Konto mam po aktywacji ale promocyjnego 20 nie dostalem, nie robiłem zadnych przekretów itp. co jest grane? Pisałem do nich o 20 zł promocyjne a oni nawet nie odpisali...
Ostatnio zmieniony przez Waldek999 2006-07-05, 23:23, w całości zmieniany 1 raz
Prawdopodobnie przyczyna tkwi w serwerze poczty. Wysłaliśmt ponownie maila aktywacyjnego.
Jeżeli możemy jeszcze w czymś pomóc - prosimy o kontakt z nami! W pilnych sprawach, prosimy o kontakt z naszym angielskim supportem pod numerem +44 20 729 01 150.
Email przyszedł kilka minut przed linkiem aktywacyjnym.
Dołączył: 24 Paź 2005 Tematy: 30 Posty: 734 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-07-06, 12:12
Ehhhhh ja tez mam problemy zwiazane z ta promocja najpierw czekalem około 15 h az dostane link aktywacyjny ,de facto przyszedł chwile po moim pierwsyzm kontakcie z supportem...
Potem napisalem kolejnego miala ,w zwiazku z przyznaniem bonusa na kotrego mialem czekac"około kilku godzin" ,a mimo to po 24 h dalej na koncie było 0
Brak odp. na moj mail przyczynil sie do napisania kolejnego dzis rano ,gdyz na bonusa czekam juz okolo 48 h- i mimo tego ze organizator pisal ze sa problemy z weryfikajca bo ludzie zakladali po kilka kont to uwazam to juz za przegiecie...
I napewno nie chodiz tu o fkat ze mam konot na o2.pl bo przeciez 2 maile juz od nich dostlaem wiec jak naraize bardzo slabe zdanie na temat tego buka i jego supportu...
Obrót w tej promocji to było 5 razy bonus, czy 5 razy bonus + depozyt? Bo dałbym sobie rękę uciąć że jak wpłacałem (10.czerwiec) sam bonus, ale teraz support twierdzi że w regulaminie jest opcja bonus+ depozyt ... :devil1:
Dołączył: 24 Paź 2005 Tematy: 30 Posty: 734 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-07-06, 18:33
Nie no ja napewno nie zaufam temu bukowi...
Takiego tempego supportu to ja jeszcze nie spotkalem ... Tak jak wyzej wspomnialem pisalem juz do nich 2 maile w sprawie bonusa ktorego jeszcze nie otrzymalem ...jaki jest tego efekt??
-po pierwszym mailu zero reakcji -po drugim mailu -druga wiadomosc z kodem aktywacyjnym i oferta b uka(poker,zaklady i inne pierdoły...)
Jeszcze raz napisze do nich mail i jak nie poskutkuje to TO ZNACZY TO JEDYNIE TYLE ZE TO BUK Z D*PY!!
rozmawiałem na gg z gościem z betssona i kazdy kto założył jedno konta otrzyma bonusa, po prostu są zasypani mailami, wiec nie ponawiajcie czasami kilka razy tych samych pytań, bo to przedłuża.
_________________ Sluchaj wiatru, badz ta jedyna...zaufaj mi, zaufaj tylko listopadowym lisciom
rozmawiałem na gg z gościem z betssona i kazdy kto założył jedno konta otrzyma bonusa, po prostu są zasypani mailami, wiec nie ponawiajcie czasami kilka razy tych samych pytań, bo to przedłuża.
To ja dodam, ze następny który zacznie płakać, ze niema bonusa lub zapyta się o niego zarobi ostrzeżenie.
Wysłany: 2006-07-07, 09:36
Kurde ale sie sr... za tymi 20 złotymi, dajcie sobie luz. Maila wysłaliście to teraz siedzieć i czekac, a nie sie żalić. Kasa darmowa a wam jeszcze źle. Zapomnieliście jak było z Bet24 jak freebety były itp? Przeciez tu pół narodu sie zarejerstrowało i oni muszą te tysiace maili uwzględnić chyba nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group