akupoczek, zadna nowosc u nich, ja mam tam zablokowane konto, rowniez po takiej sytuacji kiedy poszla krotka wymiana maili a w ostatnim dosyc wulgarnie pojechalem ich od zlodzieji itd.
Jak wygladala sytuacja ? Mecz 2giej ligi wloskiej, nie mialem go gdzie ogladac, gralem z nudow w pracy wiec nawet sopcast odpadal z powodu tragicznego lacza.
Nie pamietam juz kto to gral, pamietam ze to byl jakis wazny mecz ze druzyna A musiala wygrac to raz, a dwa ze druzyna B byla strasznie poturbowana w skladzie.
60 min pada gol dla druzyny B. Troszke zaskoczenie, bo wg. live to druzyna A cisnela na maxa, ale to sprawilo ze postawilem 150 euro na to ze druzyna A strzeli jako nastepna gola.
Do 85 minuty bylo ciagle 0:1 dla druzyny B i nagle plonk, zmiana i widze wynik 1:0 dla druzyny A i napis od moderatora Bwin "my mistake sorry, goal for team A at 60min". Oczywiscie do konca meczu nie padl juz gol, zaklad rozliczony na czerwono.
Nic nie pomoglo pisanie kilkunastu emaili z screenami, nie.. tak samo odsylali mnie do futbol24.com, pierdzielili mi ze live nie moze byc wiarygodny, sluzy tylko jako pomoc itd. Nie przemawialy do nich argumenty, ze gdybym wiedzial ze druzyna A strzelila i prowadzi to bym nie postawil na to ze znowu strzeli, bo nie ma juz takiej potrzeby.
W efekcie wyslalem ostatniego maila gdzie dosyc mocno ich zjechalem - efekt ? blokada konta, na szczescie nie mialem juz nic na koncie wiec nawet nie zaluje.
Przesłałem tydzień temu wypłate a nie wysłałem skanu dowodu,jak wyśle teraz to otrzymam tą kase?.Doradzcie co z tym zrobić .Podajcie adre mejlowy obsługi klienta.
Korzystam z Bwin od niedawna.. ale musze przyznac, ze support maja naprawde pierwsza klasa.. Odpowiedz na swoje pytanie dostalem po 2 minutach Poza tym bardzo duzo meczy live oraz video
Korzystam z Bwin od niedawna.. ale musze przyznac, ze support maja naprawde pierwsza klasa.. Odpowiedz na swoje pytanie dostalem po 2 minutach Poza tym bardzo duzo meczy live oraz video
Po 2min? Chyba odp tak tylko nowym graczon...a starym wyjadaczom to nawet przez 2 dni nie łaska odpowiedzieć, albo wybierają sobie łatwe pytania / Dla mnie Bwin to cichy oszust, któy tylko czyha na ofiarę.....taką ofiarą jest ktoś kto wygrał u nich dużą kasę z malych pieniędzy....Dlaczego Bwin ma największą ofertę i dlaczego wciąż są i beda najlepsi?, bo kazdy nowy gracz tam zaczyna.Ja mam z nimi złe doświadczenia i czy tam wrócę...nie wiem .
Mimo to polecam mniej znane buki, ale za to w 100% sprawdzone
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-08-15, 12:35
Heh, z ciekawosci sprawdzilem i u mnie to samo (na 3 przegladarkach), uzupelniam dane, daje kup teraz.....check out i finito. Najlepiej napisac do ich dzialu technicznego, moze przepisza jakos recznie, etc.
Widzieliscie ze w Bwin mozna czasem obstawiac mecze ligi ESL w fife ? Wczoraj byly 3 mecze, ogolnie gruba kase na tym zgarnalem stawiajac na undery Na 11 typow tylko 2 nie weszly
Oczywiscie jest live video z meczu, fajnie chlopaki graja
Dzisiaj od Bwin dostałem kod na freebeta na 3e i kasę mam już na koncie. Tylko pytanie jakie są warunki obrotu tego bonusa?? Wiem tylko ,że dotyczy zakładów sportowych. A ok trzeba obrocic 7x by zrobic wypłatę. Tu regulamin
Bwin to chyba największy bookmacher internetowy na świecie. To właśnie tutaj zaczynałem swoją przygodę z zakładami i to do tego buka mam sentyment. Nie uważam jednak żeby moja opinia na jego temat była jak najbardziej pozytywna tylko ze względu na to, iż to właśnie w Bwin zaczynałem przygodę z zakładami sportowymi. Grę w Bwin zaczynałem już dość dawno, bo jakieś 4-5 lat temu, kiedy Bwin nazywało się jeszcze betandwin, od razu otrzymałem bezproblemowy bonus, a dodac należy również, iż do dziś nie miałem najmniejszego problemu z wypłatą kasy z tego bookmachera?
Jakie jeszcze plusy Bwin?: Na pewno ogromnym plusem jest niesamowita oferta zakładów LIVE, która przewyższa wszystkie inne. Bardzo korzystna i nowoczesna szata graficzna strony. I kolejny ogromny plus, w Bwin jest niesamowita ilość zakładów, po pierwsze najróżniejsze zakłady dodatkowe których często na próżno można szukać u innych booków oraz niesamowita wręcz rozbudowana lista dziedzin sportowych ( i nie tylko ) które można typować więc każdy znajdzie coś dla siebie tutaj.
Jakie minusy? Na minus można zaliczyć zdarzające się czasem niższe kursy na najpopularniejsze zakłady ( zazwyczaj piłka nożna i mecze, które gra „ cały świat”) jednak zdarza się również, że to Bwin oferuje najlepsze kursy szczególnie w mniej znanych dziedzinach ( czasami zdarza się tak, że tylko Bwin je oferuje:D).
Podsumowując Bwin jak najbardziej polecam, szczególnie z racji tego, że jest to room 100% pewny i wypłacalny i bez obaw możemy umieszczać tam swoje pieniądze.
Wysłany: 2010-05-21, 14:55 Kasa od Bwin na Mistrzostwa Świata
Kasa od Bwin na Mistrzostwa Świata Najlepsza rozgrzewka dla graczy online
Miliony fanów na całym świecie nie mogą się doczekać 11. czerwca 2010. Bwin przygotowało specjalną ofertę dla wszystkich, którzy nie chcą już dłużej czekać. Idealna okazja dla miłośników zakładów online! Wyjątkowa szansa rozgrzewki przed Mistrzostwami Świata! Obstawiaj pełne akcji zakłady kombi i zdobądź kupon FreeBet wart 40 PLN!
3 proste kroki do zdobycia kuponu FreeBet:
1. Wyślij e-maila z nazwą użtkownika jako tematem na adres konkurs@Bwin.com.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group