10bet

Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » Bwin
Bwin
Autor Wiadomość
SOSNOWIEC*

Tematy: 0

Wysłany: 2005-01-11, 12:50    

rozumiem rozpis systemu. chodzi mi o to ile za niego zaplace:d jak to liczyc
1 zl czy 63 bo z tylu sklada sie caly kupon

zapłacisz tyle ile jest pojedynczych zakładów czyli 63xstawka Emrod

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

Aros

Wysłany: 2005-01-11, 14:38    

witam..chciałem zapytać o dwie rzeczy...
czy kartą visa electron moge wpłacić na Betandwin 100 zł bez problemu ? a drugie pytanie to czy jest jeszcze ta promocja ze jak sie wplaci 140 zł to drugie tyle dostaje sie ?

MatroX
Litość to zbrodnia

Tematy: 38

Wysłany: 2005-01-12, 12:16    

Panowie trochę inwencji
CytatAros napisał/a:
czy kartą visa electron moge wpłacić na Betandwin 100 zł bez problemu ? a drugie pytanie to czy jest jeszcze ta promocja ze jak sie wplaci 140 zł to drugie tyle dostaje sie ?

przeciez wystarczy jak wejdziesz na strone bukmachera " Moje konto" dowiesz sie tam o aktualnych propozycjach booka!!!!
co do Karty Visa należy wejść "wpłaty/wypłaty" i tam uzyskasz również wszystko co cie interesuje o zasadach otwarcia konta jak i ich uzupełnienia

Karta kredytowa
Płatności online kartą kredytową można dokonywać za pomocą kart VISA, DINERS i EURO / MASTERCARD. Akceptowane są także karty Visa z kodem SET. Nasz serwis odpowiedzialny za transakcje pieniężne koduje i zapisuje dane karty kredytowej. Tym samym ryzyko nadużycia danych jest zminimalizowne. Za transakcję kartą kredytową pobierana jest opłata w wysokości 2 %. (Minimalne limity wpłat i wypłat: EUR 30.-, GBP 20,-, CHF 45,-, USD 30,-, DKK 220,-, NOK 230,-, SEK 280,-. Maksymalne limity: limit dzienny przypadający na kartę: EUR 1.000,-. limit miesięczny przypadający na kartę: EUR 5.000,-)

rebeliantus

Wysłany: 2005-01-12, 12:36    https://www.betandwin.com/Default.aspx?aid=4603&pt=2

CytatAros napisał/a:

na gorze jest link,promocja w becie trwa do konca roku 2005

napior

Wysłany: 2005-01-13, 08:11    

A czy na betandwin można bez problemów wpłacać i wypłacać kartą mBank (konto mam w euro)??? za udzielenie odpowiedzi z góry wielkie dzięki.

MatroX
Litość to zbrodnia

Wysłany: 2005-01-13, 09:55    

tak

Bajerok

Tematy: 109

Wysłany: 2005-01-13, 16:12    

:shock: :shock: :evil: :evil: Dzisiaj do godziny 18 00 trwają prace na serwerze bet and win :oops: :oops: :(

Bajerok

Wysłany: 2005-01-13, 19:56    

No i dalej nic cały czas są prace na stronie teraz pisze że do 20 00 :roll: :oops:

Bajerok

Wysłany: 2005-01-13, 19:58    Można tez wpłacać złotówki !!!

CytatMatroX napisał/a:
Panowie trochę inwencji
CytatAros napisał/a:

przeciez wystarczy jak wejdziesz na strone bukmachera " Moje konto" dowiesz sie tam o aktualnych propozycjach booka!!!!
co do Karty Visa należy wejść "wpłaty/wypłaty" i tam uzyskasz również wszystko co cie interesuje o zasadach otwarcia konta jak i ich uzupełnienia

Karta kredytowa
Płatności online kartą kredytową można dokonywać za pomocą kart VISA, DINERS i EURO / MASTERCARD. Akceptowane są także karty Visa z kodem SET. Nasz serwis odpowiedzialny za transakcje pieniężne koduje i zapisuje dane karty kredytowej. Tym samym ryzyko nadużycia danych jest zminimalizowne. Za transakcję kartą kredytową pobierana jest opłata w wysokości 2 %. (Minimalne limity wpłat i wypłat: EUR 30.-, GBP 20,-, CHF 45,-, USD 30,-, DKK 220,-, NOK 230,-, SEK 280,-. Maksymalne limity: limit dzienny przypadający na kartę: EUR 1.000,-. limit miesięczny przypadający na kartę: EUR 5.000,-)

