Ja przelewem bankowym,a pisze ze od 1 dnia do 3 wiec troche mnie juz denerwuja ;]
[ Komentarz dodany przez: FAN: 22-06-2006, 14:58 ] kiedy zleciłeś wypłate? wiesz, że to są dni robocze? :> podawaj więcej informacji jak masz problem - łatwiej będzie go rozwiązać
Wysłany: 2006-06-26, 10:13
Witam!
Zapraszam wszystick polkich graczy na gielde Betsson ( gdzie mozna grac po naprawde wysokich kursach , takze live) Do konca mundialu Betsson bierze tylko 2% od wygranej na dany zaklad.
KROTKA INSTRUKCJA OBSLUGI
Na giełdzie Betsson przy każdym zakładzie są do wyboru dwie strony:
- WYGRA (kolor niebieski) - NIE WYGRA (kolor pomarańczowy)
Na przykladzie : Polska - Ekawdor ( niestety bez tabelki, ale wystraczy wejsc na gielde Betsson i do kazdego zakladu wyglada to tak samo )
Jeżeli chcesz postawić zakład na zwycięstwo Polski, spójrz na lewą stronę tabelki "Wygra", masz tam podane kursy wraz z kwotami, za które maksymalnie możesz zagrać dany kurs. Na niebiesko zawsze jest najwyższy możliwy kurs do zagrania. Jeśli jest on dla Ciebie odpowiedni wybierz i zatwierdź zakład za wybraną przez Cienie kwotę. Gdy chcesz zagrać za wyższy kurs, możesz o niego poprosić wybierając najwyższy kurs z niebieskiej kolumny. Następnie w okienku akceptacji wpisz interesujący Cię kurs wraz ze stawką, którą gotowy jesteś postawić na zwycięstwo Polski. Po zaakceptowaniu Twój zakład pojawi się po prawej pomarańczowej stronie tabelki, gdzie będzie oczekiwał na kupującego. Twoja stawka zostanie zamrożona do czasu kupna, lub jeżeli zakład nie znajdzie nabywcy do rozpoczęcia spotkania Polska - Ekwador.
Giełda daje Ci też możliwość wystawienia własnych kursów na to spotkanie. Jeśli Twoim zdaniem Polska nie pokona Ekwadoru, spójrz na prawą stronę tabelki. Znajdują się w niej kursy po jakich gracze chcą są zagrać zwycięstwo Polski wraz z kwotami, jakimi gotowi są postawić na ten zakład. Jeśli jesteś gotowy sprzedać ten zakład innemu graczowi po kursie 2.10 kliknij w ten sektor i wpisz stawkę oraz zatwierdź zdarzenie. Możesz także zaproponować niższy kurs, wówczas Twój zakład - wraz z kwotą, którą gotowy jesteś przyjąć - znajdzie się po lewej stronie tabelki i będzie oczekiwał na kupującego. W tym przypadku wygrywasz jeśli Polska zremisuje lub przegra.
Pamiętaj że do czasu gdy Twój zakład nie znajdzie nabywcy możesz w każdej chwili go anulować, wszelkie dostępne opcje i informację na temat swoich zakładów znajdziesz w zakładce "Menadżer zakładów".
Prawdopodobnie przyczyna tkwi w serwerze poczty. Wysłaliśmt ponownie maila aktywacyjnego.
Jeżeli możemy jeszcze w czymś pomóc - prosimy o kontakt z nami! W pilnych sprawach, prosimy o kontakt z naszym angielskim supportem pod numerem +44 20 729 01 150.
Email przyszedł kilka minut przed linkiem aktywacyjnym.
"Odnośnie brak otrzymania linku aktywacyjnego konta, informujemy że występują kłopoty z ich dostarczeniem na serwery WP.pl oraz o2.pl Firma Betsson.com nie ma żadnego wpływu na to."
Ja mam właśnie z WP. Zastanawiam się jak ten problem rozwiążą
z tego co ja wiem to przeciąga sie to bardziej z powodu sprawdzania danych osób, bo niektórzy zakładali sobie konta na fałszywe nazwiska, lub na dziadków, babcie itd. czytałem na jednym forum, ze rokardzista zalozył 50 kont, więc trzeba czekać.
_________________ Sluchaj wiatru, badz ta jedyna...zaufaj mi, zaufaj tylko listopadowym lisciom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group