Dziś zauważyłem że moje konto zostało odblokowane, jeszcze wczoraj było "zamrożone". Mam mieszane uczucia co do całej sytuacji, zważywszy, że nie dostałem nawet maila z wyjaśnieniami. Ciekawe co będzie przy wypłacie
Znalazlem na szwedzkim forum bukmacherskim specjalne haslo promocyjne do betssona, w szwedzkim wydaniu playboya jest pormocja ze podwajaja o 50 euro depzoyt wszystkim nowym graczom ktorzy wpisali w kodzie pormocyjnym "playboy". Jeden ziomek moj juz tak zrobil i podwoili mu konto o 50 euro!
No i już sie nie dowiem co będzie przy wypłacie - cała kasa poszła sie ...
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-17, 17:40
Betsson HAPPY HOURS Z okazji finału Ligi Mistrzów Barcelona - Arsenal specjalna oferta dla aktualnych i nowych uzytkowników Betsson.com: Wszyscy nowi uzytkownicy którzy zarejestruja sie w dniu dziesiejszym i dokonaja depozytu do 20.15 (karta, MB/neteller) moga liczyc na bonus 150% (max. 100zł depozyt +150zł bonus*) Przynajmniej 50zł z bonusa musi byc wykorzystane w zakładach z szerokiej oferty Betsson.com na mecz Barcelona - Arsenal
Obowiazkowo kod promocji: meczLM
Dla dotychczasowych klientow Betsson.com takze przygotował dodatkowy bonus 50% na doładowanie konta (max.100zł depozyt +50zł bonus*). Bonus musi byc wykorzystany w zakładach z szerokiej oferty Betsson.com na mecz Barcelona - Arsenal Oferta aktualna do godziny 20.15 17.05.06 (Nie mozna łaczyc z promocjami "Red&Yellow Cards ani "GEM&SET)
*Przed wypłata obowiazuja takie same warunki jak w promocji 1-2-3 START -> http://www.Betsson.pl/promocje/mecz
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-05-17, 17:42, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2006-05-23, 16:36
Przelewy24.pl - Bezpośredni przelew na polskie konto bankowe!!! Wprowadziliśmy nowy, najbardziej rewolucyjny sposób dokonywania wpłat na konto w Betsson.com - Przelewy24.pl! Korzystając z tego sposobu dokonywania wpłat zyskujesz: - 0% prowizji dla Betsson - 0% prowizji Twojego banku! - pieniądze znajdują się na Twoim koncie Betsson średnio po 2-3 minutach! Skorzystaj z tego sposobu wpłaty na konto Betsson i zgarniaj dostępne bonusy!
Wysłany: 2006-05-29, 16:48
Jak sadze popelniles blad przy przelewie (dales przedplate), skontaktuj sie z serwisem przelewy24 lub:
wejsc na strone Betsson wpisac taka sama kwote i pozniej wejsc nie na bank tylko tam gdzie pisze przedplata podac tam haslo i numer ktore powinienes zapisac jak robiles przelew na przelewy24 (jesli nie zapisales nie ma problemu pisz maila do przelewy24 i dostaniesz odpowiedz) kasa bedzie natychmiast na koncie Betsson zawsze trzeba poczekac (nic nie robic) po zatwierdzeniu wszystkiego na przelewy24 wtedy potwierdza i kasa automatem w Betsson
Wysłany: 2006-05-29, 17:08
Właśnie nie dałem na przedpłate, tylko weszedłem na Betsson, kliknąłem wpłata przelewy24.pl i wpłaciłem kase poprzez mBank, widziałem tam taka opcje przedpłata ale ja przelałem kase normalnie i niestety jeszcze jej nie ma...
Edit: grajek zapytaj qmpla po jakim czasie przydzielili mu bonsa i czy podał prawdziwe dane (najbardziej mnie interesuje kraj zamieszkania). Zarejestrowałem się z kodem "playboy", wpłaciłem kartą 50e i póki co ani śladu bonusa. Trochę poczekam na rozwój sytuacji
Ostatnio zmieniony przez 989898 2006-05-30, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-06-01, 21:39
Mam pytanie odnośnie tej promocji. W jednym z podpunktów pisze: "Przed dokonaniem wypłaty, należy obrócić kwotą bonusu pięciokrotnie, inwestując ją w zakłady sportowe, na które kurs (lub suma kursów) nie jest mniejszy niż 1,23. Z kwoty bonusu oraz kwoty wpłaconej do wysokości której został wypłacony bonus nie można korzystać na Giełdzie Zakładów, w Kasynie oraz Pokerze dopóki nie zostanie wykonany wymagany obrót. Obrót należy wykonać w ciągu 1 miesiąca." Czyli w ciągu jednego miesiąca trzeba obrócić pięciokrotnie inaczej bonus przepadnie? Wydaje mi się to nierealne.
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-01, 22:10
Oczywiście, że jest to realne, chociaż jest to również trudne. Trzeba jednak przyznać, że to jest kurs 1.23 a nie 1.5 czy 1.7 jak u innych - a co za tym idzie na jednym meczu tenisa można coś takeigo zrobić i zagrać nawet za pełną stawkę! Dlatego też pięciokrotny obrót nie jest niemożliwy.
Wysłany: 2006-06-02, 15:09
bannau napisał/a:
Czy Betsson posiada konto w Polsce/w polskim banku?
Przelewy24.pl - Bezpośredni przelew na polskie konto bankowe!!! Wprowadziliśmy nowy, najbardziej rewolucyjny sposób dokonywania wpłat na konto w Betsson.com - Przelewy24.pl! Korzystając z tego sposobu dokonywania wpłat zyskujesz: - 0% prowizji dla Betsson - 0% prowizji Twojego banku! - pieniądze znajdują się na Twoim koncie Betsson średnio po 2-3 minutach! Skorzystaj z tego sposobu wpłaty na konto Betsson i zgarniaj dostępne bonusy!
Wystarczy wejsc na stronke i widnieje taka oto informacja
Wlasnie wplacilem i juz 15 minut mam przed soba komunikat "czekaj na strone transferu Przelewy24.pl..."
Nic sie nie laduje... Mam 1,5Mbit lacze wiec nie wiem o co chodzi
Dobra... byla mala zawiecha... zadzwonilem do goscia z przelewy24.pl i mi powiedzial ze jesli sianko zniknelo z mojego konta to Betsson powinien juz je dostac i moge zamknac te strone... Dla pewnosci wszedlem wstecz i kliknalem jeszcze raz "wyslij potwierdzenie" Odswiezylem Betsson i sianko juz jest:) teraz tylko czekam na bonus
Ostatnio zmieniony przez bannau 2006-06-02, 16:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group