Najmniej trzeba wpłacić 60PLN gdy płaci się kartą

Bajerok

Wysłany: 2005-01-13, 20:05    

Po godzinie wszedłem na B&W i zastałem teraz tO :oops: :oops: :oops: :oops:

Drogi Użytkowniku betandwin,

Chcemy przedstawić Państwu nasze ulepszone usługi dopiero wtedy, gdy będzie to możliwe do zaprezentowania w jakości, do której Państwa przyzwyczailiśmy i w pełnym zakresie. Z tego względu prace konserwacyjne na naszej stronie potrwają niestety dłużej niż planowaliśmy.

Upraszamy o zrozumienie dla tego opóźnienia i cieszymy się wkrótce ponownie zaoferować Państwu zabawę i rozrywkę na naszej stronie internetowej.
Państwa zespół betandwin

cyfer81

Tematy: 1

Wysłany: 2005-01-13, 23:57    

Łe tam remont to remont, ale mnie bardziej martwi to że oni zmniejszyli ilość zakładów na hokej. Chodziło mi głównie o gre na tercje, under, over, 1 bramka.
Niestety już 2 dzień nie mogę się doczekać odpowiedzi czy będą nadal przyjmować w takiej ilości zakłady na w/w zdarzenia czy nie. Napisałem już 2 maile i cisza. Musze przyznać że zawodzą mnie bo uważałem ich za najlepszych.

MatroX
Litość to zbrodnia

Wysłany: 2005-01-17, 16:15    

Aros

Wysłany: 2005-01-18, 16:25    

chcialem spytać skad wziąć do Visy electron ten kod CVC2 bo nie mam go na pasku podpisu :? mam tylko sam podpis tam :frown:

MatroX
Litość to zbrodnia

Wysłany: 2005-01-18, 17:37    

Jeśli nie wystarczające są informacje dla ciebie zawarte w dziale Bykmacherzy_Bank, Kod SWIFT. IBAN to proponuje ci użyć wyszukiwali google i wpisz tam słowo karta Visa

A.S.Romek

Tematy: 2

Wysłany: 2005-01-24, 19:21    

CytatMatroX napisał/a:
Jeśli nie wystarczające są informacje dla ciebie zawarte w dziale Bykmacherzy_Bank, Kod SWIFT. IBAN to proponuje ci użyć wyszukiwali google i wpisz tam słowo karta Visa

Cześć Matrox o co chodzi z twoim podpisem ?? Po co się mam tam rejestrować ??

Konto w Betandwin już mam :)

cyrek

Wysłany: 2005-01-26, 19:56    

witam
piszac do betandwin nie uzyskalem jednoznacznej odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania:
chce wplacic 140 zl aby otrzymac bonus w wysokosci 140 zl, jaka jest minimalna kwota wyplaty kasy na prywatne konto - czy przed tym musze obrocic na zakladach 140 zl np. za jednym razem??
o co chodzi z haslem "Wyplacamy tylko wygrane"??
i czy wyplaty sa oblozone jakas oplata??

MatroX
Litość to zbrodnia

Wysłany: 2005-01-27, 10:13    

aby otrzymac bonus przyjaźni musisz otworzyć konto aby wypłacic premie musisz Pomiędzy 17 i 31 stycznia 2005 przekonaj swojego przyjaciela do betandwin, a obydwaj otrzymacie od nas podwojoną premię na zakłady w wysokości 20 euro, a nie jak do tej pory 10 euro: Ty za zarekomendowanie nas, Twój przyjaciel jako bonus za pierwszą wpłatę!

Po tym, jak Twój przyjaciel wniósł zakłady na łączną kwotę 30 euro, automatycznie na Wasze konta zostanie zapisana premia. Za każdego przyjaciela, którego przekonasz do betandwin otrzymujesz premię! A jeśli będzie ich trzech lub więcej, może zostaniesz nawet zwycięzcą nagrody roku!

cyrek

Wysłany: 2005-01-27, 12:30    

mnie nie chodzi o zaden bonus przyjazni, tylko o otrzymanie bonusu za "zapisanie" sie do betandwin - zarejestruje sie po raz pierwszy i po raz pierwszy dokonam wplaty 140 zeta, a w promocji jest wspomniane iz jest to prezent o wartosci wplaty

