nie wiem jak sie skonczy ten mecz, ale po 3 kwartach wiem jedno:
Sacramento to najgorsza druzyna kur*** mac na swiecie. Nie ma gorszych, uwierzcie. pier*** barany nie potrafia rzucic spod kosza, nic kur*** nie potrafia. Niech spierdalaja czarnuchy je*** do afryki zbierac bawelne, a nie sie kur*** za koszykowke wzieli. Nigery pier***.
rozjebie zaraz cos w domu bo nie wytrzymam. Jak tu sie nie wkur*** przez tak zje*** czarnuchow? kur*** MAC
//edit po meczu:
Nie, oni nie sa zje***. Oni sa po prostu beznadziejnie gupi i stad wynika ich pier*** gra. Ale juz przestalem sie zloscic. W dupie mam tych wszystkich graczy, moze oprocz Fridette'a bo jest bialy, mlody, ale tez chu***o gra.
Najblizszy mecz graja z Dunver i obiecuje wam, ze napisze taka analize i ona bedzie super skuteczna, a te kur*** z Sacramento niech pocaluja mnie w dupe, choc nie wiem czy bym dal czarnuchowi moj odbyt, bo pewnie jego zje*** natura i dzicz, skazala by mnie na bol.
A ch** IM WSZYSTKIM kur*** POMIEDZY OCZY !
_________________ Jesli nie mowie nic, to znaczy, ze nic nie chce mowic, te?
Polacy skurwysyny je*** nie umiejące grać po ch** wy sie tam pchacie ?? kur*** nauczcie sie grac a ten Wisniewski to kur*** piłki nawet złapać nie potrafi żal jak ch** i Betsafe jestes ch**** zje***
Wysłany: 2012-01-15, 23:33
to i ja cos od siebie dodam czarna niedziela kur*** na syfa juz nie beda narzekac zrobił to kolega ale czemu kur*** jego mac tak dlugo na lawie trzyma Bieleckiego, takie warunki idealny na serbow gra krotko i jeszcze naj na boisku tragedia jaszka kur*** mac tyle strat zero przewagi= rzutu chlupię pchasz sie robi faule w ataku masakra jakaś fajnie Kamil jako debiutant super muszę koledze krakenowi dać pr za analizę no i na koniec kur*** abate jak mozna nie trawic w pilke i czarna kur*** robino paranoja z pietki nie potrawi podniesc pilki tylko kopie po ziemi w nogi cesara....
Luzern wy skurwiale dziwki przeciez to jest kur*** nieogarnialne zeby wjebac z rozsprzedana druzyna, gdzie zostaly tylko niedobitki, o podium chcecie walczyc? O ch*** w dupie pograjcie piz** je***
2 turnieje pokerowe zagrane od bardzo dawnego czasu 2 razy platne miejsca 2 razy miejsce nr.2 kilkanascie zasadzonych suckoutow aby dojsc do tego miejsca i ponad 15 flipow z rzedu przejebanych bedac HU
Ja pier***> Zaczne od je*** szwabskiego schalke które kur*** nie potrafi wygrac na jakimś wypizdowie, mam nadzieje ze ich taka zima stulecia nawiedzi żeby im się odniechciałopo wszystkiego. Drugie to oczywiscie moja legi aktóra kur*** nie potrafi dowiezc wyniku na 2 min przed koncem, kur*** jego mac. Trzecie ale nie mniej ważne je*** Udinese, no ale to jak na włoską kur*** przystało, nic nie strzeliła ale i dupy nie dali, je*** makarony
_________________ Manchester jest tylko jeden... Glory glory...
_________________ "...Wiem, że czasami bywa źle, ale zapamiętaj jedno - po każdej ciemnej nocy przychodzi jasny dzień. Więc nieważne jak jest, wypnij klatę, trzymaj głowę w górze i poradź sobie z tym..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group