Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-03-03, 14:22 Betway Poker
Wszystkie pytania , wątpliwosci dotyczace tylko tego pokerrom'u nalezy tu wpisywac inne posty nie zwiazane z tym tematem będa usuwane bez powiadomienia !
Wiosna, to jedna z najpiękniejszych pór roku, Betway.com docenia to i daje ci $10,000 powodów do wejścia w prawdziwie wiosenny nastrój!
Przygotuj się do akcji pokera i przygotuj dodatkowe miejsce w portfelu, czekają darmowe pieniądze!
W niedzielę 22 Kwietnia o 15:00 CET damy ci szansę na wygranie darmowych pieniędzy w bezpłatnym turnieju $10,000 wiosenny freerool! Udział jest kompletnie bezpłatny, a wszystko co musisz zrobić, to po protsu wygrać! Prawdziwi gracze, prawdziwe turnieje, prawdziwe pieniądze!
Po zgarnięciu swojej części $10.000$ nie przegap naszego gwarantowanego turnieju $5.000 z $1 w buy in o 19:00 CET.
Przygotuj swoją najwyższą formę i przysiądź się do stołów Betway.com
Wysłany: 2007-04-17, 18:12
Z przykrością muszę napisać że Betway wali w ch....równo
Zagrałem turniej gdzie nagrodami były nagrody rzeczowe,wiadomo jak nie ma kasy do wygrania to sie sprawdza czy w turnieju mozna zagrać bo po co grać skoro nie mozna wygrac...Nic nie pisało dla kogo jest ten turniej -to gwarantuje-nic a nic na 1000%-więc pomyślałem ze tur jest dla wszystkich i hyc sie zarejestrowałem-zdobyłem 4 miejsce i tu zaczęły sie problemy bo support mnie zje*** ze gram turniej dla graczy z norwegii i ze jeszcze raz too oni mnie zablokują i wogóle...a ze charakter niepokorny i sie zacząłem stawiać i podawać argumenty za moją racją to sie okazało ze nagle był to turniej na hasło(i co z tego?) i samo to mi zabrania wziąć udział -debile?
a oto jak wyglądał FT ja(polak),2 norwegów,6(!) łotyszy-typowo norweski jak widać.....nie wiem moze ci z łotwy mieli norweskie rysy twarzy chociaż.....
w całym turze norwegów było z 20 na 75.....
Ręce sobie dam obciąć ze nic w lobby nie pisało ze jest to tur dla norwegów....zresztą satelitki były do niego jakies badziewne nawet i tez tam nie pisało
Gdy im zabrakło argumentów(w sumie nie podali żadnego z sensem) zamknęli mi konto w Betway-hmm...niesmak pozostał...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group