MatroX
Litość to zbrodnia

Wysłany: 2005-01-27, 13:05    

a to czytałeś?
    Warunki uczestnictwa Bonus rejestracyjny
    * W celu otrzymania bonusu należy zaakceptować poniższe warunki udziału i klikając na powyższy przycisk zarejestrować się w $Application$. Następnie na nowo otwarte konto należy wpłacić co najmniej EUR $MinDeposit$,- (PLN 65,-) i oddać typ(y). Bonus sign-up przyznawany jest jedynie tym osobom, które nie posiadają konta w $Application$ i od $ValidFrom$ (GMT + 1) po raz pierwszy zarejestrują się w $Application$.
    ** Bonus w wysokości EUR $MinDeposit$,- zostanie przyznany po dokonaniu pierwszej wpłaty pomiędzy $ValidFrom$(GMT + 1) i $ValidTo$(GMT + 1). Pierwsza wpłata musi wynosić co najmniej EUR $MinDeposit$,- (PLN 65,-). Jeśli wpłata dokonana w czasie trwania akcji nie wyniesie co najmniej EUR $MinDeposit$,- (PLN 65,-), prawo do wzięcia udziału w promocji przepada.

*** Akcja marketingowa dotyczy zarówno wpłat kartą kredytową jak i wpłat dokonanych w systemie paybox, paypal, kartą paysafecard, a także wpłat przelewem bankowym. W akcji uwzględnione będą tylko te wpłaty, które do betandwin trafią pomiędzy $ValidFrom$ (GMT + 1) i $ValidTo$ (GMT + 1). W przypadku wpłat przelewem bankowym bonus sign-up zostanie przyznany, jeśli data przelewu będzie się mieścić w czasie trwania akcji.
    **** Na jedno konto $Application$ może zostać zapisany bonus sign-up wynoszący maksymalnie EUR $BonusMax$,- (PLN 140,-). Bonus zostanie zapisany na konto użytownika w przeciągu 24 godzin po otrzymaniu wpłaty.
    ***** Wpłacona kwota, zanim może zostać wypłacona, w całości musi zostać wniesiona co najmniej jeden raz na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w $Application$. Natomiast bonus sign-up, zanim może zostać wypłacony, musi zostać wniesiony co najmnniej 3 raz(y) na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w betandwin – zarówno w przypadku wpłaty jak i wypłaty najpóźniej do 2 miesięcy po zakończeniu akcji. W przeciwnym razie bonus traci swoją ważność

****** Akcja promocyjna jest ważna do: $ValidTo$ (GMT + 1).

rafcik123

Wysłany: 2005-02-14, 00:16    

Chciałem już wpłacić kase do tego bukmachera a tu patrze ze minimalna kwota jaką można wypłacić z konta to 120zl!!!!!!!!!! Czy tak jest w rzeczywistości? Jeżeli tak to powiedzcie mi u jakiego buka bede mogł wypłacac ile chce?

krzys_nowak

Tematy: 69

Wysłany: 2005-02-14, 09:14    

zgadza sie minimum to 120 zeta, jak zlecisz mniejsza wyplate to ci duzą część tej kasy jeszcze zabiorą :oops:
w expekcie i Bet-at-home masz minimum 10 zeta ;)

Tomi

Tematy: 3

Wysłany: 2005-02-22, 17:13    

Jak minimalna wpłata jest 120zł?...jak podają,że minimalna kwota jest 60zł....I jeszcze pytanie : co oni jeszcze od tych wpłaconych pieniędzy odbijają???

krzys_nowak

Wysłany: 2005-02-22, 18:42    

jak wypłacisz ponad 120 to nic nie biorą (chyba ze wypłacasz astronomiczne sumy) jesli wyplacasz mniej to jakis procent wypłacanej kasy ci odbieraja ---> w regulaminie to jest dokładnie napisane

DUCH

Tematy: 7

Wysłany: 2005-02-22, 18:43    

Wczoraj wpłaciłem pieniądze na poczcie miałem nadzieję , że już dzisiaj bede mógł zageać LM a widzę , że pieniędzy wciąż nie ma trudno zagramy jutro coś.

krzys_nowak

Wysłany: 2005-02-22, 23:46    

CytatDUCH napisał/a:
Wczoraj wpłaciłem pieniądze na poczcie miałem nadzieję , że już dzisiaj bede mógł zageać LM a widzę , że pieniędzy wciąż nie ma trudno zagramy jutro coś.

jutro też nie zagrasz %-) pieniadze tak szybko do nich nie dochodza

Tagi: bwin :: bukmacherzy
Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » Bwin