No właśnie nie wiadomo czy jest jakiś obrót, chyba trzeba będzie napisać do supportu ( ja tam jeszcze nic nie wpłacałem więc możliwe, że trzeba będzie złożyć depozyt + dowód os. i inne pierdoły). Mazur jakbyś coś wiedział to daj znać
Your account is closed, and will not be reopened. As you have not deposited, and the account has been closed for bonus fraud, there are no funds to disperse.
If you need any further assistance, please do not hesitate to contact us again.
Tak jak myślałem lipy z wypłaty na dzień dzisiejszy ... zrobiłem rano wypłatę na konto bankowe i zrobi zwrot za 2 godziny i kasa widnieje na buku ... na pocztę nic nie wysłali więc nie wiadomo w ogóle o co chodzi .... a jak u Was z wypłatą ??
Czytam na innym forum, że jest trochę ludzi, którym zablokowali konta. Głównie tym, którzy coś ugrali z tego freebeta. Również nikomu nie wypłacają kasy z tego freebeta.
Zrobili promocję, przeliczyli się z ilością ludzi i teraz blokują konta oraz nie robią wypłat. To tylko świadczy o firmie
_________________ Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave!
No to mi dopiero dzisiaj zablokowali, postawilem chyba ponad 10 razy i w sumie mialem tylko kolo 100 na koncie, troche szkoda ale co zrobic, skoro tak oszukuja ludzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group