1.1.1 YOU MAY NOT PARTICIPATE IF YOUR JURISDICTION IS THE UNITED STATES OF AMERICA, CUBA, IRAN, IRAQ, IVORY COAST, NORTH KOREA, POLAND, SOUTH AFRICA, THE SUDAN, SYRIA, THE STATE OF ISRAEL, TURKEY OR FRANCE.
BETS PLACED FROM THESE JURISDICTIONS WILL BE VOIDED AND ANY DEPOSITS OR BETS MADE BY PERSONS WHO ARE DOMICILED, RESIDE OR WORK IN SUCH JURISDICTIONS WILL BE REFUNDED LESS AN ADMINISTRATIVE FEE OF 10% OF THE TOTAL DEPOSITS MADE BY SUCH INDIVIDUAL, IN ADDITION TO ANY CHARGES THAT MAY BE LEVIED BY THE BANK OR FINANCIAL INSTITUTION MANAGING THE AFOREMENTIONED REVERSAL.
--- To z Regulaminu Betway. Dzisiaj się tam zalogowałem i nie mogłem obstawić zakładu. U was też już tak jest?
Drizzd91 napisał/a:
od dawna wiadomo ze Betway wycofalo sie z rynku polskiego, gdzies 2-3 miesiace temu.
Wiem, wiem, ale po primo cały czas dostaję od nich newslettery po polsku, zachęcające do obstawiania tam. Po drugie, stronę po polsku też cały czas mają i niezmiennie ją aktualizują. Dziwne, nieprawdaż?
_________________ "Wiesz...mieć hopla na punkcie kogoś takiego jak ty...to zawsze bardzo słuszne zachowanie. Gdybyśmy się spotkali, kiedy jeszcze byłem w branży, byłabyś moją damą numer jeden". LINK
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2011-09-09, 16:20
Esteban napisał/a:
Dziwne, nieprawdaż?
Zawsze to jakaś opcja dla Polaków mieszkających poza "Naszym" terytorium, może dla nich to pozostawili lub na przyszłość, Polacy dalej tam pracują Newsletter otrzymuje każdy kto tam posiada konto, można to wyłączyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group