Kazdy dobrze wie QUTas to menda,?ajza i obszczymurek
Wysłany: 2007-02-17, 12:01
miale? mnie nie zdradza?
Waciak [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-17, 13:58
Elit Typer napisał/a:
Witam na forum . W tym temacie b?de podawa? kupony i podawa? bilans finansowy. Postanowi?em zaszczyci? to Forum swoj? osob?. Mysle ,?e wszyscy na tym skorzystacie bo poka?e wam jak co miesi?c golasze buk?w.
Dołączył: 16 Lut 2007 Tematy: 53 Posty: 626 Skąd: St. James's Park
Wysłany: 2007-02-17, 15:21
je***? ten pier*** Arsenal . Wszystkich jego zawodnik?w i trener?w. Niech im si? ten barak Emirate Stadium zawali i ich wszystkich zabije. Ps Sorki nie wytrzyma?em
Dzia? Yield polega na tym, ?e opr?cz podawania typ?w trzeba jeszcze oblicza? dla siebie wska?nik Yield, kt?ry m?wi wiele o osobie typuj?cej BePe mia? wrzuci? zasady obliczania itp., ale chyba mu si? zapomnia?o...
a ja napisze tak z piatku almagro-sarreta mi zostal na 1-ke mysle moze isc ubezpieczyc kupon na 2-ke po kursie 3,4 ale kur*** wszystcy po h** to pewniak i co i h** kupon poszedl sie pirdolic!!! a na 2-gim kuponie puszczonym wczoraj herts mi zaje***,myslalem ze milan skonczy sie 3:3 a oni wygrali wracam do domu z piwa patrze milan wygral sprawdzam kupon wszystko wchodzi patrze a tam herts w dupe je*** 1:1 by tak ich szczyscilo
qTAQ [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-18, 17:04
je*** Ajax... jak mi ta kur*** tylko nie wejdzie to im zaje***
je*** je*** Napoli kuwa stracili bramke w 92 minucie co za skurwysyny je*** pedały jak bym ich wszystkich spotkał to bym im rozjebał głowy skurwiele zaje***. Niech spierdalaja na drzewo pedaly je*** w dupe ruchane
qTAQ [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-18, 18:20
Ted napisał/a:
je*** kur*** anwil mialem stawiac na polpharme z handi i h** zmienilem zdanie, je*** takze parme ktora jednak jest w h** slaba i zasluguje na serie B
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group