Wysłany: 2006-04-28, 17:07
A co do wypłat, wypłacał juz ktos? Wczoraj dokładnie czytałem regulamin, strasznie zawile są procedury do wypłacenia pieniedzy, czy moze mi sie tak tylko zdaje?
Wysłany: 2006-04-29, 19:09
Czy jesli konto bedzie zarejestrowane na moją matke a wplace pieniadze ze swojego konta (tylko inne imie bedzie), to czy wplata dotrze, czy moga byc jakies komplikacje?
Czy jesli konto bedzie zarejestrowane na moją matke a wplace pieniadze ze swojego konta (tylko inne imie bedzie), to czy wplata dotrze, czy moga byc jakies komplikacje?
Przy wplacie nie powinno byc zadnych problemow, problemy moga sie pojawic gdy bedziesz chcial wyplacic z buka(na matke zarejestrowane konto) na swoje konto bankowe.
mam taki problem ze nie mogę sie zarejestrowac wypełniam dane i jest to pierwszy krok, klikam dalej i wyświetla mi się strona główna tej firmy wie moze ktoś co mam zrobić ??
Ja też tak miałem, gdy próbowałem się zarejestrować używając Opery. Jeśli z niej korzystasz spróbuj się zarejestrować przy pomocy innej przeglądarki, np. firefoxa i nie powinno być problemów.
Ja też tak miałem, gdy próbowałem się zarejestrować używając Opery. Jeśli z niej korzystasz spróbuj się zarejestrować przy pomocy innej przeglądarki, np. firefoxa i nie powinno być problemów.
Dzięki używam opery i lipa a na firefox-ie poszło bez problemu
vednaster napisał/a:
Udalo sie ;] hehe wpisalem tylko pola znaczone * wczesniej wpisywalem wszystko i nie lapalo ;] depozyt dokonany - czekamy na bonusa ;] mail wyslany ;]
Po co wysłałeś maila ? czy trzeba cos wysłać, żeby przyznali bonus? bo ja wpłaciłem kase przed chwilą i sie zastanawiam
Ostatnio zmieniony przez wnunio 2006-04-30, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
O co chodzi z zamknieciem konta bankowego? Kto wam takich rzeczy naopowiadal? Ja wplacilem kase w czwartek i jeszcze jej nie mam,zaczynam sie obawiac,prosze o wyjasnienie,pzdr
A faktycznie jestna stronie napisane. Mam nadzieje ze wplaty dokonane przed zamnknieciem zaksieguja a jak nie to trzeba bedzie sie zebrac i napisac do nich.
"Oczekujemy na potwierdzenie z banku ostatnich zaksiegowanych depozytow. Nie otrzymalismy ich jeszcze z powodu swiat 1 i 3 Maja. Prosze sie nie martwic, pana depozyt na pewno sie odnajdzie i bedzie aktywowany na koncie gracza." - tak mi odpowiedzieli na zapyatnie o zamknieciu konta bankowego, moze bedzie OK.
Wysłany: 2006-05-03, 12:54
To zamknięcie ich konta powoduje ,że na dzień dzisiejszy nie da się do Betway.com wpłacać kasę poprzez bank i trzeba czekać do końca maja aż otworzą nowe konto. Dobrze rozumuję???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group