Prześlij e-mail na adres support@Betway.com podając w tytule e-maila swoją nazwę użytkownika i kwotę depozytu, a my podwoimy twoją wpłatę w ciągu 24 godzin od otrzymania e-maila.
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-05-03, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
musisz im jeszcze napisac ze prosisz o bonus bo ja nic nie napisalem tylko temat tak jak chcieli i nie przyznali mi bonusu dopiero po drugim mailu z prośbą o bonus dostalem.ale support to mają extra -jakies 10 minut na odp.czekalem
Prześlij e-mail na adres support@Betway.com podając w tytule e-maila swoją nazwę użytkownika i kwotę depozytu, a my podwoimy twoją wpłatę w ciągu 24 godzin od otrzymania e-maila.
Napisałem do supportu w sprawie wpłaty (odpisali w 8 minut!!!) i okazało się że czekają na raport wpłat z banku i dzisiaj wieczorem albo jutro rano kasa powinna być
Kasa już jest na koncie
Ostatnio zmieniony przez obst_Kamil(ek) 2006-05-04, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-05-04, 22:46
potwierdzam już mam pieniądze na koncie myslałem że bede musiał już ich zjechać ale miłe zaskoczenie dostałem od nich także wiadomośc w której mówią o zatrudnieniu nowego personelu
No u mnie sytuacja tez juz wyjasniona.W sumie czekalem rowny tydzien ale biorac poduwage swieta mysle ze chlopaki uwineli sie niezle.Jeszcze zebym tylko bonusa dostal.Zaraz pojdzie mail.
Ja wpłaciłem kartą kredytową, wysłałem maila i nawet nie zdążyłem dwóch zakładów obstawić i już bonus był dopisany do konta. Chyba uwinęli się w 5 minut. Zobaczymy jak będzie z wypłatą...
Wysłany: 2006-05-05, 19:51
witam mam pytanie do grajacych w tym buku czy warto w nim grac. jakie wg was sa zalety i wady. czy pobieraja jakas prowizje za wplate/wyplate, jaki jest minimalny zaklad oraz ile trwa od wplaty karta kredytowa do zaksiegowania pieniazkow na koncie. Czy za wplate karta kredytowa jest jakas prowizja? dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi
Dołączył: 01 Mar 2005 Tematy: 3 Posty: 321 Skąd: Zadupie na zadupiu
Wysłany: 2006-05-05, 20:52
ttb napisał/a:
witam mam pytanie do grajacych w tym buku czy warto w nim grac. jakie wg was sa zalety i wady. czy pobieraja jakas prowizje za wplate/wyplate, jaki jest minimalny zaklad oraz ile trwa od wplaty karta kredytowa do zaksiegowania pieniazkow na koncie. Czy za wplate karta kredytowa jest jakas prowizja? dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi
!. Wg mnie warto grac u buka, ktory daje przyzwite kursy, a tu marza np. na MLB i NBA jest zlodziejska (chyba tylko w Admiralu gorsze kursy widzialem , ale bonus ktory daja na dzien dobry to rekompensuje, zalozmy cos, za cos 2. prowizji nie ma, pewnie jak sie rozkreca to bedzie, albo konkurencja sie dostosuje 3. Minimalny zaklad to nie wiem, najmniej stawialem 1,25 EUR, ale pewnie mozna mniej... 4. Wplata karta jest szybsza niz mysli przecietnego usera, moze poza Chuckiem, ale to juz inna bajka... 5. Powtorka prowizji nie ma
Tak wiec jesli dysponujesz 400 PLN na start to ok, jesli nie, a chcesz pograc przy dobrej ofercie za niezle kursy, to polecam Gamebookers lub Sportingbet
Mala podpowiedz, jezeli w Gamebookers zalozy sie konto i go nie aktywuje, to podsylaja maile z propozycja bonusu najpirw 5 funtow, potem dziesiec i mozna to laczyc z innymi promocjami, czyli jak sie odczeka troszke, a potem wplaci 100 PLN do polskiego banku to mozna dostac w za frajer +- 160 PLN (nie wiem po ile teraz funciaki chodza
Pozdro
_________________ Pamietaj Jasiu kurs 1,05 smierdzi, i nie podchodÂź do niego, nawet z dwu metrowym kijem
a co naprawde chciałeś wyłudzić bonus czy to ich teza bezpodstawna
Taaaa, w sumie niby ja zawaliłem, bo jestem niepełnoletni i zarejestrowałem konto na mamę, wpłaty dokonałem z konta mamy, i chyba się dopieprzyli do tego, że mam w mailu 'kamil' i w nazwie użytkownika 'KamilekSTS'. Zresztą sami nie potrafili mi tego wytłumaczyć, dlaczego zamykają konto ;|
Wysłany: 2006-05-06, 11:48
Kamil(ek) napisał/a:
pietreksenik napisał/a:
Taaaa, w sumie niby ja zawaliłem, bo jestem niepełnoletni i zarejestrowałem konto na mamę, wpłaty dokonałem z konta mamy, i chyba się dopieprzyli do tego, że mam w mailu 'kamil' i w nazwie użytkownika 'KamilekSTS'. Zresztą sami nie potrafili mi tego wytłumaczyć, dlaczego zamykają konto ;|
Mysle ze mail jak i nazwa uzytkownika powinna byc dowolna bo nigdzie to nie jest zabronione a na matke mogles zalozyc konto Ja bym walczyl
Mysle ze mail jak i nazwa uzytkownika powinna byc dowolna bo nigdzie to nie jest zabronione a na matke mogles zalozyc konto Ja bym walczyl
Na początku zacząłem "burkać" , ale po przejrzeniu dokładnie oferty (szczególnie denerwował mnie tam brak podpórek we wszystkich meczach), olałem ich i wpłaciłem kasę do Unibet
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-06, 12:48
Kod:
Aby móc zobaczyć treść musisz się zalogować na forum!
I co dostałeś bonus i wypłaciłeś od nich kase?? coś kręcisz
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-05-06, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Aby móc zobaczyć treść musisz się zalogować na forum!
I co dostałeś bonus i wypłaciłeś od nich kase?? coś kręcisz
Ludzie, pomyślcie trochę zanim coś napiszecie: wpłaciłem kasę, wysłałem maila żeby podwoili i mnie "zamknęli"
Ostatnio zmieniony przez obst_Kamil(ek) 2006-05-06, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-06, 15:23
Nie o to mi chodziło, chodzi mi o to czy bez problemów ci tą kase wypłacili jak zamkneli konto Ja też jestem niepełnoletni i założyłem konto na ojca i nick mam taki jak na forum i mail też taki i mi dali bonusa
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-05-06, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie o to mi chodziło, chodzi mi o to czy bez problemów ci tą kase wypłacili jak zamkneli konto Ja też jestem niepełnoletni i założyłem konto na ojca i nick mam taki jak na forum i mail też taki i mi dali bonusa
Mi wypłacili tylko to co ja wpłaciłem, a bonusa nie chcieli dać
Wysłany: 2006-05-07, 19:03
Czy ktos z Was typowal dzis mecz Arsenal-Wigan na Betway? Ja typowalem 1 i okazalo sie, ze przegralem, mimo, ze wyk meczu byl 4:2 dla Arsenalu.. Chyba cos sie pomylili...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group