Wysłany: 2008-03-05, 16:15 BŁOGOSŁAWIEŃSTWO
Kilka słów na temat zakończonego konkursu. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział w konkursie, a zwłaszcza tym którzy wytrwali do końca bez odpuszczania i psucia zabawy innym uczestnikom. Jak zwykle trafiły się czarne owce, dla których uczciwa zabawa jest zbyt trudnym zadaniem do wykonania. Niestety nie unikniemy takich przypadków, ale postaram się w jakiś sposób zabezpieczyć przed tworzeniem się zawodników XXX. Myślę, że czarna lista konkursowa jest zbyt małą karą dla takich delikwentów, ale co nowego będzie w ramach niej funkcjonować, to czas pokaże. Znów pojawił się też kłopot z userami zakładającymi konta na Forum dla samego zapisania się do konkursu, którzy nawet do eliminacji nie dotrwali (bo pewnie zapomnieli co i gdzie, na jakim forum i po co się zapisali ). Pewnie będzie potrzeba wprowadzenia limitu postów dla uczestników.
Tak się rozpisałem i już z tej wypowiedzi wynika, że kolejna edycja być musi Mam nadzieję, że Administracja Forum przychylnie spojrzy na te plany i kolejna edycja zostanie dopuszczona do rozruchu. Zapewne nastąpi to we wrześniu, aby rozpocząć kolejny sezon hokejowy w Europie.
Jak już wcześniej wspominałem, do kolejnej edycji wchodzą bez eliminacji uczestnicy fazy play off (jeżeli wyrażą taką wolę), którzy zostaną rozstawieni w poszczególnych Dywizjach. Mam nadzieję, że tym razem zainteresowanie udziałem będzie większe i nie będzie potrzeby zapraszania dodatkowych uczestników - chociaż dzięki temu w konkursie pojawiło się kilku doskonałych typerów. Dziękuję również Administracji Forum Yourbet za dobrą współpracę, załatwienie Sponsora Bet-at-home i szybką wypłatę nagród.
Konkurs Hokejowy NHL Forum Yourbet Anno Domini 2007-2008 uważam za zamknięty
_________________ Życie bez muzyki byłoby monofoniczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group