oferujemy: - wygrane bez podatków - serwis w 100% polskojęzyczny - live chat - szeroką ofertę polskich zakładów sportowych. - bardzo atrakcyjne kursy - szybkie wypłaty - program lojalnościowy - przejrzyste warunki - rozpoczęcie gry w 5 minut
kursy - cóż porównywać każdy może ALE jak to są niskie to cóż Panie Ziomal nie będę polemizował ;-))
Do tego dla każdego zarejestrowanego gracza przez pierwsze 14 dni program lojalnościowy na 5 poziomie. Nie mamy oferty "pieniądze za zarejestrowanie" GDYŻ nie mamy polityki utrudniania wypłat, wielu zależności i warunków kiedy można, ile razy trzeba obrócić itd. Wygraną można od razy rozporządzać wedle uznania.
Za ok 1-2 tyognie pojawi się happy hour czyli czasowo podnoszone kursy. Kursy już chyba i Pana Ziomala wtedy zadowolą ;-)
ich promocja na poczatek to 5% od wygranych kuponow mogliby dac na poczatek 10% a nie 5%
_________________ www.usbet.org - Serwis w peÂłni poÂświecony sportom AmerykaĂąskim, typy z NBA, NHL, MLB, NFL.
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-15, 08:07
no dla mnie ok, nie może być buka w którym nie będe zarejestrowany
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-15, 09:43
nazgul70 napisał/a:
Witam,
moderator prosił o kilka informacji więc:
BetGun.com nie jest klonem Oferujemy: - wygrane bez podatków - serwis w 100% polskojęzyczny - live chat - szeroką ofertę polskich zakładów sportowych. - bardzo atrakcyjne kursy - szybkie wypłaty - program lojalnościowy - przejrzyste warunki - rozpoczęcie gry w 5 minut
kursy - cóż porównywać każdy może ALE jak to są niskie to cóż Panie Ziomal nie będę polemizował ;-))
Do tego dla każdego zarejestrowanego gracza przez pierwsze 14 dni program lojalnościowy na 5 poziomie. Nie mamy oferty "pieniądze za zarejestrowanie" GDYŻ nie mamy polityki utrudniania wypłat, wielu zależności i warunków kiedy można, ile razy trzeba obrócić itd. Wygraną można od razy rozporządzać wedle uznania.
Za ok 1-2 tyognie pojawi się happy hour czyli czasowo podnoszone kursy. Kursy już chyba i Pana Ziomala wtedy zadowolą ;-)
Zapraszamy.
już macie plusik za kontakt z potencjalnymi klientami, tylko tak dalej w końcu ktoś na to wpadł
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-02-15, 09:43, w całości zmieniany 1 raz
Strasznie podejrzany ten buk. Niepodanie podstawowych danych takich jak numer telefonu, faxu, dokładnego adresu siedziby firmy świadczy o ich nieprofesjonaliźmie. Wykupienie domeny na rok świadczy o braku funduszy bądz też zamiarze szybkiego zwinięcia manatków. Jak dla mnie za dużo niewiadomych.
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-15, 15:39
taaa tylko po co kopiujesz teksty z innego forum ?
Niczego nie kopiuje stwierdzam czego mi brakuje, żeby im zaufać i ulokować u nich swoje środki
PS. Pozatym każdemu rozsądnemu graczowi powinno wyżej wymienionych rzeczy brakować
Ostatnio zmieniony przez teusz 2006-02-15, 15:55, w całości zmieniany 1 raz
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-15, 16:06
no no
Co do danych adresowych fakt brakuje, zobaczymy czy sie pojawia...
Cytat:
PS. Pozatym każdemu rozsądnemu graczowi powinno wyżej wymienionych rzeczy brakować
Szczegolnie zarejestrowanej domeny na dluzej niz rok Jedni resjestruja domene na rok pozniej przedluzaja co rok, inni od razu z gory na x lat. Koszt domeny w tym przypadku com to jakies 7$ wiec brak funduszy z tym nie ma napewno nic wspolnego...Zobaczymy jak sie rozwinie, po co od razu nastawiac sie anty
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-02-15, 16:09, w całości zmieniany 2 razy
Dołączył: 14 Lut 2006 Tematy: 0 Posty: 6 Skąd: mail
Wysłany: 2006-02-15, 16:16
Aby nie wdawać się w dyskuje ostatni wątek od nas bo widzę, że niektóre osoby zaczynają szukanie spisku dziejowego.
Domena kosztuje 50 zł./rok - więc nawet moje dziecko miałoby pieniądze na wykupienie jej na 10 lat. Nie pojmuję więc co to za linia "ataku"? domenę się wykupuje co roku na kolejny i już.
Firma posiada konto firmowe w polskim banku. A jak ktoś zna polskie realia - to chyba wie ile dokumentów i zaświadczeń trzeba w Polsce przedstawiać. Więc tematy dot. nielegalności itp. - cóż nielogiczne.
Nr tel. Jesteśmy firmą internetową. Nie podajemy tel. bo nie przyjmujmy zakładów telefonicznych. A infolinia dla polskich klientów powstanie za czas jakiś. A nie bedziemy podawać tel. do firmy by ktoś ciągle dzwonił i sprawdzał czy ktoś podniesie - nie mamy obsługi telefonicznej dla graczy.
A czas i gracze którzy u nas już grają i będą grać wszystkich przekona.
Aby nie wdawać się w dyskuje ostatni wątek od nas bo widzę, że niektóre osoby zaczynają szukanie spisku dziejowego.
Domena kosztuje 50 zł./rok - więc nawet moje dziecko miałoby pieniądze na wykupienie jej na 10 lat. Nie pojmuję więc co to za linia "ataku"? domenę się wykupuje co roku na kolejny i już.
Firma posiada konto firmowe w polskim banku. A jak ktoś zna polskie realia - to chyba wie ile dokumentów i zaświadczeń trzeba w Polsce przedstawiać. Więc tematy dot. nielegalności itp. - cóż nielogiczne.
Nr tel. Jesteśmy firmą internetową. Nie podajemy tel. bo nie przyjmujmy zakładów telefonicznych. A infolinia dla polskich klientów powstanie za czas jakiś. A nie bedziemy podawać tel. do firmy by ktoś ciągle dzwonił i sprawdzał czy ktoś podniesie - nie mamy obsługi telefonicznej dla graczy.
A czas i gracze którzy u nas już grają i będą grać wszystkich przekona.
yhy tylko zastanawia mnie jedna sprawa Przeciesz w Polsce jest prawo, które zabrania firmom bukmacherskim wykonywania usług on-line, więc jak to jest bo ja już tu nic nie rozumiem
tak w ogóle to chyba można wpłacić te 40 zł minimum i zobaczyc jak się będą spisywać dziś zrobiłem już przelweik, jutro moje 50 zł powinno dojsć i spróbuje pomnożyc
Dołączył: 17 Sie 2004 Tematy: 22 Posty: 924 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-02-16, 01:37
teusz nie koniecznie musza miec trojany na stronie, to mogl byc zbieg okolicznosci ze zlapales w momencie wejscia na ich strone Ja wielokrotnie juz lapalem przy wejsciach na to forum albo na kickera
Dołączył: 14 Lut 2006 Tematy: 0 Posty: 6 Skąd: mail
Wysłany: 2006-02-16, 09:37
oj widać komuś bardzo nie na rękę, że pojawił się nowy bukmacher i to z tak dobrą ofertą!
poczuli widać, że trzeba działać i próba pisania każdej głupoty na każdym forum stała się misją walki z nowym konkurentem ;-)
dla poważnych graczy - płatności Moneybookers nie są na razie niestety natychmiastowe - tylko ok 30 min zwłoki - gdyż system Moneybookers skutecznie odmiawia współpracy.
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-16, 09:46
Cytat:
oj widać komuś bardzo nie na rękę, że pojawił się nowy bukmacher i to z tak dobrą ofertą!
poczuli widać, że trzeba działać i próba pisania każdej głupoty na każdym forum stała się misją walki z nowym konkurentem ;-)
nazgul70 spiskowa teoria dziejów? Najpierw userzy na forum, terazmoneybookers niedługo pewnie hakerzy. Nic powodzenia, ale zamiast szukać spisków lepiej przeznaczyłbyś energie na wyeliminowanie rażących błędów i trojanów ze strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group